סקר

כתמונית

New member
כמה שנים לא עשיתי כאלה...

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)?משום מה תמיד חלילית או את הקייס שלה??!! אני לא מאורגנת... מה יש לכם בקלמר? הכל חוץ מדבק ומספריים! באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב? פילוס 0.4 עפרון- רגיל או מכני? מכני - רגיל צריך לחדד.... תיק צד או תיק גב? צד! מה זה ה-90's?! איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)? כרגע ברגל... אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה? לא... לא ממש... אף אחד מכם לא היה אצל ישראל וגולדה... איך אתה מבלה את ההפסקות? בלעשות ש.ב - חחחח!! סתם....בלהתרחק מחלונות.... (יש לי כתה מוזרה..) מחברות או דפים? מחברת מתי מתחילים שוב המבחנים? שוב?! רגע.. הם נגמרו מתישהו?! אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן? הכל בלוקר! איזה שיעור הוא הכי שוק? כוווללםם! לא רגע... שיעור פאול (מתמטיקה) באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר? אני יודעת?! מממ.... מוסיקה - טפו טפו! באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר? חחח... פיזיקה- שמישהו יציל אותי! באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס?7:00! אתה נוהג להבריז הרבה? לא... אני מגה חננה!!! אתה נוהג לאחר? לא... חננה.. כמה שעות אתה לומד בשבוע? 46! מי רוצה גם?! (וזה בלי הרכבים - אירי שולט! חחח!!) אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס? כן! (איך החיים היו מראים בלי כוס קפה?!) איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה? שיעברו העוד חודשיים וחצי האלה נו כבר!!!!

InFecTeD LOVER

New member
סבבות.../images/Emo42.gif

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)? אין לי מפתחות, לא צריך. אממ... נראה לי אוכל...
מה יש לכם בקלמר?עטים ולורד שחור.
באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב?עט זה זכר!!! זה ה-0.4.
עפרון- רגיל או מכני? הדגש|מכני...חחחחחחחעפרון חודים
תיק צד או תיק גב? גבבבב ברור...
איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)?הסעה... אני גרה בישוב אחר...
אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה? אין, אבל יש מכונות אז פעם ב.. איזה שוקו או שנגוויץ אם אין לי אוכל.
איך אתה מבלה את ההפסקות?כמעט כל הזמן בשיחות עם אנשים
מחברות או דפים? אני שונאתתתת מחברותתתת
מתי מתחילים שוב המבחנים? אוי אני לא רוצה לבדוק...=[ העיקר שלא בקרוב ממש...
אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן? הכל.
איזה שיעור הוא הכי שוק? תקשורת
באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר? בתעודה לשון ומתמטיקה. אני ריאלית.
באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר? הסטוריה וספרות. אני ריאלית.
באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס? עשרה לשבע.
אתה נוהג להבריז הרבה? פעם יותר... אבל זה מוריד ציון אז רק פעם ב... כשממש ממש ממש לא בא לי...
אתה נוהג לאחר? בבוקר יש לי תירוץ, באמצע כן, אבל לא הרבה
כמה שעות אתה לומד בשבוע? נראה לי 33 בערך...
אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס? חחח כע ארוחת בריאות... סלט ומיץ תפוזים!! זה הכי טוב שיש...
איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה? משעממת ברמות. בלעט.

lirazbarbie

New member
אני...

איזה פריט תמיד יש לך בתיק (חוץ מהשלשה המנצחת- פלאפון, ארנק, מפתחות)? אמ.... יומן ועט (בדר"כ קלמר) מה יש לכם בקלמר? עטים מרקר לפחות אחד חובה משתנה- אני מוציאה דבירם ושוכחת להחזיר באיזו עט אתם הכי אוהבים לכתוב? פיילוט 0.4 עפרון- רגיל או מכני? גם וגם תיק צד או תיק גב? תלוי מה יש לי באותו יום איך אתה מגיע לבי"ס ( אוטובוס, ברגל, הסעה, הורים, מכונית...)? מונית/הורים/רגל... תלוי כמה נאי מאחרת אתה נוהג לקנות דברים בקפיטריה? כן, קולה בבקבוק עם קש ומנטוס אדום... וזה משתנה בהתאם לצורך איך אתה מבלה את ההפסקות? בעיקר במעגל צופים עם הודעות למינהם. או יושבת עם שיק בזמן שהיא מעשנת. או סתם יושבת ומדברת. או הולכת להחזיר מחברות שאחותי לוקחת לחברים שלה כשהיא לא באה לבצפר מחברות או דפים? מחברות! מתי מתחילים שוב המבחנים? הם לא נפסקו אתם סוחבים את כל הספרים ומחברות שצריך באותו יום או סומכים על השכן? סוחבים, למרות שאין לי ממש מה איזה שיעור הוא הכי שוק? חיבור!!!! באיזה מקצוע יש לך את הציונים הגבוהים ביותר? תאטרון מעשי+עיוני באיזה מקצוע יש לך את הציונים הנמוכים ביותר? חנ"ג באיזה שעה אתה בד"כ קם לבי"ס? אני מתחילה כל יום בשעה שונה ויש לי פחות משלושים שעות (בסביבות ה-22) אז אני ישנה מלא יום א-10 יום ב- 10 יום יום ג'- 8 יום ד-10 יום ה- 11 יום ו- 10 אתה נוהג להבריז הרבה? אין לי ממש ממה אתה נוהג לאחר? כ"כ כן כמה שעות אתה לומד בשבוע? בערך 22-24.... סייצתי לפני שבוע ויום מתמטיקה אז ירדו מלא שעות אתה שותה/ אוכל לפני שאתה הולך לבי"ס? נס.. איך אתה מסכם את חצי השנה שעברה? מהירה כמו החיים יאללה תגיבו לא סתם אני מבזבזת שתע שינה על זה

למעלה