סקר

Peach 17

New member
../images/Emo32.gif סקר ../images/Emo70.gif

לכל התלמידים שבינינו... זהו, עברנו את חצי הדרך השנה ובטח כולנו כבר קיבלנו תעודות. אז הכנתי סקר קטן שקשור לבי"ס!
איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)?
מה יש לכם בקלמר?
באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב?
עפרון- רגיל או מכני?
תיק צד או תיק גב?
איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?
אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה?
איך אתה מבלה את ההפסקות?
מחברות או דפים?
מתי מתחילים שוב המבחנים?
אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?
איזה שיעור הוא הכי שוק?
באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר?
באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר?
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?
אתה נוהג להבריז הרבה?
אתה נוהג לאחר?
כמה שעות אתה לומד בשבוע?
אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?
איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה? טוב, נגמרו לי הרעיונות, אז תהנו

Sn‡ƒƒ

New member
אלללה...שלי!

איזה פריט תמיד יש לך בתיק? נייר טואלט. אני לא זזה בלעדיו. כי אצלנו בביצפר אין נייר אחרי השעה 12:30. מוזר. מה יש לכם בקלמר? עפרון, עטים, מחק, טיפקס, חודים ושליפים.
באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב?פיילוט 0.4 עפרון- רגיל או מכני?רגיל, מחודד אחושרמוטה! תיק צד או תיק גב? תיק גב יותר נוח, אבל צד יותר יפה!! איך אתה מגיע לבי"ס?אוטובוס, למה יש לי כוח כל בוקר ללכת קילומטר?? לא! אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה?יש לנו מכונות...אבל לא. איך אתה מבלה את ההפסקות?במחששה! [אבל אני לא מעשנת..כן?] מחברות או דפים? דפים! מתי מתחילים שוב המבחנים?עוד שבועיים..
אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?סוחבים, סוחבים! איזה שיעור הוא הכי שוק?אנגליש קלאס! באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר? ערבית..
באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר?מתמטיקה והיסטוריה. באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?07:10 אתה נוהג להבריז הרבה?לא ממש..לפעמים. אתה נוהג לאחר?כןןןןןןןןןןן כמה שעות אתה לומד בשבוע?33 שעות..[אבל יש לי 55 במתמטיקה אז זה לא בטוח נכון..
אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?ברור!..חטיף אנרג'י כל יום! איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה?סבבה לגמרי! ממוצע-80!

מאיגו

New member
אניייייייייייייייי

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)? יש לי פנס...ותמיד אני מוצאת שם כדורים... מה יש לכם בקלמר?כלום!כל השנים הקלמר שלי היה מפוצץ אבל אין לי כלום!אני רוצה עטים שווים כאלה!! באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב?עט שווה כזו...
נכון יש חבילה של 22 עטים צבעוניים?אז כאלה! עפרון- רגיל או מכני?מכני תיק צד או תיק גב? גב איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?רגל,הספורט היחיד שאני עושה:) (חוץ מהליכות)) אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה?אין!! איך אתה מבלה את ההפסקות?העתקת שעורים?לא...בד"כ בטלפון או עם ג'ינג'ייה מחברות או דפים?דפים מתי מתחילים שוב המבחנים?מחר!סתם...אני בתוך תקופת מבחנים... אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?סומכים על השכנה.יש ספרים שאין לי בכלל. איזה שיעור הוא הכי שוק?ערבית!!!אנחנו מזמזמים כל השעור וזה כזה כיף!! באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר?מתמטיקה אני חושבת...או לשון... באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר?ערבית! באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?6 וחצי אחרי 5 דקות אחרי 10 דקות ככה אני מושכת את זה עד שעה 7 וחצי בערך... אתה נוהג להבריז הרבה?לא...להבריז?להיות חולה אולי...או ללכת עם אבי לטייל כשסבתא מגיעה מנהריה... אתה נוהג לאחר?לא(למרות שיש לי בתעודה 3 איחורים...ו5 חיסורים...ומלא פעמים לא הייתי שליש קודם כמה שעות אתה לומד בשבוע?וואלה,לא יודעת... אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?לא:( איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה?בעחס.

