יופי באמת../images/Emo4.gif
אני מסכם את גמר כוכב נולד. נתחיל בזה שהילד שאמר שביטון תיקח אפילו את סעדו
וחיקה אותו קרע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה חיקוי מושלם חחחחחחחחח... הוריי נבהלו רצו לתת לי כדור הרגה מרוב היסטריית הצחוק והדמעות שליוו אותה חחחחחחח זה עדיין מצחיק אותי חחח
בקשר לביצועים - סעדו
- זה נחמד, זה יפה אפילו אבל... זה פשוט לא זה. המילה ''מעוך'' מאפיינת אותו מצוין ואני באמת לא מבין על מה המהומה ואיך הוא הגיע לגמר. זה מזכיר לי את ניסו מהעונה הקודמת... נתנו לו סולו בגמר אבל לא להשתתף כי זה לא הולך פופ ומזרחי ביחד. שיר ביטון
- היא הייתה מאוד חמודה ואפילו יפה אתמול... קולה מהמם והיא בחרה שיר מאוד יפה ומתאים. מישניה
- מה יש להגיד עליך ידידי? חתיך, חמוד, קול מהמם, שר אתמול כמעט ובלי מבטא ובחר שיר מהמםםםםםםםםםם ביצוע מדהים נורא ריגש אותי ולדעתי בושה לתת לו רק 23 אחוז אבל מקום שני זה בהחלט מכובד וזה מעיד המון על הבחור הזה... יש לו פוטנציאל אדיר, הבחור הזה 3 שנים בארץ, לבד וזה הישג ענק. הייתי עסוק בשליחת אסמסים מכל הסלוארים בבית
שצביקה הדר דיבר משהו על צביקה פיק... מה הוא אמר? שנפרדים ממנו או מה? אגב הם שרו ממש יפה ביחד ואני אישית מת על צביקה... הוא זקן ומכוער אבל כישרוני לאללה
מויאל נראה ושר מדהים
גם כבסו שר יפה הפעם
נינט נהייתה מאוד יפה [ורזתה המון מהפעם האחרונה שראיתי אותה] ואין מה לדבר בכלל על קולה המהמם... מדהימה
שירי מימון
אייייייי
איזה בחורה אימא'לה... איזה שמלה יפה, איזה יפה בעצמה [אשת חלומותיי
] ואיזה קולללל, היא עשתה את הגמר
יאא ואיזה יפה היה עם מישניה איזה זוג יפה
הם ביחד
ושרו מדהים גם
כולם שרו מדהים ביחד
צביקה הדר הטמבללללללללללללללללל איזה מהפך לעזאזל??? עשה לי התקפת לב המפגר...
שמתם לב שאליגולא דומה לסלינה מרבלדה? פיווו איזה מגילה...