סימכעס

ימי עיון, הרצאות, כנסים וכד'

1. אירוע שכבר היה, אם מישהו היה - נשמח לשמוע רשמים: הרצאתו של Jimmy Walesמייסד Wikipedia התקיימה ביום ב' 10.01.05 בבניין נפתלי, אוניברסיטת ת"א אירוע של המרכז לחקר האינטרנט
2. סמינר המחקר השני לשנה זו של המכון לחקר האינטרנט: האקרים ברשת מרצה: ד"ר אורלי תורגמן גולדשמידט מהפקולטה למדעי החברה - החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה - אוניברסיטת ת"א ביום ג' 18.01.05 15:30-17:00 אוניברסיטת ת"א, בניין רקנאטי , חדר 306 מצורף קובץ עם מידע נוסף אודות ההרצאה והמרצה. יש לשריין מקומות מראש בכתובת: [email protected]
3. יום עיון בנושא: השיח הישראלי פלסטינאי באינטרנט - האם ניצני דו-קיום ? המכון לחקר האינטרנט בשיתוף הועד הישראלי לאונסק"ו ומרכז פרס לשלום האירוע יתקיים ביום רביעי, 19.01.05 בשעה 10:00 באולם "ליאון", הפקולטה לניהול, אוניברסיטת תל-אביב מנחה: אלי הכהן, מנהל מקצועי, המכון לחקר האינטרנט,אוניברסיטת תל-אביב. מושב ראשון: 11:30 - 10:00 האם ניתן לבנות הבנה מקוונת? יו"ר המושב: פרופ' ניב אחיטוב, מנהל אקדמי, המכון לחקר האינטרנט,אוניברסיטת ת"א מר נועם זיו, פרוייקט I T בשרות השלום, מרכז פרס לשלום: קניון למסחר מקוון, ישראלי- פלסטינאי . ד"ר מייק דהאן, המחלקה לתקשורת, אוניב' בן- גוריון ומר סאם בחור, מנכ"ל חברת AIM: טכנולוגיות מידע ותקשורת ככלי לקידום דיאלוג ישראלי פלסטינאי. מר גרשון בסקין ומר ח'אלד דוזדאר, מכון המחקר IPCRI: שיח מדיני מקוון ישראלי פלסטיני. גב' אמירה אורון - משרד החוץ: אתר האינטרנט בערבית של משרד החוץ כגשר מקוון לעולם הערבי. הפסקה: 12:00 - 11:30 מושב שני: 12:00-13:30 דיאלוג מקוון יהודי - ערבי ללא מחיצות יו"ר המושב: מר יהונתן דחוח הלוי - מזרחן וחוקר. מר יצחק פרנקנטל , מכון אריק: הקמת אתר אינטרנט שיעדו הידברות בין עמים. גב' רינה רוזנברג, ארגון עדאלה: הדיאלוג האינטרנטי בסוגית זכויות האדם. גל שטרינגמן וסמירה סורור: אתר האינטרנט "שפה משותפת" - דיאלוג מקוון במערכות החינוך הישראלית והפלסטינית. מר דוד אמיתי, מרכז החינוך גבעת חביבה: היכרות תרבותית יהודית- ערבית און-ליין. הכניסה חופשית - נא להרשם מראש לאישור ההשתתפות דוא"ל : [email protected]
4. הכינוס השנתי של איגוד האינטרנט הישראלי בתאריכים: 09-10.02.05 במלון דיויד אינטרקונטיננטל - ת"א בתשלום, כפי שאפשר לראות באתר.
מישהו מתכנן להגיע לאחד האירועים האלה? (מי שיגיע לכינוס של איגוד האינטרנט ורוצה לפגוש אותי - מוזמן לכתוב לי מסר)

ron2422

New member
הצגה אבי בתיאטרון הסמטה יום חמישי

אבי תיאטרון תנועה בתיאטרון הסמטה יוצר המופע - רון ישועה מוסיקה מקורית - יואב שמש תאורה - אלכסי טבלסקי איפור - יוסי כהן שחקנים - אדיר מור, יונתן שוורץ, עופרה שטיין על המופע - סיפורם של שני אחים ואחות הגדלים ללא אם מול אב. סיפור התבגרותם של האחים בצל חוויה טראומטית קשה במשפחה. במרכז הדרמה סוד אפל ואהבה אסורה. אבי - יום חמישי ה-20 לחודש תיאטרון הסמטה יפו העתיקה מזל דגים 8. כל המביא מודעה זאת לתיאטרון או מתקשר לתיאטרון מפורום זה הנחה 35 ש"ח במקום 50 ש"ח.