Peach 17

New member
שליייייייי ../images/Emo26.gif

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)?
מסטיקים, חוט דנטלי ומראה לפעמים
מה יש לכם בקלמר?
מלא עטים, מרקרים, עפרון, מחק, דבק.. כל מה שצריך. אבל אני משתמשת רק בעט פיילוט 0.4, עפרון, מחק ומרקר כחול..
באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב?
פיילוט 0.4 שחור
עפרון- רגיל או מכני?
אוהבת רגיל אבל מכני יותר פרקטי
תיק צד או תיק גב?
גב, משובץ ( כמו דמקה)
איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?
לרוב אוטובוס, לפעמים אמא נותנת לי את האוטו
אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה?
לעיתים רחוקות מאוד אני קונה איזה משהו..
איך אתה מבלה את ההפסקות?
יש לנו ספסלי פיקניק בחצר אז אנחנו יושבים עליהם, או בספסלים במסדרון
מחברות או דפים?
דפים
מתי מתחילים שוב המבחנים?
יום חמישי
אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?
כתה י"ב. סוחבים מה שבא... אבל לרוב אני סוחבת מה שצריך ( חוץ מספר אזרחות- הוא כבד!!!!)
איזה שיעור הוא הכי שוק?
ניהול, מתמטיקה, ספרות.. בעצם כולם!
באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר?
מתמטיקה וניהול (100)
באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר?
חיבור. בעעע...
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?
8 לרוב, לפעמים יותר מוקדם לפעמים יותר מאוחר..
אתה נוהג להבריז הרבה?
ממש לא
אתה נוהג לאחר?
ממש לא
כמה שעות אתה לומד בשבוע?
24, כבר אמתי שכתה י"ב זה שוק?!
אתה שותה. אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?
לא
איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה?
עברה מהר!!!! אני לא מאמינה שעוד ממש מעט זמן נגמרת השנה ונגמרת לי תקופה בחיים. אני כ"כ אתגעגע לכולם! בעיקר שהשנה גיליתי כמה אנשים מדהימים בשכבה שלי שאני ממש ארצה לשמור איתם על קשר, אני מקווה שזה יצליח!

efratushke

New member
אני

# איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)? מסטיקים, דאודורנט, מצית # מה יש לכם בקלמר? הכללללל!!!! יש לי קלמר ענקקקקק!!! בוס!!! # באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב? 0.4 בכל צבע.. # עפרון- רגיל או מכני? לפי המצב רוח # תיק צד או תיק גב? צד # איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)? ברגל או אמאבא # אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה? "קפיטריה"?!?! כולה קיוסק מתפרק עם ישראל וגולדה שמוכרים אנג'ליטה עם ביצה!! ולא!!! איכס יש שם קקה אוכל (ומשמין).. בעצם כשמתחשק קולה אז כן! # איך אתה מבלה את ההפסקות? משתנה.. בדרך כלל משלימה מכתומה את המחברת # מחברות או דפים? מחברות!! אבל בפסיכולוגיה זה דפים בתוך המחברת.. # מתי מתחילים שוב המבחנים? שיפסיקו כבר!!! # אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן? רק ספר אזרחות אני לא מביאה... # איזה שיעור הוא הכי שוק? כל שיעור.. חוצמהיסטוריה כי המורה מפחידה # באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר? פסיכולוגיה באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר? היסטוריה (אני איכשהו תמידדדד מקבלת 30!!! בהתמדה!) # באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס? 6:30 # אתה נוהג להבריז הרבה? "להבריז".. למה להטיל אשמה לחינם? אם כבר להחסיר הרבה.. כן! # אתה נוהג לאחר? אם כבר מגיעים אז למה לאחר? לא # כמה שעות אתה לומד בשבוע? אחרי 45 אני מפסיקה לספור.. אין לי מושג.. # אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס? כן! ארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר ביום! # איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה? קקי על הכביש

