ניים

shir828

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo182.gifסיטואציה נהדרת!

כשאני בפורום של קרן פלס
מחזיקה גלידה טעימה ועל המסך מופיעה קרן פלס עם הקליפ איתי זה כזה נהדר!
אני לא יודעת אם זה טוב שפתחתי הודעה חדשה.. אבל מקסימום תשרשרו ל
או משהו ומצטערת על הטרחה
"איתי לא מתעסק ברגשות יותר מדי לא משנה לו מה עובר לי בחיי אחרי שהוא סוגר ת'דלת ונפרד וזה החורף הראשון שלי לבד."

blackfield2

New member
בני סלע בחר מהכלא!

למי שלא יודע למה כתבתי את זה (ואני מאמינה שכל הפורום בעצם יודע..חח..) בעבר הוא רדף אחרי קרן!.. כששמעתי שהוא ברח..ישר נזכרתי בקרן! מפחיד. אבל אני מאמינה שלא יקרא לקרן כלום..=]

../images/Emo62.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo103.gif

הבלאגן חוגג, הארונות מבולגנים, אתם כבר באוברדראפט.... איך מסדרים את הכל? רונית גור, הלא היא דוקטור סדר, נרתמת לעזרה בפורום תרומה והתנדבות! היא תתארח הערב ב-20:00 ותענה על כל שאלותיכם בנוגע לסדר וניהול הבית. שרשרו כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=89668829
רוצים לקבל חולצה וסינגל של איה כורם? וגם לראות אותה בהופעה ולשאול אותה שאלות? לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1530&msgid=89740070
רוצים שיגלו לכם את העתיד? אנו שמחים ונרגשים לספר לכם שבשבועות הקרובים אנחנו נעלה עם תוכנית נומרולוגיה חדשה ב-Flix בכיכובו של הנומרולוג מס' 1 בארץ. רוצים לעלות לשידור כדי שגם לכם יעשו מפה נומרולוגית על פי המספרים שלכם ויגלו לכם את העתיד? שלחו מסר לניק צוות הפקה FLIX דרך כאן: http://www.tapuz.co.il/pcards/myCard/?UserId=2214882 עם הפרטים הבאים : שם מלא שם משפחה שם של אבא ואמא ותאריך לידה והכי חשוב: מספר טלפון בו אפשר להשיג אתכם. צוות FLIX מחכה לשמוע מכם!

מסתבר... ו...../images/Emo62.gif

נראה לי שמיצינו כבר את הנושא הזה פה... אני בטוחה שזה לא נעים לקרוא על זה כל הזמן..יש לנו מזה מספיק בחדשות. לפחות פה בפורום החם והאוהב הזה... אנחנו לא צריכים לדעתי לדבר יותר עליו... הוא לא שווה את זה

../images/Emo124.gifקרן פלס במעריב../images/Emo70.gif

קראתי את העיתון (והכתבה) בזמן שהייתי בחדר כושר אני לא מנויה למעריב אז לכן לא יכולה לסרוק הכתבה נמצאת בעיתון הראשי בדיוק באמצע היא בהקשר של בני סלע מדברים שם על כך שהיא דיברה גם בתוכנית של יאיר לפיד וגם בהופעה בטבעון על בני סלע ומציינים כי הלכה לחפש אחריו באופניים איפה מירב שתסרוק

Inbar789

New member
מישהו הולך להופעה של סקעת../images/Emo103.gif

ביום שבת, באולם נוגה? אני רוצה להגיד שלום ^^.

Nimrod121

New member
כתבה על קרן מתוך העיתון "מעריב".

היום פורסמה כתבה על קרן בעיתון "מעריב". הכתבה עסקה בקרן ובאנס הסדרתי קרן פלס. לא נמסרו פרטים חדשים שלא ידענו עליהם, אלא פשוט סיקרו את הכל. היה כתוב על כך שקרן סיפרה בהופעה בטבעון (ביום שישי) על האנס. כך נכתב בגדול: "הזמרת מתוודה". קרן פלס: "בני סלע היה אצלי בבית". מהמפגש של קרן פלס עם בני סלע לא יצא שיר, אבל לפחות הזמרת יצאה ממנו ללא פגע. "מי שראה את הראיון אצל יאיר לפיד בטח יודע שהוא היה אצלי בבית", שיתפה פלס את הקהל שנכח בהופעתה ביום שישי בערב בטבעון, והתבדחה "יצאתי היום לחפש אותו עם האופניים בתל-אביב". אחר-כך כבר מספרים על מה שקרן דיברה עם יאיר לפיד בתוכניתו- שהמשטרה עקבה אחריה במשך שנתיים (בתקווה למצוא את בני סלע) לאחר שהיא הודיעה להם שבני סלע היה בביתה והתחזה לשוטר והיא בכלל לא ידעה שהוא אנס סדרתי והיא גם עברה חקירה, שהיא הסתובבה עם שוקר חשמלי שאביה נתן לה. ושבני סלע ידע עליה הרבה פרטים שדי הרתיעו אותה. ואז כשהיא חשבה שהוא שוטר זה היה לה מוזר שהשוטר מזהיר אותה, יודע עליה הכל והולך (את כל הפרטים הללו אתם בטח יודעים אבל זה מה שהיה רשום). הכתבה התפרסמה בעמוד 12 אם אתם מעוניינים, וצורפה אליה תמונה של קרן (התמונה הראשית שנמצאת על העטיפה של האלבום).

למעלה