עוף.

הקשיבו הקשיבו!../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif כבר ציינתי פה שאני צריכה לעשות משאל עם ארור למעריב לנוער,ואין לי אנשים../images/Emo10.gifיש לי רק חברים שלי משוהם וזה כה עילג../images/Emo10.gif השאלה שלי זה: מה הדבר הכי ביזארי שאכלת? אז כל מי שאכלה משהו מוזרXD,בבקשה,הצילו../images/Emo10.gif אז אם מישהי רוצה להופיע שתשלח לי בבקשה תמונה שלה[באור יום,לבד ושתסתכל למצלמה]+הפרטים שלה[שם מלא,גיל ועיר]+תשובה. אימייל:[email protected] וזהו...בבקשה בבקשה בבקשה תשלחו../images/Emo92.gifואני אסגוד לכן לנצח!../images/Emo13.gif

000יובל000

New member
זה דווקא לא כזה מוזר...

ההיתי בקורס קיץ של שבוע בחופש שעבר ודווקא היה ממש נחמד. היה לי קצת חבל שזה נגמר.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהייתה לי אתמול הופעת סופשנה DD:

היה ממש חביב, היו שתי הופעות אחת 6 וחצי והשנייה 8 וחצי. ההופעה הראשונה נחשבת די לגנרלית כי יש בה רק חצי אולם (300 איש) ולא הייתי לחוצה בה בכלל בגלל זה לא נפלתי או מעדתי קצת P: רוב החברים שלי באו בהופעה הזאת
בהופעה השנייה, ההורים שלי, הסבים שלי (משני הצדדים) דודה שלי ועוד מלא אנשים שאני מכירה (שבאו מאיפה שאני גרה) היו שם, זה היה ממש מלחיץ..! בגלל גם היו לי כמה מעידות קטנטנות>< רר אבל הכי חרא היה שאיזה שעה וחצי לפני ההופעה (בגלל שהחדר ההלבשה שלנו הוא בקומה שנייה ויש שם מסדרגות ומעקה מזדרגג באיזשהו שלב סובבתי שם את הראש ואז נתקעתי בעין במעקה והתנפח לי קצת, ויש לי שם קצת סימן כזה כמו של שריטה, וכחולל והממ למזלי לא ראו את מהבמה DD: אהה כן ואם אתם תוהים במה הופעתי אז זה היה מופע ריקוד P: היו לי ארבע ריקודים, ג'אז-לטיני(שני ריקודים בריקוד אחד, כאילו, מחובר כזה), מודרני, בלט, יצירה ועוד אחר כך הלכתי עם ההורים שלי למסעדה והגענו הביתה רק ב12 וחצי והייתי מתה מעייפותתת, קמתי היום לפני חצי שעה שזה דבר לא רגיל אצלי P: אני קמה בד"כ בשמונה ככה ... כולם אמרו לי שהיה יפה :) וכזה בוסף ההופעה כשכבר באתי ללכת משם, אז אחת שאני בכלל לא מכירה באה אלי כזה :"וואי את, את רקדת מקסים "
טוב מי שקראה שתשרשר
| תו |

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהו כן, וההופעה הייתה בנהריה :)

בהיכל התרבות הורוד הזה למי שמכירה P:

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo2.gif

הייתי שם! באיזה כתה את? ובאיזה ריקודים השתתפת? אני זוכרת רק לפי התלבושות בערך
חברה שלי רקדה שם, את מכירה אולי את אורית פסקל מכתה ט'? או את לטם ברעם או ליהי או דריה ^^ אני מכירה שם די הרבה בנות.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאני בקבוצה של ח'-ט' ואני מכירה

את כל מי שאמרת חוץ מליהי.. לטם איתי בקבוצה אז כנראה שאת יודעת באיזה ריקודים השתתפתי, חוץ מאחד.. בבלט(פיות)שמלות לבנות ג'אז(you give me fever)חצאית גופיה ועליונית בצבעי שחור אדום שאחר כך הורדנו ואז היה לטיני מודרני(חד גדיא)בגדים לבנים יצירה(וריאציה)מכנסיי דייגים עד הברך וגופיה לבנה(היה לי את הסולו כשהיה את המשלוש הזה ואני עשיתי משהו אחר, אם זה אומר לך משהו) אה והיו לי צמות שורש מגניבות P: באיזו הופעה היית ראשונה או שניה?

Mrs Johnny depp

New member
יא מגניב ^^

ראיתי משהי עם צמות שורש כאלה והתלהבתי זה היה ממש יפה, אולי זאת היית את ^_^ מי עשה לך אותן?
ממש אהבתי את הריקוד של הפיבר, החד גדיא היה רוחני נורא OO הייתי בהופעה ב20:30 אז זה בטח השניה... לגבי הסולו אני לא כל כך זוכרת, היו הרבה ריקודים והתעמקתי בעיקר באלו שאורית הופיעה בהם ^_~ אבל היה ממש יפה הכל, כל הכבוד!

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif

איזה אחת ממספרה כזאת, היא בת איזה 20 ככה(נראית) היא באה הביתה ועושה לך P: והם היו באלכנוס ^^ החד גדיא זוועתי ><

למעלה