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)? עט מה יש לכם בקלמר?אין לי קלמר באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב? מה שמוצאים בכיתה.. עפרון- רגיל או מכני?מה שמוצאים בכיתה תיק צד או תיק גב?מה שיש בבית איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?ברגל אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה?שיש כסף איך אתה מבלה את ההפסקות?יושב ליד ההסקה ומתחמם מחברות או דפים?מחברות מתי מתחילים שוב המבחנים?אין לי מושג אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?תלוי מה המצב רוח שלי... איזה שיעור הוא הכי שוק? של"ח או אנגלית באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר?ביולוגיה באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר?תנ"ך ואנגלית(מספיק) באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?רבע שעה לפני חצי שעה לפני.. אתה נוהג להבריז הרבה?כשצריך אז כן אתה נוהג לאחר?לא כמה שעות אתה לומד בשבוע?מאיפה לי??!? אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?אולי שותה.. איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה?חרא

שלייי..מקווה שזה יעניין לקרוא|בלונד

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)?אממ..בוא נגיד שרק בנות לוקחות את זה לבצפר..חחח..וזה לא איפור..:) מה יש לכם בקלמר?עטים,עפרונות.. באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב?עט כחול של סטאבילו..הברבור עפרון- רגיל או מכני?הרגילל..למי יש כוח להסתבך עם השפיציםם..גם המשפט "יש לך שפיץ?" הוא מועד לשטויות של הבנים בכיתה המעפנה שלי..:) תיק צד או תיק גב? תיק גבב..במקרה שלי-QuickSilver איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?ברגל..יש קצת מרחק..אבל לא נורא..
אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה?אין לנו...אבל בדמיונית=>בטח! איך אתה מבלה את ההפסקות?עם חברות שליי..בחצר..! מחברות או דפים?דפיםםם מתי מתחילים שוב המבחנים?באמצע החודש..): אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?יש לנו תאים בבצפרר..כמעט כל המערכת שלי שם.. איזה שיעור הוא הכי שוק?כל השיעורים אצלנו..:) באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר?ביולוגיה..הסיטוריה.. באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר?של"ח..חח..זה מה שקורה כשלא באים אפילו לאחד מהשיעורים המעפנים האלה..חחח..תקלטו כבר!!של"ח=>שיעור לא חשוב!! באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?7 ורבעע.. אתה נוהג להבריז הרבה?חוץ משל"ח אני משתדלת להישאר בבצפר..הסוד שלי=>מבטיחה לעצמי שהדורבנים שוב יתחילו להופיע ואני אלך להופעה הראשונה שלהם שהייתי בחיים שלייי...!כן,כן=>אני בתולת דורבנים...חחחחחחח..תרתי משמעעעעע..!למרות שהייתי רוצה שמישו מהם יעזור לי בזה..חחח.. אתה נוהג לאחר?לא.. כמה שעות אתה לומד בשבוע?שנייה..בודקת...35 שעותת.. אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?נופ... איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה?טובה מאודדד..הממוצע שלי=>93.6!!

אניייייייי

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)? מה יש לכם בקלמר? הכובע המגניב שלי באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב? עד שידיד שלי פעם נתן לי, צהוב-כחול כזה עפרון- רגיל או מכני? רגיל תיק צד או תיק גב? גם וגם, למרות שצד הורס את הגב איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)? ב6 שנים הבאות אוטובוס, ב6 השנים הקודמות ברגל, כי זה היה יסודי בקיבוץ. אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה? אין קפיטריה, יש חד"א, והולכים גם כשאסור איך אתה מבלה את ההפסקות? בכיתה עם הידים שלי, או בספסלים בחוץ. מחברות או דפים? מחברות למרות שדפים פי 1000 נוח מתי מתחילים שוב המבחנים? עוד שבועיים אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן? סוחבים איזה שיעור הוא הכי שוק? גיאוגרפיה, מורה חדשה, מכשפה. באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר? ערבית! באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר? סימני"ם, נראה לי רק אצלנו יש דבר כזה, זה ספרות יהדות ומקרא באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס? 06:40 אתה נוהג להבריז הרבה? רק פעם אחת החציון הזה הייתה לי הברזה אתה נוהג לאחר? לא כמה שעות אתה לומד בשבוע? 32 אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס? לא, זה עושה לי כאבי בטן איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה? לדעתי, אחלה!

