סיכום התקופה

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gifגשםםםםםםם כפרעליוווווווו

בזכות הגשם שהיה בבוקר לא הייתי במשמרות [5 דקות לא נחשב
]

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifישששששששששששששששששששששש

קמתי בבוקר בלחץ שיש לי גם בוחן בהסטוריה וגם להרצות בשל"ח. בסוף לא היה בוחן בהסטוריה.. וההרצאה בשל"ח הייתה מעולה
היום יש לי עוד שיעור מתמטיקה ואז אני הולכת לעזור לחברה וללמוד איתה למבחן בערבית שביום שלישי. ומחר יש לי שיעור אנגלית ואני הולכת לחברה לעזור לה ללמוד למבחן בהסטוריה שביום חמישי, והוא קשה מתמיד

Dark chocolate

New member
תקשיבי, רעות.. אי אפשר ככה

אני מדברת ברצינות עכשיו. לדעתי אתם נותנים יותר מדי יחס להילה הלוי ומקפחים את האחרות. תשימו לב לזה. גם אני מאוד אוהבת את הילה הלוי, שלא תבינו אותי לא נכון, אבל זה לא נראה לי הוגן. בואו נגוון קצת. סבבה?

אביב חן

New member
כל אחד מדבר על היהלומית שהוא אוהב י

ואת הילה מסתבר הרוב אוהבים אבל את תמיד יכולה לדבר על הילה לימור וסיון גם אני אוהב אותן פשוט את הילה יותר הרבה יותר

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifסליחה?

אם במקום לרשום האשמות, היית הולכת לחיפוש הישן היית רואה שהפעמיים האחרונות היו של הילה עם שלם הפעם לפני זה לסיון הפעם לפני זה להילה הלוי ולפניה ללימור.. הבנאדם האחרון שאת יכולה להגיד עליו שמקפח את האחרות זו אני.. אני ממש אוהבת את כולן
ואני לא יוכולה לענות על השאלה כמו רובכם פה 'את מי את/ה אוהב/ת הכי?' זה כמו שתשאלי אם אני אוהבת יותר את אמא או אבא.. סה"כ רציתי להגיד את מה שאני חושבת, אני בכלל לא מעדיפה את הלוי יותר
חפרתי

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifתכל'ס, יש משהו במה שהיא

אומרת. אבל אני לא מדברת עלייך ספציפית,כי אני יודעת שלא משנה מה, את תמיד תגידי שאת אוהבת את כולן
מיכל-לקחתי את זה לתשומת ליבי

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifאני לא אומרת שלא

ואני מרגישה את זה גם לפעמים, אבל שהיא הגבה ככה ורשמה רעות והכל אז הרגשתי כאילו זה מכוון בעיקר אלי.. ואני הכי לא כזאת שאוהבת אחת יותר ואחת פחות

Dark chocolate

New member
לא הבנת אותי כנראה.. לא באתי לריב

רק באתי לרשום את דעתי וזה היה מופנה בכלליות, לא במכוון אלייך. גם דיברתי ברבים אם שמת לב, והגבתי אלייך בגלל שהשרשור שפתחת עסק בהילה הלוי. ובכלל לא האשמתי, רק אמרתי דבר שרציתי לומר הרבה זמן.. מצטערת אם הבנת אותי לא נכון, הכוונה שלי ממש לא היתה לריב ולהצטדק, אלא לציין עובדה.

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifבעיקרון שמתי לב..

אבל מה שהפריע לי זה שרשמת "תקשיבי רעות.. אי אפשר ככה" זה כאילו אני אשמה בזה

../images/Emo204.gif

חולצה
8 שיער
10 פנים
7 איפור
6 פוזה
10! תכשיטים [במידה ויש]
אני לא רואה דבר כזה
ציון כללי לתמונה
9 - מהממת סוף

אביב חן

New member
עונה

חולצה 10 שיער 10 פנים 10 לא תמיד היא מחייכת איפור 10 פוזה 10 תכשיטים [במידה ויש] 10 ציון כללי לתמונה 10 מצטער רעות נתת תמונה שאי אפשר לתת פחות מ10

../images/Emo57.gifבקשר לדיון על הילה,

אין מה לעשות. בכל להקה יש את הכוכבת שלה או במקרה הזה - היהלומית שלה. אבל אצל הדיימונד'ז זה אחרת. כל אחת מחברות הלהקה היא זמרת בפני עצמה. ולכל אחת יש כשרונות ואופי משלה. אז טבעי שכל אחד יתחבר לאחת מהבנות. מה לעשות ונפלנו על פורום שהרוב באופי כמו הילה.
אבל חוצמזה, הילה כפרה, התמונה שלך 10!

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif^^

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?:8 עד 2
איזה שיעור היה הכי נורמלי?:ספורט, איכשהו8-8.
איזה שיעור היה הכי משעמם?:היסטוריה
[3 שעות בשבוע!!
]
היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?:אממ לא
המורה העירה לכם היום?:לא
איך היה בהפסקה?:מצחיק
.
היו הרבה שעורי בית?:לא היו בכלל
.
איך היה סך הכל?:בסדר P:

../images/Emo113.gif^^

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?: 8 ורבע עד רבע ל-12 איזה שיעור היה הכי נורמלי?: ממ חופשי איזה שיעור היה הכי משעמם?: שיעור שהמורה חפרה -_- היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?: לא .. מחר :[ המורה העירה לכם היום?: לא
איך היה בהפסקה?: אמ לא הבדלתי בכלל בין הפסקה לשיעור :| זרקתם על ילדים ניירות?: לא ועל המורה?: לא היו הרבה שעורי בית?: לא היו בכלל
איך היה סך הכל?: כיף! אה ושכחתי לספר משהו P: כשחזרנו מהטקס [באולם ספורט] ירד גשם! והיה כיף להרטב XD

../images/Emo60.gif^^

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?:8:30-1:00 אבל אנחנו תמיד נשארים עד 3 וחצי
איזה שיעור היה הכי נורמלי?:ממ,אזרחות כי לא היה חחחחח איזה שיעור היה הכי משעמם?:מלאכה היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?:עבודת הגשה-במארג שפה המורה העירה לכם היום?:לא נראה לי איך היה בהפסקה?:אחלה זרקתם על ילדים ניירות?:לא..חחח ועל המורה?:גם לא היו הרבה שעורי בית?:לא היו
איך היה סך הכל?:בסדר

Roger man

New member
^^

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום?:8:15 עד 15:15 איזה שיעור היה הכי נורמלי?:ספרות איזה שיעור היה הכי משעמם?:כימיה היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה?:לא המורה העירה לכם היום?:לא איך היה בהפסקה?:כיףף זרקתם על ילדים ניירות?:לא ועל המורה?:לא היו הרבה שעורי בית?:לא איך היה סך הכל?:משעמם

../images/Emo210.gif|טיפה עונה על אתמול...

מאיזה שעה עד איזה שעה למדתם היום
8 ועשרה עד 2 ורבע
איזה שיעור היה הכי נורמלי
אנגלית[?] אבל היה כיף בספורט
היה מצחיק
איזה שיעור היה הכי משעמם
תנ"ך
היה היום\בוחן\מבחן\עבודת הגשה
הגשתי עבודת הגשה בערבית
המורה העירה לכם היום
כן
איך היה בהפסקה