ספיישל לחג!!!

../images/Emo138.gif ג'יימי פוקס בדיויד לטרמן

(כן, אני יודעת. אם היה לי שקל על כל כינוי חדש שהייתי פותחת בתפוז היה לי המון כסף. תתעלמו.) ג'יימי פוקס התראיין ונתן הופעה קצרה אצל דיויד לטרמן אתמול בערב. הוא סיפר שהוא מוציא דיסק חדש עליו עבד עם קנייה ווסט. למישהו יש עוד פרטים לתת לי על זה? חוצמזה, אולי נתחיל איזה שירשור אדיר של כל סוגי הסופגניות שמופצות כיום בשוק? אני למשל טעמתי סופגניה עם ריבת חלב, סופגניית שוקולד, סופגנייה עם חלבה ואפילו סופגניה עם חילבה (
NOT), ואתם?

בוקר טוב!

מישהו יודע אולי שמות של אתרים שאפשר למצוא בהם בגדים כגון: בגיס חולצות פוטבול כמובן אתרים שאפשר לקנות מהם. תודה מראש.

Shaka Samba

New member
דיסקים למיכרה במחיק ממש מצחיק כדאי!

זו רשימת הדיסקים שאני מוכר: 1.nas-it was wrriten 2.rush hour- soundtrack 3.fugees- the score 4.puff daddy- no way out 5.warren g -what love got to do single 6.dr.dre- the afthermath 7.dr.dre concrete roots 8.warren g- take a look over your shoulder 9.dr.dre- back in the day 10.l.l cool j- phenomenon 11.ice cube- the predator 12.fugees- bootleg versions 13.coolio- my soul 14.skee-loo- i wish 15.will smith- big wille style 16.bad boys- soundtrak 17.warren g- i shot the sheriff single 18. 2pac- ru still down 19. 2pac-strictly to my niggaz 20. the firm- the album 21. 2pac-makaveli 22.man in black 1-soundtrack 23.notorious b.i,g- life after death 24.warren g- regulate 25.luniz-operation stackoca 26.money talks-soundtrack 27.the rapsody 28.busta rhymes -e.l.e 29.ice cube- amerikkkaz most wanted 30. 2pac me against the world 31. snoop dogg- the dogfather 32.busta rhymes- when disaster strikes 33. 2pac-pacalypse now 34.snoop dogg-murder was the case 35.caught up-soundtrak לא דיסקים חדשים אומנם(ז"א לא משהו שיצא לאחרונה) אך הדיסקים עצמם מקוריים וחדשיים לגמריי כוללים בתוכם חוברות וכ'ו!. המחיר אותו אני דורש הוא: 25 שקל לדיסק בודד 120 שקל ל6 דיסקים . 200 שקל ל 12 דיסקים. 280 שקל ל 24 דיסקים. או 350 על כל הדיסקים. בקיצור כמו שאתם מבינים אני עושה פה מכירת חיסול כל הקודם זוכה! אנא צרו איתי קשר במייל [email protected]

kodman

New member
הוידאו הגנוז משנת 2001 ../images/Emo119.gif

של קודמן וחבורת BUSH BABY. (בוידאו לשיר "בגלל שאמרתי ט-עים") מתוך "וידאו ושיר ב9 דקות" בערוץ 224 של הלווין הפירטי. לחצו כאן לצפיה (אני מכחיש כל קשר לעניין)

TiKiMAN

New member
לא יודע על סוגי סופגניות,

אבל הדיסק של פוקס כבר יצא.

kodman

New member
החלטתי לעלות זאת

בעקבות כל הלינקים לפוקימון, צבי הנינג'ה, פושטק וכדומה.

kodman

New member
עדיין פחות מ 10 תווים. ובקשר לוידאו

מומלץ לצפות בריכוז מלא מההתחלה עד לסופו בשביל החוויה המלאה
(אף מומלץ לצפות מספר פעמים ברצף) [אפשר ואף מומלץ להשתמש במשקפי תלת מימד]

RESTO

New member
חשבתי שמחלת

נפש זה דבר שמתעצם עם השנים! אני רואה שהכדורים באמת עוזרים!

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo18.gifשוב דיון די עושה אפליות../images/Emo70.gif

עזוב שאתה מוחק הודעות שלי בלי סוף, אתה גם שם את הדיון הזה באוף טופיק?! זה קליפ מקורי עם מוזיקה מקורית, בדיוק כמו קליפ של פושטק שקרח פרסם. זה קשור לנושא הפורום, זה יצירה של אחד מחברי הפורום, ואין סיבה לשים את זה באוף טופיק!!!

dune d

New member
אתה מוזמן להתלונן

את הדברים שהיו לי להגיד לקודמן אמרתי כבר ואני לא אחזור על זה שוב על גביי הפורום. את ההודעות שלך אתה יודע בדיוק למה ומאיזה סיבות אני מוחק. אני לא מתכוון לפתוח על זה שירשור מה למחוק מה לא ,לא טוב לך תתלונן ,לי אין בעיה אם זה.

Rapid נאור

New member
אף פעם לא הייתה לי בעיה איתך איתן

אבל זה פשוט אידיוטי וילדותי כבר תתבגר! זה כבר לא מצחיק!!

למעלה