סיכום התקופה

אביב חן

New member
עונה

בעברית- מוכרת לי מפעם אנגלית- עופר ניסים נחשב? שפה אחרת- את השיר המפגר של הסידרה המפגרת בויוה שאימא שלי ואחותי רואות נמאס לי מהערוץ הזה

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif :]

בעברית-נאור וחברים-שיר ממכר
אנגלית-Evrey Time We Touch מקווה שאין שגיאות
שפה אחרת-

../images/Emo199.gifלילה ובוקר טובים../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

לילה טוב לכולם
תנצלו טוב את המשך השבת

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifבוקרררר

היום אני כנראה אסע לסבתא שלי ולאשתו של דוד שלי-אתמול גיליתי שכבר היו לה צירים (היא בהריון) אבל היא לא ילדה, היא שוכבת במיטה
יהיו לה תאומות

בוקר טוב../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

היום אני מסיימת ללמוד ב-2 ורבע
מחר מבחן באנגלית, וביום ראשון יש לי בוחן בעל פה בהסטוריה (שאני בטוחה שהיא תבחר אותי לענות) ואני גם מרצה בשל"ח.. איףף זה הולך להיות סוף שבוע של לימודים..

צהריים טובים ../images/Emo113.gif

אתמול הלכנו 3 חברות שלי, 3 ידידים ואני לבצפר היסודי שלנו, כי למחנכת שהייתה לנו [3 שנים!!1] היה יומולדת
הכיתה המעפנה שלה בכלל לא זכרה וסתם אילתרו משהו ברגע האחרון -_- כשהיא הייתה המורה שלנו אנחנו השקענו. הבאנו בלונים, קישטנו את הכיתה וזה P: וראינו מלא מורות שלימדו אותנו וכולן אמרו: "יא, איך גדלתם! מה אתם אוכלים שאתם כ"כ גבוהים?!"
נמ היום בכלל לא למדנו .. שעה ראשונה המחכנת דיברה איתנו על רבין שעה שניה טקס שעה שלישית המורה -לאדעת-מה-קרה-לה- אז הייתה שעה חופשית שעה רביעית היה חינוך אז המחנכת לקחה כמה ילדים לשיחה אישית והשאר עשו מה שבא להם :p ואח"כ היו אמורות להיות לנו שעתיים אנגלית אבל המורה הלכה לעשן -_- אז שיחררו אותנו. ומחר יש לנו מבחן בתנ"ך:[ זהו, שרדתם? כיף לחפור.

../images/Emo57.gifוואו קורל!

יחסית לאחת שבחיים לא ראיתי אף חפירה שלה, וההפך - כעסתי עלייך למה את כותבת כה מעט, זה שינוי מרענן.

../images/Emo32.gif סיכום התקופה

בגלל שינוי קוסמטי קליל שהפורום עובר, הOFF גדל עם כל הפעילויות שנעשו אני אומר ומדגיש - אתם עדיין יכולים לכתוב כמה שבא לכם בדיונים הקטנים שבפנים

למעלה