מאיה היא מיה יאהו (הו טרנסילווניה!)

"זוג רומנים קרא לבנם יאהו" - רויטרס ב- Ynet, 14.01.05 "השניים החליטו לקרוא לתינוקם על שם אחד הפורטלים הפופולריים 'לאות תודה' לאחר שהכירו באינטרנט". ובמילים אחרות: "ילדים, השמרו לכם מפני עצי באובב"...
לפתוח רמקולים (נכון, זה לגמרי פאסה).

זקוקה לעזרה בהכנת עבודה על הרשת

האם אתם מכירים אתרים מסחריים בעלי רעיונות מקוריים? בארץ או בחו"ל. בתודה לעוזרים.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבבקשה! כולם להיכנס!

תיכנסו ותחתמו! עצוב... http://www.letlive.org.il/media/monkeybuisness.html

mיריt

New member
../images/Emo53.gif

|אני מקווה מאד שהגעתי לפורום הנכון שאלתי היא -אני גלשתי בצט מסוים לפני כמה חודשים והייתי עם גבר אחד בקשר וירטואלי במשך שבוע וחצי וזה כלל גם 2 שיחותטלפון עד שהחלטתי שזה לא מתאים לי ואמרתי לו שאני פורשת מהצט ואני חייבת לציין שלא נתתי לו כמעט פרטים מזהים עלי עכשיו לפני חודש הוא התקשר אלי למשרד באופן מפתיע והציג את עצמו יש לי כמה שאלות האם זהחוקי לעלותעל עקבות מישהו שביקש במפורש שהוא לא מעוניין להיחשף???ואם האדם הזה ימשיך להתקשר ולהטריד אותי האם יש אפשרות להגיש נגדו תלונה במשטרה??האם זה עבירה פלילית???אני מקווה שהבנתם את שאלותי ואשמח לשמע תשובות תודה רבה מראש!!!

e-magine

New member
אני מציע שתפני לפורום משפט האינטרנט

שאלותייך משפטיות.

peaceful sheep

New member
אנא חיתמו על עצומה נגד חוות מזור../images/Emo70.gif

ישראל נגד חוות מזור! נגד סחר בקופים
נגד חטיפת קופים מהטבע
נגד הפרדת גורים מאימותיהם
נגד הרבעת בקופים בחוות רבייה
נגד התעללות בקופים במעבדות מחקר
הקופים זקוקים לנו. אנא חיתמו והפיצו

Mנטה

New member
מישהו יודע אם כל עצומות האינטרנט

האלו באמת מזיזות משהו למישהו ? מאוד מסקרן אותי !

e-magine

New member
לעניות דעתי -עצומות לא מזיזות

לפני יומיים קיבלתי הביתה איזה דף קרטון מודפס, בו נכתב לא פחות ולא יותר שאם אני חותם על העצומה של "אור ירוק" אני מציל ממוות 250 איש בשנה. זה באמת מתחיל להיראות כמו מכתבי שרשרת.

Mנטה

New member
טוב, עמותת אור ירוק היא בהחלט מקרה

מגוחך במיוחד. על כגון דא נאמר כאילו דאאאא

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתכוננים כבר עכשיו לטלנובלה החדשה של HOT3 שתרתק את המדינה בפורום - טלנובלה בע"מ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1000
משנים את תרבות הנהיגה בישראל - פורום תרבות נהיגה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1195
רצים ומתאמנים באופן קבוע אך רוצים ללמוד להשתפר? - בואו לפורום אימוני סיבולת ואורח חיים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1197
יש חיים אחרי המוות - הפורום הרשמי של הסידרה מתים במשרה חלקית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1198 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

e-magine

New member
חידות לא עשינו כאן../images/Emo153.gif

האם מישהו יכול לענות, האם כדאי להיות כאן בפורום אונליין ביום ד' הקרוב, 2/2/05 בשעה 18:00? ואם כן, למה?

למעלה