סוף!

asaf105

New member
זה ברור, הסטוריה א' היה שיא השעמום

אם כבר מלחמת העולם השנייה יותר מעניינת מלחמת השחרור לא, כי בסה"כ רק אומרים לנו במילים שהיה את הקרב הזה והזה, שבו ירדן כבשה ככה וככה מצרים הגיעה עד ניצנה, צה"ל כבש את הנגב, סוריה את משמר הגבול, לבנון את מלכייה כאילו מה מעניין בזה

Doodlez

New member
לא אוהב את מלחמת סיני כלכך,

מעדיף את כל הזיכון השואה, יותר מעניין אותי לא יודע למה. אבל דווקא בפרק הזה נראהלי אני אלמד הכל כי הוא עוד איכשהו קל לי... כל הפרק השלישי מגעיל אותי בטירוף אני לא מצליח לקלוט אותו
אבל היום דיברתי עם המורה שלי והוא אמר לי שמתוך 20 נושאים (בפרק א' נגיד) מותר לא לדעת אחד
מה הוא רציני? אז בשביל מה אני מהמר? פשוט דברים שלא נכנסים לי למוח אני מוותר נראהלי לבגרות נראה כבר, אולי לא ניקח סיכונים.. אבל מתכונת זה פחות חשוב
וגם אצלנו מצלמים דף עם איזה משפט וחצי
היום רק הביאו לנו מידע על סנט לואיס וזה פסקה אחת!!!

larisa125

New member
גם לי יש התבכיינות../images/Emo7.gif

ביום שישי יש לי מתכונת בלשון , ובמבחן האחרון קיבלתי ציון יחסית נמוך ואני ממש מפחדת
אני רגילה שהכל הולך לי בקלות ואני סתם מקשיבה בשיעורים ומוציאה מאיות במבחנים, והשנה זה בכלל לא ככה, אני ממש צריכה לשבת וללמוד ברצינות למתכונת הזאת, אחרת יהיה לי מגן נמוך
ואז, בעוד שבוע וחצי הבגרות עצמה שאומרים שהיא ממש קשה (לשון ב') ואני חוששת שאצטרך לגשת לזה שוב שנה הבאה... ואז כמובן שתי הבגרויות המפחידות של השנה: פיזיקה ואלקטרוניקה. פיזיקה זה פשוט עניין של מזל, אני מבינה את החומר ונשאר רק לקוות שלא יהיו שאלות מסובכות מדיי. אלקטרוניקה זה כבר משהו אחר, אני לא מבינה כלום. פשוט כלום
אני צריכה להתחיל לחזור על כלללל החומר מתחילת השנה, רק ככה אני ארגיש בטוחה בעצמי
טוב, שיהיה בהצלחה לכולנו בכל המבחנים והבגרויות

tritone

New member
גם לי היה משבר לשון בתחילת השנה

אני ממש טובה בלשון באופן טבעי ובכלל, עברתי מבי"ס שלומדים בו לבגרות מכיתה ט' לבי"ס שלומדים בו הכל בכיתה י', אז הכל היה קל ונחמד! עד שהגענו להשנה והבנתי שצריך ללמוד ללשון! כמה מפתיע. מה שמעניין זה שאפשר ללמוד לזה, פשוט צריך לקנות מיקודית טובה ולשבת איזה יומיים ככה
מלא בהצלחה!

timetraveler900

New member
../images/Emo6.gif אצלי זה ההפך (בערך)

שנה שעברה לשון א' הייתה סיוט. פשוט שנאתי את זה... אבל פעם אחת קיבלתי אץ הציון הכי גבוה בכתה (
) חח הגישו אותי על מגן 85 וקיבלתי 94 בבגרות. השנה אני ממש טובה בזה :) הרבה יותר קל לי משנה שעברה
כל המבחנים שלי 88-90 ובמתכונת 83 :)

לאהדורה

New member
יודעת שנטשתי..אבל אעאעאעאע!!

