נולד 3

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאההההההההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הדיקס המדהים של ג'סי אהובי מקרטני הגיע סוףסוף לארצנו הקדושה!!
אהההההה... אני כל כך מרוגשת!!!
אנשים- תיקנו ת'דיקס!! הוא מדהים... ב"ה אני השבוע אקנה... אני חייבת!!!
הלוואי שהצעד הבא יהיה להגיע לפה להופעה!! בעזרת ה'!!! אמן אמן אמן!!!
אוווווף... אני פשוט מאושרת..
ד"א התגעגעתי..

NiM®0D

New member
הייתי שם!!!!!!!!!!!!!!

היה ממש מטורף!!!!!!!!!!! בהתחלה היה צפוף אבל אחר כך היה כיף מלא שירים וכמה רקדנו וקפצנו... והיה ממש סבבה..בקרוב תמונות...

ilana blumin

New member
יש פה מישהו? או שרק אני: וה97 שלי

בבגרות בכימיה ..חחח (לא מפספסת הזדמנות ..חחח
)

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאני פה עכשיו...

ואף אחד לא מתרגש מג'סי שלי
וכל הכבוד על ה97!!
ועוד בכימיה..

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo10.gif

מחר יש לי מבחן באנגלית! אני מזה מפחדת שאני לא יעבור אותו כי זה לתיכון ושחכתי להתכונן!

brunu

New member
יופי באמת../images/Emo4.gif

אני מסכם את גמר כוכב נולד. נתחיל בזה שהילד שאמר שביטון תיקח אפילו את סעדו
וחיקה אותו קרע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה חיקוי מושלם חחחחחחחחח... הוריי נבהלו רצו לתת לי כדור הרגה מרוב היסטריית הצחוק והדמעות שליוו אותה חחחחחחח זה עדיין מצחיק אותי חחח
בקשר לביצועים - סעדו
- זה נחמד, זה יפה אפילו אבל... זה פשוט לא זה. המילה ''מעוך'' מאפיינת אותו מצוין ואני באמת לא מבין על מה המהומה ואיך הוא הגיע לגמר. זה מזכיר לי את ניסו מהעונה הקודמת... נתנו לו סולו בגמר אבל לא להשתתף כי זה לא הולך פופ ומזרחי ביחד. שיר ביטון
- היא הייתה מאוד חמודה ואפילו יפה אתמול... קולה מהמם והיא בחרה שיר מאוד יפה ומתאים. מישניה
- מה יש להגיד עליך ידידי? חתיך, חמוד, קול מהמם, שר אתמול כמעט ובלי מבטא ובחר שיר מהמםםםםםםםםםם ביצוע מדהים נורא ריגש אותי ולדעתי בושה לתת לו רק 23 אחוז אבל מקום שני זה בהחלט מכובד וזה מעיד המון על הבחור הזה... יש לו פוטנציאל אדיר, הבחור הזה 3 שנים בארץ, לבד וזה הישג ענק. הייתי עסוק בשליחת אסמסים מכל הסלוארים בבית
שצביקה הדר דיבר משהו על צביקה פיק... מה הוא אמר? שנפרדים ממנו או מה? אגב הם שרו ממש יפה ביחד ואני אישית מת על צביקה... הוא זקן ומכוער אבל כישרוני לאללה
מויאל נראה ושר מדהים
גם כבסו שר יפה הפעם
נינט נהייתה מאוד יפה [ורזתה המון מהפעם האחרונה שראיתי אותה] ואין מה לדבר בכלל על קולה המהמם... מדהימה
שירי מימון
אייייייי
איזה בחורה אימא'לה... איזה שמלה יפה, איזה יפה בעצמה [אשת חלומותיי
] ואיזה קולללל, היא עשתה את הגמר
יאא ואיזה יפה היה עם מישניה איזה זוג יפה
הם ביחד
ושרו מדהים גם
כולם שרו מדהים ביחד
צביקה הדר הטמבללללללללללללללללל איזה מהפך לעזאזל??? עשה לי התקפת לב המפגר...
שמתם לב שאליגולא דומה לסלינה מרבלדה? פיווו איזה מגילה...

וואי אני מסכימה איתך בכל מילה!

