סוף!

noam270

New member
../images/Emo32.gifסוף! ../images/Emo170.gif

*אזהרה, התבכיינות בגרותית לפנייך!*
אאאאאאאהההה לא רוצה בגרות בביולוגיה!!!!
אני מתה מפחד, נשבעת! הבגרות היחידה שאני מפחדת ממנה! ביולוגיה! ביום חמישי! תשע בבוקר! עם סיכוי גדול לאחר בגלל ההסעות הטיפשיות!
כבר שכחתי למה בחרתי במגמה הזו!! כאילו, זה טונה חומר ללמוד! מה חשבתי??! אהעאה *פאניקה*. אוקיי נרגעתי. סוגשל. הולכת ללמוד. סוגשל. בהצלחה לכל אלה שניגשים לביולוגיה, אחרי זה אני אהיה בנאדם יותר שמח
תחפרו להנאתכם על בגרויות ושטויות וכ'ו..

asaf105

New member
אעעעעעע מתכונת בהסטוריה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עוד 3 ימים מתכונת בהסטוריה ב' ואני גמור!! אין לי כוח לטונה של חומררר!!! נמאס לי כבר מכל החומר הזההההההההההה לפחות אני מסיים עם זה השנה טוב אני ממשיך ללמוד, הרגע הגעתי למלחמת העצמאות שלב ב'

larisa125

New member
אני זוכרת שאנחנו למדנו רק את שלב א'

של המלחמה (עשיתי מועד חורף) , הורידו את זה במיקוד וטוב שכך, המורה שלנו אמרה שזה השלב הארוך והמסובך יותר
שיהיה לך בהצלחה

asaf105

New member
דווקא אני שונא את שלב ב'

מה יש בשלב א' כבר?? כולה כנופיות של פלסטינים עושים פיגועי טרור נגד היהודים שלב ב' הכי ארוך, כמה שהוא מעצבן כולל גם את פלישת מדינות ערב, ההפוגות, רצח ברנדוט, קרבות עשרת הימים כל המבצעים בסוף כאילו אני לא מבין איך אני אמור לזכור את כל זה!!~! אני צריך לזכור בכל קרב מה כל מדינה כבשה? איזה עיר, יישוב, קיבוץ??? כמה אפשר לזכור גם יש לפחות איזה 4 מבצעים שצריך לזכור שצה"ל עשה, מה הוא כבש

לאהדורה

New member
משום שאני עברתי מתכונת בהיסטוריה

והייתי לחוצה בדיוק כמוך...אני מציעה לך לבחור הכל קטעי מקור. עם כמה שזה נשמע אבסורד , בסופו של דבר תזכור שבקטע מקור סעיף אחד יש לך (כי תמיד הסעיף הראשון הוא קשור לקטע עצמו) מה גם שהיסטוריה ב' יותר קל להבין ולהזדהות , כך שאם יש לך תשובה מול העיניים אז זה נותן ביטחון להמשך המבחן. :)

noam270

New member
אנחנו היחידים שעושים היסטוריה שנה הבאה?../images/Emo2.gif

tritone

New member
לא ../images/Emo10.gif

אני עושה בחורף וגם מיכל. את? לפחות אני מסיימת עם אזרחות בניגוד לכולם...

ואיי כול כך

אין מקצוע שאני הכי שונאת מביולוגיה,הדבר הכי נוראי שהבית ספר גרם לי זה להכריח אותי ללמוד את זה. אבל יאלה נעבוד את זה.התחלתי ללמוד רק היום,שיחסית למתכונת זה שיפור (למדתי משהו כמו 4 שעות סך הכול בשבילה) אז נקווה לטוב.... אהה וקיבלתי 97 במבחן בכימיה!!!הייתי בטוחה שנכשלי וכמעט כולם נכשלו עד שהמורה פתאום אמר שחוץ מהמבחן שלי ושל עוד מישהו הציונים היו לא משהו :) זה כול כך עשה לי את היום

tritone

New member
גם אני אבכה קצת ../images/Emo10.gif

קודם כל- אני עושה את כל הבגרויות בביולוגיה ביום אחד!!!!!! ביה"ס שלנו החליט שבגלל שהנושאי הרחבה קשורים לנושא בחירה או משהו כזה, אין טעם ללמוד את זה קודם בשטחיות ואחר כך שוב בהעמקה. מה שיוצא זה ששנה הבאה יהיה לי לחץ של החיים... איזה יופי. חוץ מזה ממש הקלה שסיימתי אנגלית forever ושסיימתי מתמטיקה עד ספטמבר
נשאר לי רק לשון ואזרחות השנה, שזה ממש מבאס אותי כי בשנה הבאה יהיה מלא לחץ... אבל האמת שאם יתחיל להיות גרוע כמו שהייתה השנה (אבל זה לסיכומשנה שבטח יהיה) אני אעבור לאקסטרני ודיי. נמאס לי. איך שלא יהיה. המתכונת באזרחות עוד קצת יותר משבוע, וממש מזל כי אני צריכה ללמוד המווון. ואז בגרות בלשון ואז בגרות באזרחות ואז חופש

Doodlez

New member
אין מצב אני שורד את היסטוריה../images/Emo7.gif

יש לי מתכונת ביום חמישי, אין לי מושג מה לעשותתתתתת עוד לא התחלתי ללמוד וחוץמזה לא סיימנו את החומר בכלל שזה מכניס אותי ללחץ פי שניים (אוי תקופת לשון א' חהחה
) כי המתכונת עוד שבוע מה שכן, אני הולך להמר על חצי מהחומר ופשוט לא ללמוד מלא חלקים- גם ככה יש בחירה מטורפת בבגרות הדבר היחידי הטוב ביום הזה {שאגב למדתי ממנו שיעור וחצי
} זה שמגישים אותי על 90 בלשון!

ואוו יפה לך

כול השירשור הזה מזכיר לי יותר מידי מעגל תמיכה אז... אוהבים אותך

Doodlez

New member
חחח תודה!../images/Emo140.gif

אני חייב את זה, כולם אומרים לי שאני סתם מתלונן ואני אספיק אבל אני באמת מפחד פחד מוות מהיסטוריה!

תלמדי לבד

אני לבגרות של שנה שעברה למדתי את כול החומר לבד,ותוך שלושה ימים סיימתי,(ואני לא מאלה שלומדים באמת שלושה ימים זה חצי שעה לימדה שעתיים הפסקה)

asaf105

New member
כל כך מסכים איתך, גם אני../images/Emo7.gif

גם אני הולך להמר, באמת זה מעולה שיש בחירה כזאת עצומה!! כאילו יש 12 שאלות, שמחולקות ל4 פרקים כל פרק 3 שאלות, וכל פרק צריך לענות על שאלה אחת!!! אנחנו גם לא סיימנו את החומר והמורים האלה מצלמים לנו דפים עם כמה שורות מתומצתות על החומר שנשאר, ממש עוזר לי מה אני אגיד לך! בפרק רביעי אני אבחר במלחמת סיני(יש הרי 3 נושאים בפרק רביעי- מלחמת סיני, עלייה וקליטה, וזיכרון השואה) ובפרק שלישי נהמר על עמדת בריטניה וארה"ב והמעצמות על בעית א"י והעברת שאלת א"י לאו"ם? זה נראה לי הכי סביר לזכור, כי מלחמת העצמאות זה פשוט חומר משעמם כל כךךךךךך!!!! וכאילו מה צריך לדעת?? לזכור איזה שטחים צה"ל כבש בתוך איזה 10 מבצעים שצריך לזכור, ואיזה ערים מדינות ערב הפגיזו, כאילו לעזאזל!!!

למעלה