נולד 3

s h a r o n 7

New member
כפרעעעע חח דקלההה../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

אני מקווה שיסדרו מהר את המחשב שלךךך
יאללה תחזרי חחח

חניניתה

New member
היתי בגמר כוכב נולדדד

היה כל כך שווה!!! זה לא היה רק כוכב נולד היה גם את עברי לידר, הדג נחש, מטרופולין, משפחת טאקט ועוד.. כל כך אהבתי את מישה!! ממש רציתי שהוא יזכה, הוא ממש היה מרגש לאורך כל העונה, אבל גם המתמודדים האחררים היו ממש טובים! שירי מימון היתה מלכה!!!!!!! איך היא הקפיצה את כל הקהל זה היה מדהים!! אני לא יודעת אם ראו את זה מהטלויזיה אבל בקהל לא היה בנאדם אחד שלא קפף ושר את השירים שלה!! האי היתה פשוט מלכה!! כל הזמן חיכיתי שהראל סקעת ישיר וקצת התעכזבתי.. שי גבסו היה מלך!! מה זה היה שצביקה הדר אמר מהפך??? אני צרחתי כמו מטורפת והיתי בטוחה שמישה זכה!! אבל אז הוא אמר יהודה סעדו.. בקיצור היה ממש כיף שם.. אהה ובפרסומות אז המתמודדים שהיו העונה עלו לשיר כל פעם שלוש אז הפרסומות עברו לנו מהר..חח

בJדJה

New member
גם אני הייתי שם

היה כיף ומצחיק, חח עם הפוקימון הזה חחחחחחחח האמת שבאתי רק בגלל מויאל לא היה אכפת לי מי ינצח ואיזה שלטים ענקים ראיתי מאוחר אהה כאלו יפים!!!!הוא כזה מושלם!! הדג נחש עשו הופעה יפה! ובעברי לידר הלכתי לישון חחחח ואז פינו אותנו ב4 וכולם כזה לא מתפנים! ומאתמול ב11 בבוקר עד היום ב12 לא ישנתי

חניניתה

New member
כן היו המון שלטים של מויאל

וגם ממש גדולים.. גם אני הלכתי לישון בעברי לידר איך כולם הלכו הלכו לשם שההופעה שלו התחילה זה היה מטורף!! כמעט ולא נשראו בחוץ.. זה היה ממש מעצבן שגירשו אותנו ב4 כי הרכבת נפתחה רק ב5 וחצי ועד אז הינו בחוץ...

בJדJה

New member
כן איזה חוצפה

אני וידיד שלי קנינו כרטיס הלוך ושוב אבל קרובת משפחה שלו וחברים שלה קנו הלוך איזה מפגרים! ויש רק קופה אחת! רבאק זה תל אביב בבאר שבע יש איזה 10 קופות! אז חיכנו שכולם ילכו כדי שיהיה מקום ברכבת ואז יצאנו ב8 והגענו ב20 ל10

natali61

New member
היי חברהה אתם לא יודעים כמה יתגעגתי

אליכםם ....... אני ישמח עם תעדכנו אותי בכל מה שקרה כאן בפורום בזמן שלא היתי

HEN0121

New member
אוקי אני דיי חדשה פה

אז אני לא מכירה אותך בכל מיקרה ברוכה השבה נעים מאוד קוראים לי חן

christeamo

New member
נטלילוש התגעגענווווווווו טוב שבאת..

טיילי בפורו תביני תראיייייי מלא עידכונים חדשים

נעמה מאמי אם את צריכה

אותי שלחי לי לפה הודעה למסר או משהו כי המסן נתקע אז ניתקתי אותו!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחחח באמת התפלאתי לאן נעלמת.....

כי לישון זה בטוח לא... חחח
אבל אני כבר זזה לישון.. ומחר אני לא אהיה פה... אולי בעצם בערב... אז נדבר כבר.. מתישהוא.. גוד נייטי...