hypnotic rock

New member
שלי../images/Emo26.gif

למרות שאנחנו לא עברנו מחצית אנחנו סיימנו שליש שני לפני חודשיים שלוש! אבלל אענה לגבי התעודה של השליש הזה! איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)? אמממ...רק ספרים ודסקמן... מה יש לכם בקלמר? אממ סתם עטים עפרונות באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב? העט השחורה והמהוללת שלי עפרון- רגיל או מכני? רגיל-כי נמאס לי מהחודים הנשברים! תיק צד או תיק גב? תיק גב... איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?ברגל זה ממש קרוב לביתי! אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה? אין לנו קפיטריה אנחנו ביסודי אבל שנה הבאה.. איך אתה מבלה את ההפסקות? עם מאיגו בעיקר,במרדף אחרי בנים מטומטמים שמציקים כל הזמן וכל מיני שטויות (אה כן וגם דסקמן) מחברות או דפים? מחברות-אני מתבלגנת מהדפים מתי מתחילים שוב המבחנים? התחילו ואפפעם לא ייגמרו אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?סוחבים סוחבים... איזה שיעור הוא הכי שוק? אמממ הכי שעמום זה האמיתי שאף שיעור לא משמעם אם אתה מבין ת'חומר. באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר? אומנות (פחחח)הסטוריה תנך מדעים מתמטיקה ובלה בלה באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר? ערבית באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?7 בדיוק! אתה נוהג להבריז הרבה?לא, רק שלא בא לי ללכת ואז אני "חולה"... אתה נוהג לאחר?(נוהגת?!)עדיין לא! כמה שעות אתה לומד בשבוע? אמממ המון אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?אפפעם לא איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה ?חרא זין אפס ,סתם אנלא יודעת הייה בסדר אבל גם חרא!עזבו משהו דפוק אצלי! |סוללה|

מאיגו

New member
היפ!!!!!!!!!!

הופ!היפית!היפנוטיק!היפנוטיק פויזן! את עדיין לא נאצית? הולכים!אני מקווה...............
שמתם
? סתם...(רק גלולות!!!) אבל אם מגיבים בשרשור הזה יש אפשרות לעשות סמיילים שנעלמו מזמן!!! ירדןןןןןןןןןןןןןןןןן תודה על החתימה!(בעצם אנשים לא קוראים שיחות של אנשים...אז אני אגיד לך בשרשור גדול) |נקניקיה||גזר|
|פנסבליברזל||מלפפון||מקלגדול| |הידיתשלהחדרשלמחיתפו"א!||קרחון!| ויותר מכל:אייל מאי באה אליי עכשיו אבל בכל זאת אני רוצה לשלוח את זה,כי התחרפנתי ואני רוצה להראות לכם תוצאות! הולי קרפ!!!!!!!!!1 קרפ!!! ר'אווווווווס(אני לא אוהבת להיות שריתחדד)

מאיגו

New member
זה פועל!!!