ביולוגיה! אמא!! וזאת המגמה היחידה שלי!! (לאחר שהעפתי את עצמי בבעיטות מפיזי(לא)כיף!) למרות שכולם אמרו לי שהבגרות יותר קלה מהמבחנים שהמורה עשתה..זה עדיין מלחיץ. :| :|

noam270

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif בואי נילחץ ביחד!!!../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif

חחח טוב שלא, המבחנים של המורה שלי קשים ברמות, וכששאלנו אותה למה היא לא כותבת בגרויות היא אמרה ששנה אחת היא כתבה אבל כולם התלוננו שהיה ממש קשה.
אין לי מושג כמה קיבלתי במתכונת, ציוני הגשה יהיו רק היום בערב, ואני בלחץ מטורף! כאילו, אסור לי להיכשל! זו המגמה שלי! XDDD אוף. אני שונעת את זה. כמו שמכירים את משרד החינוך בטח יהיה מלא אקולוגיה פיכסה!! אם יהיה מספיק חיסון וגנטיקה אני מסודרת, אבל אקולוגיה? אני בחיים לא אצליח לקלוט את זה XD

לאהדורה

New member
גמאני בחיים לא קלטתי אקולוגיה...

תמיד באמריקאיות של האקולוגיה אני טועה בחצי מהשאלות (הסיבה לכך שקיבלתי 65 במבחן..) יהיה טוב! אני בטוחה שיש לך אחלה מגן! :)

לאהדורה

New member
ואם יהיה על המיוזה והמיטוזה

לתאר שלבים או משהו , הלך עליי. אני יודעת רק את עיקרי הדברים , בלי השלבים.

noam270

New member
אם את יודעת את מה שקורה בכל שלב

בלי השם שלו או משהו אז יש מצב שזה יהיה לך סבבה, אבל, המורה שלנו נתנה לנו משפט שמקצר הכל! פרופ' מת אנא טלפן באינטרקום = פרופאזה, מטאפאזה, אנאפאזה, טלפאזה, אינטרפאזה

לאהדורה

New member
גם לנו! אני לא יודעת את השמות אפילו!

אני יודעת את עיקרי הדברים (חלוקת הפחתה , 2N ואז N , יוצאים תאי מין..בלהלהלה)

איכ אקולוגיה

אף אחד לא יודע את זה. שיהיה הרבה על מערכת הדם,הדבר היחידי בערך שאני יודעת

לאהדורה

New member
הדבר היחידי שאני יודעת באקולוגיה

זה בר קיימא , תביעת רגל אקולוגית וסוקצסיה (סוקצסיה ירד..אז הלך עליי.)

מבחן מגן/מבחן מסכם

תסבירו לי בבקשה
איך הציונים של מבחן המגן באים לידי ביטוי בציון מבחן הבגרות? לדוגמא: אם קבלתי 82 במבחן מגן ובבגרות קיבלתי 95, מה יהיה הציון שלי בתעודה? או לחילופין אם קבלתי 82 במגן ובבגרות קיבלתי 70, מה אז? תודה לעונים אביב

יש ציון מגן ויש מבחן מתכונת

עם הבנתי נכון את מתכוונת למתכונת בתור מבחן מגן. מתכונת זה מבחן שמדמה את בחינת הבגרות,אותה בחירה אותו זמן.זה מבחן שהבית ספר כותב ובודק. ציון מגן זה הציון שהבית ספר נותן לך,זה כולל את כול הציונים מתחילת השנה(יש מקצועות שגם מחשיבים במידה מסוימת את הציונים של השנה לפני) המתכונת לרוב זה 30% אחוז מהציון מגן. בתעודת בגרות יש לך ציון שהוא ממוצע של הציון מגן והבגרות,לפעמים הציון מגן מעלה ולפעמים הוא מוריד. אם יש הפרש של יותר מ20 נקודות בין המגן לציון בגרות יש חקירה לבית ספר ולפעמים גם פוסלים את המגן. השנה יש בית ספר בת אביב שהציון מגן שם נחשב רק 10% מהציון בתעודת בגרות בגלל שהיה שם מגמה של הפרשים גדולים בין הציון מגן לבגרות מקווה שזה עז לך :)

למעלה