היום בתפוז אנשים ../images/Emo177.gif

בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" יתארח בפורום פרופסור יהודה פינקלשטיין – מומחה לניתוחי חיך בבי"ח מאיר ויענה לשאלותיכם.
שרון פרנס, דיוויד מהדרמה היומית "אהבה מעבר לפינה" מגיע הערב ב-19:50 (מיד אחרי הפרק) ל-BlogTV כדי לענות לשאלות הגולשים בפורום אהבה מעבר לפינה. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
לאחר כמעט שנה של פעילות ומאות אלפי צופים שכבר נחשפו- ממשיך ערוץ ה- blogtv של תפוז אנשים לייצר תוכן מעניין וייחודי. כמידי יום רביעי ב-21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה"
פורום ביולוגיה ומדעי החיים חוגג שנתיים ואתם מוזמנים להשתתף בחידון ולזכות בפרס
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=834

shir08

New member
איףףף!

כתבתי וזה הכל נמחק לי!הלך לי כל החשק להגיב!
טוב..אז לדעתי מקום ראשון זה יהודה סעדו.. אני לא יודעת מה איתכם,אבל כוכב נולד של השנה היה מזה...שונה! בשנים הקודמות הייתה יותר התרגשות!כולם דיברו על זה..השנה אני בכלל לא שמה על זה!כי...אנלא יודעת איך להסביר!זה פשוט שונה!לא כזה גדול... שנה שעבה היו הראל סקעת,הראל מויאל!זה היה ממש!! אבל השנה זה כזה..יבש(לפחות אצלי) אני לא מתלהבת כמו שנה שעברה! בקשר לדירוג שלי,אני מעדיפה לא לכתוב את זה כדי לא לגרום לוויכוחים

מסכימה איתך!

מסכימה בהכל חוץ מסעדו אבל עזבי! באמת כוכב נולד ממש יבש השנה! והולכים לעשות כוכב נולד 4

shir08

New member
באמת?!

הולכים לעשות כוכב נולד 4?? וואי וואי!!איפה שמעת? מי יודע איך זה יהיה!!חחח בקשר ליהודה סעדו..גמני לא בטוחה בזה...אבל זה יהיה הכי טוב ולוהכי מתאים לזכות אבל באמת עזבי!! זה לא חשוב!

liron919

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo5.gifכוכב נולד 4?!?!?

דיי! את רצינית?!?!? נמאס!! היה להם בכלל רייטינג השנה??!? זה סתם!! שיפרשו בשיא... הצביקה הדר הזה... הוא נמאס.... הבדיחות שלו.... איפפפ... ובקשר לגמר- שירי שרה מהמם (ככה כולם אומרים... לא הייתי בארץ שובעיים אז לא ראיתי ממש...) אבל למרות הכל לדעתי סעדו יזכה... ומשניה הזה (מה שמו??) הוא שר מכוער!!!!!! (לדעתי... סורי למי שחושב אחרת...) אני ממש לא אוהבת!! לעומת זאת נעמה הייתה צריכה להיות בגמר... היא שרה יפהההה!!! זהו....

brunu

New member
נכון ההתלהבות עברה

סך הכל נמאס מכל דבר... עונה שלישית הקסם חולף כבר היו קולות מדהימים העונה והם קסניה, נעמה לוי ורועי חיים זינר. היו גם אנשים מדהימים מבחינת מראה וקסם כמו הדר, עמרי ועוד... כבר המון זמן ברור מי הזוכה היום ואולי זה מה שמשפיע על ההתלהבות מהתוכניות והגמר שיר ביטון מדהימה אבל אין לה קסם, מישניה קול מדהים אבל מבטא הורס וברור שלחלק גדול מפריע שהוא ''רוסי''... סעדו יצליח בארץ כזמר חצי מזרחי אבל מה עם אירוויזיון למשל? קולו עניין של טעם ולדעתי הוא נשמע סתום כזה כאילו חולה

למעלה