ניק עוד 20 יום
S SuperGirlDontCry New member 11/4/07 #11 ../images/Emo207.gif../images/Emo3.gif שאלה בקשר לאיזה מכונה... [אני בוינדיה.] יש כמה מכונות כאלה, כמו המכונות שמכניסים שקל ויוצא לך משהו.. איך אני יכולה להוציא מהם משהו?
../images/Emo207.gif../images/Emo3.gif שאלה בקשר לאיזה מכונה... [אני בוינדיה.] יש כמה מכונות כאלה, כמו המכונות שמכניסים שקל ויוצא לך משהו.. איך אני יכולה להוציא מהם משהו?
M miss_t New member 12/4/07 #12 היה גשם בבוקר וקר עכשיו!! מה זה !! מזג האוויר השתגע! (טוב, לפחות אני לא המשוגעת היחידה)
ו ווינגז New member 12/4/07 #16 תקשיבי התעוררתי מזה, והייתי בטוחה שאני חולמת. כל מה שאני זוכרת זה אותי שוכבת במיטה ותוהה אם החלון סגור, כי המצלמה על השולחן.
תקשיבי התעוררתי מזה, והייתי בטוחה שאני חולמת. כל מה שאני זוכרת זה אותי שוכבת במיטה ותוהה אם החלון סגור, כי המצלמה על השולחן.
M miss_t New member 12/4/07 #17 אני מניחה שהעצלנות לא נתנה לך לקום ולבדוק אם המצלמה מתרטבת או לא... טוב, תמיד כיף מתחת לשמיכה
ו ווינגז New member 12/4/07 #19 תאמיני לי שבשביל שהמצלמה תהיה בסדר[ ], אני מסוגלת לעשות כמעט הכל. חוץ מזה, הסתכלתי, ראיתי שהחלון סגור וחזרתי לישון.
תאמיני לי שבשביל שהמצלמה תהיה בסדר[ ], אני מסוגלת לעשות כמעט הכל. חוץ מזה, הסתכלתי, ראיתי שהחלון סגור וחזרתי לישון.