ניים

Rachel47

New member
כמו ישראלים טובים../images/Emo15.gif

שכחנו כולנו כמה הוא היה מסוכן כמה זמן הוא כבר בכלא
שנתיים מספיק זמן בשביל לשכוח לגמרי מה הוא היה עושה איזו אימה הוא היה מטיל לא בטוח שהיא נלחצת יתר על המידה לא לצאת לבד ובחושך זה משו שאני ממליצה גם בלי קשר אליו פשוט עכשיו כדאי להיזהר יותר אלוהים ישמור שיתפסו אותו כבר

כנראה יש בלבול

תמר כתבה שלא תצא מהבית עד שיתפסו אותו אני חשבתי בכלל שתסגר בבית עד להודעה חדשה
כמו אסירה אבל אם מדובר בשעות היום
ואם יש לוויה של עוד אנשים
אז...

Rachel47

New member
בעיקרון..איתו..אי אפשר לדעת../images/Emo15.gif

בקטע של השעות אני מתכוונת ברור שזה מה שהבנת מתמר אבל הרי היה ברור שהיא לא תסתגר בבית מה שכן הפחד לגיטימי לדעתי אין מה לעשות..בשביל להיזהר חייבים לפחד באותה תקופה בכלל הייתה מכה של אנסים ופה באיזור בלי עין הרע יש אור על הכביש אבל מלאאא גינות חשוכות כאלה פחדתי ללכת לחברה שלי (שגרה 2 דקות ממני) בלי ליווי "אבא אתה מלווה אותי לנטלי" זה היה מסורבל כי היינו אחת אצל השנייה כל יום אבל אין מה לעשות רק מהפחד למדתי להיזהר..ולהזהיר את אחותי מסוכן

כמה ציני.היום יום האלימות כלפי נשים

אז סתם לידע כללי, אמנם מקובל לחשוב שמקרי אונס קורים בלילה, בחושך כשאת הולכת לבד.. אבל זה אחוז מאוד קטן.. רוב המקרים קורים ע"י מישהו מוכר לנו (שישים ומשהו אחוזים) והשאר קורים בכל מני מקומות בלי קשר ליום או לילה ובלי קשר למה לבשנו או מה לא... לרוב מסתבר שהאנס בכלל לא זוכר מה הבחורה לבשה, כי אונס זה אקט של אלימות ולא אקט של מיניות... הכפייה זה מה שעושה את האונס, אונס.. זה שיש שם גם משהו שקשור במין, זה משהו נוסף, אבל לא מה שגורם לאנס לאנוס... ברור שבני סלע הוא חולה ולכן ברור שהוא משוחרר עכשיו.. היום או מחר הוא כבר יבצע את האונס הבא.. נקווה שימצאו אותו לפני..

Rachel47

New member
אוח האירוניה../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

כן אני מכירה את הסטטיסטיקה הזאת שזה בד"כ ע"י מישו שמכירים כששמעתי על הקטע הזה זה הדהים אותי קצת..כי הפחד שלי היה מאנשים ברחוב כזה..מסמטאות חשוכות וכן..בכפייה היא האונס ולא המין..זה היה לי ברור עוד מזמן כשרק התחלתי לשמוע את המילה הנוראית הזאת אמרו בחדשות לפני כמה שעות שהמשטרה עדיין מחפשת ושמפחדים ממה שהוא יעשה ואז איזה שוטר אמר שלדעתם הוא בעיקר עסוק בלברוח אבל וואלה..לא יודעת מה לחשוב יותר
אני רק יודעת שהדבר הזה מסתובב חופשי כבר יום שלם ועכשיו אין סיכוי למצוא אותו..בלילה ובבוקר הוא יהיה "כבר רחוק" אוי לי

אני מרגישה בטוחה בק.מוצקין../images/Emo5.gif

יש סיורים של חיפושים כל הלילה.. המון משלחות של שוטרים, חבל על הזמן.. יש לי חברים שמסיירים עכשיו ואני מחכה לעדכונים.. לא שאני אוכל לרשום פה.. אבל עדיין.. אני מקווה שיהיה איזה קצה חוט, כי כרגע יש כל מיני אנשים שטוענים שראו אותו פה או שם... ואי אפשר לדעת מה באמת נכון.. בקיצור, רק מקווה שיתפסו אותו כבר

Rachel47

New member
להרגיש בטוחה זה כבר חיובי../images/Emo15.gif

אחותי הייתה בחזרות היום..חזרות ריקודים הם קורעים אותם שם אמרו להם מ-9 עד..עד מתישהו באמצע הלילה (היא עוד לא בבית
) עכשיו..יש לה הסעה..עד הבית והכל.. אבל..לא יודעת..היא התקשרה..איזה 10 דקות אחרי שנכנסתי הביתה..ונבהלתי מהצלצול..רעדתי היא ביקשה לישון אצל חברה שלה..אני הייתי הכי בעד.. אבל אמא שלי לא..לא ברור כל כך למה..כנראה שמהדאגה היא רצתה לראות אותה בבית כבר (היא כמעט לא נתנה לי לצאת היום- "אולי לא תצאי..טוב..אל תסתובבי לבד
") בכל מקרה..קריפי..אני עדיין קצת רועדת לא הולכת לישון עד שהיא לא חוזרת

לפחות יש לה הסעה...

ושהיא לא לבד... כי הוא לא תוקף כמה ביחד... מקווה שנהנת היום בחגיגות יום ההולדת שלך נשיקות

Rachel47

New member
מממ אבא של חברה שלה../images/Emo15.gif

מסיע אותן כאילו..ההורים שלי לקחו והם מחזירים אז לוידעת..אני משערת..מתפללת..טפו טפו טפו שהדרך מהאוטו לבי לא מסוכנת שתחזור כבר.. כן היה מקסים לילה טוב

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאחח אחח בני הסלב

בני פאקינג סטייל בני פאקינג סלע בני פאקינג דיווה בני פאקינג גירל
!!!1

LEEkm

New member
זה ממש מלחיץ...../images/Emo151.gif

מצאו את הבגדים של הכלא שלו ממש קרוב לבית שלי. כנראה שהוא לקח למישהו את הבגדים והשאיר את הבגדים שם... ועוד הייתי אמורה ללכת ברגל לחברים שלי היום >< מזל שאמרו לי על זה בזמן.

Rachel47

New member
אוי ויי../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

בדיוק אמא שלי צעקה לי את זה מלמטה אימא

למעלה