אין יש לי הערכה מלאה למישה בגלל הדרך שבה הוא בא לארץ! אני ממש מבינה אותו כי גם אני עליתי אומנם הייתי בת 4 ועליתי עם המשפחה אבל עדיין ההורים שלי השאירו שם ברוסיה את כל החיים שלהם! ועדיין צנשארה שם משפחה שאני מתה מגעגועים למרות שפעם בשנתיים הם באים לביקור! הם נורא אוהבים את ישראל אבל לא מסוגלים לעשות צעד כמו שההורים שלי עשון! ומישה בכלל הוא ויתר על כל החיים שלו כדי לבוא לגור לכאן וראיתם את החדר שלו? בתנאים האלה? מזה ריגש אותי שהראו את הפנמיה וצביקה הדר דיבר ברקע ואמר מה גורם לילד בן 16 לארוז מזוודה ולבוא לארץ לבד... כל כך ריגש אותי חחח.. בהרבה מקומות שמעתי שמקללים את מישה ב-רוסי אחד אבל אז מה שהוא רוסי? כאילןו WTF???? מה הקטע? כל החברות שלי מתות על סעדו ואומרות על מישה רוסי וכאלה(שמעו איזה חברות יש לי חחח) ואני כזה מה הקטע?< אתן מרוקאיות או מה שזה לא יהיה והוא רוסי! ואתן לא יודעות את קשיי העליה! אתם לא יודעות מזה לוותר על חיים שלמים ולבוא לכאן ללמוד לחיות מחדש עם שפה חדשה ואנשים חדשים ומקומות חדשים! אין אין מפגרים! ובקיצור חחח אהבתי את אמא של סעדו איך היא חיבקה אץת מישנה! הייתי מתה להיות במקומה!
חחחחח.... איזה מגילה חחח הייתי חייבת לפרוק! עיצבן אותי כל הקטע!

brunu

New member
../images/Emo45.gif

וכולנו יהודים... הרוב בא מתימן, מרוקו, אתיופיה אז מה הבעיה ביהודים מרוסיה? חברות שלך מפגרות. וזה באמת תנאים נוראים והיה מרגש לראות ולשמוע אימא סעדו באמת חמודה שחיבקה אותו... אימא שלי צחקה: 'מה זה? חיבוק תודה שהפסדת?''

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני נקרעת פה...תודה שהפסדת..חחחחח אמא ש'ך מצחיקה!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo152.gif

שי 360 ממשפחת תאקט, שהיה שותף בשלושת האלבומים האחרונים של סבלימינל והצל מגיע לאירוח בתפוז. את השם 360 בחר לעצמו כשהשלים מעגל, והיום הוא סוגר מעגל נוסף בשעה 20:00 בבלוג TV העלו שאלות בפורום סאבלימיניל והצל ומשפחת תאקט לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
פסטיבל בראשית יתקיים בעוד כחודש וחצי. "תפוז אנשים" מחלקת לכם 4 כרטיסים לפסטיבל. לפרטים נוספים הקליקו

סוכריה16

New member
אוףףףףףף אוףףף ו.. אוףףףףף

אנשים.. המחשב שלי בבית לא עובד לי... ואני לא יודעת תי הוא יהיה בסדר. זה נפל לי דוקא ע היומולדת של פונצ'ו וזה לא פררר!!! אוףףףףףףףףףף.. קיצר.. שהוא יסתדר אני אוכל לרשום יותר בנתים אני מאצל חברה

bigmomentom

New member
את כל כך חסרה לי פה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תטפלי במחשב ומהר. ממש מת פה בלעדייך. ובאמת לא הבנתי איך דווקא ביום הולדת של פונצ'ו דפקת נפקדות. יש לך מלא להשלים ותראי את הקליפ החדש-הנונים שלנו הורסים בו!

bigmomentom

New member
ברונו למה שירשרת כל כך מהר? ../images/Emo31.gif

תן לאנשים הזדמנות לראות שדיקלה מסרה למה היא לא פה. הרבה חיפשו אותה בימים האחרונים. עכשיו תקעת את ההודעה בשרשור off ואף אחד לא יראה את זה...

soy rebelde

New member
דיקלה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שהמחשב שלך יעבוד ושבקרוב מאד תחזרי.. וכמו שעינת אמרה, שווה לך [מאד
] לראות את הקליפ החדש
ואנחנו מחכים לך כאן

eveligne406

New member
את פשוט כל כך לאאא יודעעתתת פשוט

לא יודעתתת כמה שאני מבינה אותך , את לאיודעתתתת אבל תראי, הכל מסתדר, כי לי מביאים את המחשב מחר אז אני בטוחה שהמחשב שלך יסתדר מהר....לי הייתה בעיה עעם הכרטיס זיכרון...או אלגו אסי....

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifדיקלה../images/Emo24.gif

באסה לך... אבל לא נורא, כל המחשבים ככה עושים בעיות לפעמים...
חופצניים!!! בכולופן אני מתגעגעת המון!! תחזרי מהר!!! רפואה שלמה למחשב שלך...

למעלה