סרטי דיסני
!!!

../images/Emo32.gif סרטי דיסני ../images/Emo13.gif!!!

בואו נעשה שירשור של הסרטי דיסני שכל אחד אוהב, סבבה? יופי... אז אני יתחיל ויגיד שבת הים זה הסרט הכי הכי יפה...!! (בדיוק עכשיו ראיתי אותו
) וגם מלך האריות סבבה, ומולאן. תמשיכו.....

MajorGad

New member
אלאדין ללא ספק

הסרט המצויר הכי מצחיק של אולפני דיסני כמה חבל שלא ראיתי את זה בקולנוע..אני חייב לראות את הבריחה מהמערה על מסך גדול ועם סראונד זה נראה לי אחת הסצנות הכי מרתקות לכסא שהיו אי פעם בקולנוע..משהו כמו הפוד רייס במלחמת הכוכבים. וג'זמין..תעשי לי ילד

אני דוקא בנאדם הפוך....

הסרטים שאני אוהבת של דיסני זה הסרטים שרוב האנשים דווקא הכי לא רובין הוד חברי הדרקון אלליוט ברנרד וביאנקה ודמבו (וזה בסדר הזה....)

KagomeSama

New member
רובין הוד! ../images/Emo99.gif

הייתי מכורה לסרט הזה. פעם ידעתי לצטט אותו. Robin Hood and Little Jon walking through the forest... OO de lally oo de lally oo de lally deee גם ברנרד וביאנקה זה סרט חמוד! יש לי את זה! עם האלבטרוס והנשר הזה...

N O A W

New member
היפה והחיה!!!!!!!!!!!!!

הסרט הכי יפה של דיסני! בל הכי כוסית מכל הנסיכות, זה סיפור עם מוסר השכל (אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו חח)-למרות שכל סרטי דיסני ככה. חוצמזה גם אלדין,מלך האריות ופוקהונטס הם אחלה. הסרט הכי עצוב שלהם זה השועל והכלבלב =/

dariii

New member
פיטר פן!!

ברוררר.... יש לי את כל הסרטים בבית! גם רובין הוד ודמבו ממש מממש יפים! ומלך האריות, אבל רק באנגלית!

shira g

New member
נכון! בת הים זה ה-סרט..אבל בעיברית!

בעיברית, בשיר של המכשפה אוסולה היא קוראת לאריאל (בת הים) "מופקרת" שמתם לב לזה פעם???

לא ניראה לי....

אני יודעת את כל הקטע שלה הזה בעל-פה ואין שם מופקרת.... הינה רגע... זה בא....: ילדה מתוקה ויקרה, זו אומנות, ואת זה אני עושה, עוזרת ליצורים ים אומללים במצבך, נשמות מתייסרות שאין להן אל מי לפנות... עכשיו מתחיל השיר: בעבר נכון הייתי מרושעת, לא אחד כינה אותי מכשפה, אך מאז עברה שנה, היום אני שונה, רכה, זכה גלויה כמעט שקופה, הלא כן? יש לי כשרונות וגם כוחות של קסם שניתנו לי בימים הרחוקים, ואותם וזה לא צחוק אני מפעילה כחוק לעזרת המיסכנים העשוקים, משכנע? יצורים אומללים חסרי אונים, זו משקל יש לה עם עודף זה אישתו קונה לו עור, מי מושיע? רק אני! כל מי שחש כאן אומלל חסר מזל, אני ש--- קורא בבכי שאקסום רק בישבילו, אני עוזרת ולא רק לו. וקרה מיקרה נדיר, שלא שילמו לי את המחיר, אז הישלכתים בצער רב אל הסלעים. חוץ מיזה אין כל תלונות, רק שפע מכתבי תודות, מכל אותם אומלללים!!! עכשיו יש דיבורים... היא מסבירה לה את ההסכם! אין את המילה מופקרת... בדוק! עכשיו בא עוד שיר: גזרתך נאה, פניך יפים, ואל נא תזלזלי בחשיבותה של שפת הגוף... אהה! גברים שונאים אישה שמפטפטת, שתיקה שווה זהב הם טוענים, ביבשה הן זה ברור, גברות שומרות על פה סגור, ומה ביכלל יש להרבות כאן בדיבור, קדימה! שיחה לדעתם היא מיותרת, אדון ניכבד מימנה יימנע, בייחוד הם מתרשמים, ממבטים וחיוכים, אישה כזו תיזכה בטוב שבדברים, מובן? לכן יצור כה אומלל, חסר מזל ------ אין לי פנאי להיתעכב, המחיר הוא זול - רק הקול! יצור מיסכן ואומלל, נכסם וחסל, כי את הגשר שחוצים לשלם הם נדרשים התנהגי כמו גדולה וחתמי על המגילה - סוליאם חלאם, היא נפלה ברשת, יש לנו מזל, יצור מסכן ואומללל! בריגה סבריגה רוחות של הים השחור, יש כאן התחייבות שרק לי את קולה היא הסכימה לימסוווור! עכשיו שירי "אאאאההה" המשיכי לשיר.... זהו

למעלה