מגניב... מאי א.:הילדה התחרפנה ממנה זה התקף טרום משהו...(לא היה לי מה להמציא)קיצר מאיגו אני לא נאצית ולא אהיה! ואני שמחה שאנו הולכות! מישהו-רעיון לחתימה -דחוף! כי חשבתי (806) המון פעמים!!!!!11111 בעעעעעעעעעעע מאיגו את חמודה מאוד כשאת מחורפנת! מאיגו:חבל שרק כשאני מחורפנננננננננננננת!!!!!!!! אתם יודעים מה אפשר לעשות עם גזר? ******7(זה הטלפון שלי בבית,למי שרוצה.או שפשוט תשאלו אותי מה הטלפון שלי!!!) מאי א:(אם שמתם לב (ולא קונדום (וזה סוגריים בתוך סוגריים))אנחנו מנהלות דושיח בהודעה אחת מגניב! אנחנו חוסכוצת בהודעות! אגב מעצבן לכתוב היפנוטיק רוק כל הזמן-סווו-קראו לי היפ (וזה בלשון צווי) עכשיו מאיגו תרגיעי מתוקה יפה שמתחרפנת כל דקההה (אה חרוז) (יואו כמה סוגריים) מאיגו:זה יפה בשבילך?נראה מה יקרה כשתראי אנשים יפים!!!את תשתגעיייייייייייייייייי אני רוצה ללכת מחר לדיזנגוף.יש שם אורי מאמי:) אני מקווה שאתם לא קוראים את זה אחרת גם אתם תמותו!!! אני רוצה ללכת לשם לנגןןןןןןןן ואז אני לא אצליח להחזיר את הבאס אז אני אגיד לאורי והוא יצחק עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא,מה אמרת? מאי א:(אין תגובה) מאיגו:אמא? חואק-טו. מאי א:כן בתי?אני זונה רציתי לספר לך את זה מזמן (נדבקתי בהתחרפנותה -אנחנו מגלמות תפקיד במחזה מאי כפולה) מאיגו:בסוף נגלה שאנחנו לא אמא ובת,אלא שתי תאומות.מאי הכפולה. אמא,איך זה שנולדת 5 דקות אחרי? ולמה הבטחת שתקחי אותי לדיזנגוף/בורסה/דיזנגוף ,ולא קיימת? מאי א:היפ!:תראי אני עשיתי את "זה" בגיל מאוד צעיר עשיתי את זה עם אבא שלך כשעוד היינו ברחם של סבתא שלך!ואני אקח אותך מחר לדיזיזיזיזיזינגוף,סתם לא אלא רק לבורסה תפסי לך שם בחור ותעשי איתו דברים כאוות נפשך למרות שהוא לא אייל מזיג (האגדי) מאיגו:"ותעשי איתו דברים כאוות נפשך "... כמה דברים... א-מסכן!!!!!!!!!! ב-אומרים תעשי אותו,לא תעששי איתו. אנחנו מרחמ(מהרחם של אמא)ות עליכם, אז נכתוב אחר כך.

שלום גם לך,מאמייי!

רק עכשיו ראיתי ת'הודעהה..למה לא מתחברות לאייס?? שונאת ת'מסנג'ררר..!!!(גם לא מתחבר לי אליו..) היפנוטיק-מתגעגעת ללדבר איתךך..! ובלי שגעונות..חחחח..את השגעונות שלכן תשאירו בביתכן..:).. סתם..מתים עליכם

חחחחחח..

אל תשגעווו..מאי עוד דיברה עם איילל הכלבה הקטנה..חחחח.. אוףף..אני עד עכשיו בסיבוכים עם עצמי למה לא פצתי פההה..! איך בא לי כבר הופעה שלהםםם...של אייל במיוחדד..חחח.. מאיגו-תתחברי כבר לאייססס..

מאיגו

New member
את מחוברת?

כי אני צריכה להתחבר לאייסיקיו רק כשיש לי מטרה. אחרת הוא תוקע לי את המחשב.(בכל מקרה,אבל אחרת אני עוד יותר מתעצבנת)

חחחח..

אל תשגעווו..מאי עוד דיברה עם איילל הכלבה הקטנה..חחחח.. אוףף..אני עד עכשיו בסיבוכים עם עצמי למה לא פצתי פההה..! איך בא לי כבר הופעה שלהםםם...של אייל במיוחדד..חחח.. מאיגו-תתחברי כבר לאייססס..

