נובמבר

papal

New member
../images/Emo32.gifנובמבר

אהבתי מאוד את המוזיקה שלהם תראו - הנה עוד להקה שמופיעה בכל חור אבל גלגלץ בכלל לא משמיעים בתכלס - מי שמע עליהם חוץ ממני? אז תדעו לכם שהם ממש טובים ואחרי ששמעתי את המוזיקה שלהם אני ירוץ לשמוע את ההופעה הבאה שלהם אין לי משוג מי הם תכלס אבל המוזיקה שלהם עשתה לי את זה תיכנסו לאתר שלהם ותשפטו לבד...

papal

New member
וכמעט שכחתי

היופ הםמופיעים בהיינקן הבימה- עם שליחי הבלוז- ככה כתוב באתר שלהם!!! אני יהיה שם בטוח!! יש מי שצריך טרמפ?

יוסדוס

New member
טל!!!

פשוט להקה ממש טובה! שמעתי כרגע את השירים באתר שלהם ואכן....ממש יפה...גם אני אתהבתי במוזיקה שלהם....טל תודה שהכרתי לי אותם..

טרושקה

New member
גדול!!! ממש אהבתי!

סחתיין טל!!! אחלה להקה... איזה פצצה, אני גם רוצה לבוא להופעה... יאללה בהופעה הבאה אני שם.... ואם אתם בקטע של רוק (אבל קצת יותר כבד) אני ממליצה בחום על סינרגיה (!!!) בטח שמעתם עליהם כבר אבל אם לא... כדאי מאוד שתשמעו ותחליטו בעצמיכם...

Peach 17

New member
סינרגיה הם מ-ע-ו-ל-י-ם../images/Emo70.gif

ולא יכולתי ללכת להופעה שלהם אתמול

כמעט הלכתי לשם עם לירן ושות'...

אבל בסוף הלכתי איתם לאיזה אירוע שהיה לטלעד בלונה פארק...

Peach 17

New member
לונה פאנק??

אלו שהופיעו אז שהיינו בדורבנים ובבוטן??

Peach 17

New member
שמעתי עליהם די ממזמן נראה לי..

אבל אף פעם לא שמעתי חומר שלהם..

papal

New member
קודם כל

נובמבר הם ההוכחה החותכת שגלגלץ תחנה מסריחה כי הם לא זכו להשמעות יש שם אפשרות להזמיטן את הדיסק עם השירים שלהם במחיר מגוחך של 27 ש"ח (ה7 זה דמי משלוח)* - והעיסקה היא טלפונית=-- לא דרך הרשת אז זה ממש שווה ואני קורה לכולכם לקנות את הדיסק- כי מדיע להם!! ובואו נקבע שנלך יחד להופעה שלהם- ואני יעדכן אתכם הם טובים אני מתחיל לאהוב אותם כמו שאני אוהב את הדורבנים אני כל הזמן שומע את האתר שלהם!!

efratushke

New member
חיות אדם! גמני רוצה!

מממ אז אנחנו בקטע של המלצות, אה? אז כן.. גם אני יודעת להגיד מילה טובה על אחרים.. לא רק על עצמי (מגעילות מסריחה שכמותי
) ולמרות שאני מלאה דם בגלל יתושים.. ויש לי התמוטטות עצבים קלה.. אעשה מאמץ קטן ואמליץ לכם על להקה ממש מגניבה שהכרתי מזמן ולא ידעתי מה לעשות עם פיסת האינפורמציה.. הלהקה היא... ל-ה-ק-ת ה-ת-ב-ל-י-נ-י-ם כשמע כן היא - להקה מגניבה ברמות מסחריות ובעודף משקל!
ותאמינו לי - היתי עושה שם אחד אחד.. אחד אחד.. אחד אחד.. וחוזר חלילה
להקה אילתית מגניבה.. מה עוד לדעת עליהם? מממ הם הוציאו וידאו קליפ.. לפי השמוע הוא מוקרן מדי פעם ב24.. כנראה שכמו שאני מפספסת את הדורבנים אני גם מפספסת אותם (כל פעם שיש קליפ שאני רוצה ואוהבת אני איכשהו תמידדדדדדד בשירותים!
) יש להם דפיוצר בבמה - אתם יכולים להתרשם וגם שם גם את הקליפ!.. בינתיים חלקם בצבא אז יש הפוגה קלה לפי מה שהבנתי.. וחוץ מהשירים שלהם הם בונים את עצמם לאט לאט ועוסקים בשוק המצחין של הקאוורים.. מומלץ בחום רב! חום יתר! להצטייד בכובע ומים

efratushke

New member
כמה שגיאות כתיב וטעויות מוסריות...

איזה בושות! העייפות...
תתקנו לבד.. אתם מספיק חכמים! (ושוב אני אומרת מילה טובה על אחרים חחח)

efratushke

New member
ועוד משהו..

כי אני יודעת שלא תעברו לעמודים הקודמים.. ולא תראו את ההמלצה שלי שם.. אז קבלו:

טרושקה

New member
היי! שניה!

מה עם הלהיט שאני כתבתי - "בהמה"?! נעלבתי עד עמקי נשמתי!

Sn‡ƒƒ

New member
אוי...אני אוהבת את התבלינים!!

נדבקתי נואשות בשיר "בא לי"..הוא כזה יפה...
שמעתי אותם בפעם הראשונה לפני שבועיים בערך..הם טובים אחושילינג.

papal

New member
אהמ אהמ

הסולנית ואח"כ באסיסטית - טשל התבלינים (עד לפני חצי שנה) לומדת איתי היא גם ידידה די טובה שלי אז היא מוסרת לכולכם ד"ש אה והיא גרה בנצרת עילית למתעניינים

למעלה