סוף!

noam270

New member
מבחן מגן או ציון מגן?

אם את מתכוונת למבחן מתכונת אז הוא אחוז מסויים מציון ההגשה (מגן) אבל לא כולו את ציון המגן משרד החינוך משקלל יחד עם הציון בבחינה, אם המגן גבוה יותר מהציון שקיבלת בבגרות עצמה סבבה לך, הוא העלה את הציון הסופי, אם המגן נמוך יותר זה מבאס, כי זה מוריד את הממוצע ><

טוב כול מה שנשאר זה לקוות שתהיה בגרות קלה

והעיקר נסיים עם רוב החומר העיוני לביולוגיה :)

supercoconut

New member
אההה עברה הבגרות בביורשע! ../images/Emo6.gif

ואו היה אחד הקלים XD הרגשתי שזה פשוט מידי אז פירטתי קצת מעבר למה שהיה צריך XD גם כששאלו "זה זה או זה זה" XD אני לא מאמינה שחומר של שנתיים התרכז בבגרות ככ קלה של שעה ורבע, וחצי ממנה היה מבוסס על שטח פנים, הומיאוסטאזיס והיגיון פשוט XD

asaf105

New member
לא נכון! לא עצים מתו מזה

אם לא ידעת, כל הדפים של הבגרויות הם דפים ממוחזרים לא סתם הם דפים כאלה מיוחדים, קטנים ושונים

noam270

New member
חחח לא לבגרות עצמה../images/Emo6.gif

עצים רבים מתו בכל מה שקדם לבגרות, כאילו, יש לי ערמות של דפים בבית של ביולוגיה, ערמות!

supercoconut

New member
חחח אוי כל הדפים האלה

בתחלס הערימת דפים הזאת שקלה יותר מהמחברת xD

asaf105

New member
ככה זה היה לי בערבית../images/Emo6.gif

בערבית כל שיעור פשוט המורה מצלמת לנו דפים והערימת דפים שיש בערבית היא פשוט הפכה את המחברת לבטון היא שוקלת כמו בטון

tritone

New member
רעים אתם!

המורה שלי לביולוגיה קצת היפית והיא מצלמת לנו ממש מעט. בעיקר שולחת במייל, מצלמת דו צדדי ועל חצאי דפים... אני דווקא בעד. תשמרו לי סיכומים או משהו

noam270

New member
בכיף../images/Emo24.gif אני בכל מקרה מפחדת לזרוק

בסוף המורה תגיד לנו בשנה הבאה: "הייתם צריכים לשמור את הדפים שחילקתי!" ואז היא תצלם שוב. ושוב. ושוב. העצים ישנאו אותנו! XD

מזל שזה ממוחז

ככה יש לי במה לבהות כשכואבת לי היד בגלל הדלקת,זה מעסיק ממש טוב החוטים האדומים שיש על הבגרויות

noam270

New member
עברנו את ביולוגיה!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

אושר מטורף!!!!!!!! עניתי נכון בחלק האמריקאי על 18 שאלות אז אני מקבלת בטוח 60 נק'
והשאלות הפתוחות היו קלות גם כן
קיצור, כיף! ומסתבר שקיבלתי 95 במתכונת! אין לי מושג איך זה קרה, אבל זה אדיר

יש לך במקרה את התשובות הנכונות?

לא יצא לי לראות את המורה שלי ואני רוצה לדעת כמה קיבלתי על האמריקאי

noam270

New member
לא, סורי ../images/Emo4.gif

אם יש משהו שאת זוכרת מה ענית תגידי אולי גם אני זוכרת XDDD

supercoconut

New member
יש לי ../images/Emo13.gif

א. 2, ב.3, ג., ד.2, ה.2, ו.3, ז.4, ח.4, ט.3, י.2, יא.3, יב.4, יג1, יד3, טו2, טז1,יז3, יח1, יט4, כ2

ואיי תודה

לפי התשובות שלך יש לי 4 טעויות אבל אני ממש בטוחה בסעיף ב התשובה הייתה 4. השאלה זה מאיפה מקבל הזרע את האנרגיה הדרושה לנביטתו ואני ממש בטוח לפי מה שהמורה שלי אמרה שזה מקרינת השמש.

למעלה