ענבלושה

New member
שלייייייייי

לכל התלמידים שבינינו... זהו, עברנו את חצי הדרך השנה ובטח כולנו כבר קיבלנו תעודות. אז הכנתי סקר קטן שקשור לבי"ס! איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)? אממממ מחברות וספרים?? מה יש לכם בקלמר? עטים עפרונות שפיצים מחק לפעמים מספרים ודבק... באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב? כדורי עפרון- רגיל או מכני? מכני תיק צד או תיק גב? תיק גב על הצד איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)? 2 אוטובוסים כל צד אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה? מדי פעם איך אתה מבלה את ההפסקות?התחרפנויות/מכות/העתקת ש.ב./סיבובים ברחבי הבצפר... מחברות או דפים? מחברות ודפים מתי מתחילים שוב המבחנים? מחר!!!
אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן? משאירים אותם בכיתה וסומכים על השכנה איזה שיעור הוא הכי שוק? אממממ כימיהההההה באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר? מתמטיקה מחשבים ואומנות באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר? פסיקיה וגיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס? לפני שהמערכת נשברה-6 וחצי אחרי-רבע לשבע אתה נוהג להבריז הרבה? ברור אתה נוהג לאחר? יאפ כמה שעות אתה לומד בשבוע? 48...
אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס? שותה תה איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה? חראאאאא בלעעעעעעע טוב, נגמרו לי הרעיונות, אז תהנו

עדנונית

New member
אני

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)?הממ עט פילוט כחול מה יש לכם בקלמר? אין לי קלמר :-\ חחחחחאבל זרוק כמה עטים מרקר אחד שמצאתי לא מזמן ועט כזה יפה אחד אה ועכשיו הוספתי חבל של 6 עטים צבועונים כאלו חמודים שקיבלתי מהעבודה בקיטנות חחח באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב?פילוט כחול עפרון- רגיל או מכני?שניהם תיק צד או תיק גב? גב איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?הורים אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה?אין לי אבל במכונות מידי פעם איך אתה מבלה את ההפסקות?בכיתה עם החברות מחברות או דפים?גם וגם מתי מתחילים שוב המבחנים?עוד חצי חודש לא? אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?הכל, כי אין לי שכן חחח... איזה שיעור הוא הכי שוק?הממממ ספרות מתמטיקה אנגלית מתוך 7 חחח באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר?מתמטיקה באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר?היסטוקיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?7 וחצי אתה נוהג להבריז הרבה?לא אבל חברה אמרה לי שבזמן האחרון אני הרבה פעמים לא מגיעה לשיעור אנגלית...מוזר... אתה נוהג לאחר?לא כמה שעות אתה לומד בשבוע?39 שאעזב 3 שעות מהם זה סתם תקוע אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?אם יוצא אז כן אם לא אז לא חפיף זה לא חשובלי איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה?חביבה

עדנונית

New member
אני

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)?הממ עט פילוט כחול מה יש לכם בקלמר? אין לי קלמר :-\ חחחחחאבל זרוק כמה עטים מרקר אחד שמצאתי לא מזמן ועט כזה יפה אחד אה ועכשיו הוספתי חבל של 6 עטים צבועונים כאלו חמודים שקיבלתי מהעבודה בקיטנות חחח באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב?פילוט כחול עפרון- רגיל או מכני?שניהם תיק צד או תיק גב? גב איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?הורים אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה?אין לי אבל במכונות מידי פעם איך אתה מבלה את ההפסקות?בכיתה עם החברות מחברות או דפים?גם וגם מתי מתחילים שוב המבחנים?עוד חצי חודש לא? אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן?הכל, כי אין לי שכן חחח... איזה שיעור הוא הכי שוק?הממממ ספרות מתמטיקה אנגלית מתוך 7 חחח באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר?מתמטיקה באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר?היסטוקיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?7 וחצי אתה נוהג להבריז הרבה?לא אבל חברה אמרה לי שבזמן האחרון אני הרבה פעמים לא מגיעה לשיעור אנגלית...מוזר... אתה נוהג לאחר?לא כמה שעות אתה לומד בשבוע?39 שאעזב 3 שעות מהם זה סתם תקוע אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס?אם יוצא אז כן אם לא אז לא חפיף זה לא חשובלי איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה?חביבה

למעלה