ספיישל לחג!!!

kodman

New member
אני יודע שלא

זה אולי גם לא אקטואלי. אבל החלטתי למרות זאת להוציא את זה מהארכיב.

Amit Remmus

New member
דיון די זה לא לעניין ההפליה בשרשור

זאת הפליה מלאה לשרשר את הקליפ של קודמן בגלל שאתה לוקח אותו פחות ברצינות מאחרים. קליפ של השבט, פושטק ואחרים לא שורשרו לשרשור אוף. כמו הקליפים הללו גם הקליפ של קודמן הוא קליפ מקורי והמוסיקה מקורית והמילים מקוריית והוא קשור למוסיקה שחורה לא פחות מהקליפים הללו. לכן מקומה של ההודעה כהודעה חדשה. השעה האישית שלך על ההודעה לא אמורה להשפיע על מיקום ההודעה, ועדיף שלא תעביר אותה לא"ט ללא סיבה..

dune d

New member
אין כאן דעה אישית

מדובר כאן על פרודיה שלא קשורה במקומה לנושאי הפורום השוטפים בניגוד לשבט/פושקט וכו'.

kodman

New member
מה אתה אומר!

לא קשורה? 1. קליפ מקורי - יש. 2. מוסיקה מקורית - יש. 3. מילים מקוריות גם אם לא רציניות או לא לטעמך - יש!! 4. ביט מקורי של היפ הופ - יש!! (זה אפילו לא אינסטרומנטל) אין הבדל בין הקליפ הזה מהבחינות הללו לקליפ של השבט או של פושטק. לא משנה מאיזה צד תסתכל על זה. אתה רק מראה שזאת דעה אישית שלך. כמו הקליפ של השבט או פושטק יש פה ביט היפ הופ, ויש שירה - לכן זה קשור למוסיקה שחורה. שרשור עם שיר של רוקי בי שלא היה קשור למוסיקה שחורה בכלל לא שורשר ל OFF ובצדק כי עדיין זה קשור למוסיקה. אין ספק שהקליפ קשור למוסיקה וגם כן אין ספק שאין הבדל בינו לבין קליפים אחרים. אם כל שרשורי השירים \ קליפים יהיו ב OFF אז זה אולי יהיה בסדר.

GP85

New member
חחח מי שמדבר על חסרי חיים

תודה היה לי חסר הצחוק הזה..

TiKiMAN

New member
נמאס לי לראות אותך מקפיץ את זה

אז נעזור לך שתירגע קצת... לך לתחנה המרכזית קנה באגי ב50 שקל בטקסטוק ותירגע. אם אתה עדיין רוצה מהאינטרנט כנס לכאן: http://www.drjays.com/ ואם אתה עדיין לא רגוע אז לפה http://www.hiphopville.com ואם לא אז תתאבד או משו כזה.

3 דברים.

דבר ראשון אני גבר ולא בחורה! דבר שני קפצו לי שתיכם!(אם כל הכבוד בקשתי משהו כל כך קשה לעזור שניה) דבר שלישי תודה.

TiKiMAN

New member
3 דברים:

ההודעה שכתבתי נוסחה בלשון זכר, אני לא טענתי שאתה נקבה. אני גם לא נקבה, אף פעם לא התיימרתי להיות נקבה. ותלמד לשרשר.

TiKiMAN

New member
לא מדוייק

הוא כתב "שתיכם" ז"א התייחסות ברבים, ושירשר את זה אלי...קפיש?

למעלה