נובמבר

efratushke

New member
אין שם בנות.. אתה מתבלבל..

אבל אם כבר בקטע של ד"שים.. תמסור לה בחזרה!!! ....וד"ש לגיל דקל הבאסיסט של התבלינים! ולשחר
הסולן של התבלינים! ....ותודה לאמא ולאבא שהביאוני עד הלום! ולאחים שלי שאני יודעת שלמרות שאני האחות הקטנה והמעצבנת.. גם הם אוהבים אותי! לסבתא ש.. נו שתהיה בריאה! למטפלת של סבתא שלי - מממ מה שמה? לא יודעת אבל היא זרה כמדומני.. אבל שששששששששש..!! למי עוד?.. לכולם כאן! ובמיוחד לאדושם.. כי.. יש לההה שם יפה! "אדושייים"..

efratushke

New member
הם אילתיים.. ואני בקשר (בערך) עם

אחד מהם אז לא למכור לי בצךלגישכהלגךשחילדרךגר (בולשיט) (חחחחחח מי שמכיר אותי מבין את כל רצף האותיות הזה..) איך דנה מרגישה?

זה יעזור לך אם אני יגיד

שזה שעל התופים הוא אח של חברה שלי.? ^_^ אההה.. הוא גם בקרית מוצקין.. ככה שכל החברי להקה גם ...ואת הקליפ הם עשו קרוב לאילת נו.O_O אבל יכול להיות שאחד מהחברי להקה הוא אילתי. אני לא מכירה את כולם.

הילה לוי..

הכרתי אותה באילת ואנחנו חברות טובות.. אני הולכת לפגוש אותה יום ראשון.. אז אני יחקור קצת על הלהקה בשבילך.[= יאיי.. [= ואני הולכת גם לפגוש את אח שלה!! ויכול להיות את הסולן!!

StagaDish

New member
אפרתו'ש! איזה פירגוניישן! ../images/Emo24.gif

אני מצטער שלא הגבתי לך באי סי קיו, אבל אני רוב הזמן תקוע בבסיס, וכשאני לא - אני דיי עסוק בלנגן, חזרות ולחיות (המחשב הוא דאגתי האחרונה
). בואו נבהיר כאן כמה דברים... אני גיל דקל, הבסיסט של התבלינים - "איש הקשר" של אפרת. - ואפרת, שוב תודה על הפירגון. התבלינים היא אכן להקה אילתית, נוסדה באילת.. ורוב חבריה גרים באילת נכון לעכשיו (5\4). שחר - הסולן שמישהי כאן "אולי הולכת לפגוש" גר בת"א. המתופף, ליאור לוי, אכן במקור מחיפה - קריית מוצקין (תמסרו ד"ש להילה בשמי
) אבל גר באילת. אני מודה לכל המגיבים על התגובות החמות ומפציר בכל מי שלא נתן לנו עדיין צ'אנס.. אנא מכם - תנו האזנה, זה לא עולה כסף..

טרושקה

New member
אחלה מוסיקה! סחתיש לגמרי...

למה לא רואים אתכם ב-24?! מחכה לאיזה הופעה... משהו...
בהצלחה לכם!

efratushke

New member
היי.. היי.. וואו.. תרגע למען השם...

סתםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! אתה מגניב!!!!!!!!!!!!! טוב שאני שומעת ממך קולות חיים! בחיי הצבא מפרייייייייד ביננו! טוב אני אהיה רצינית.. גילוש, אני מחכה שיהיה לכם את הקצת זמן לחזור ולהזיז עניינים כי זה באמת מגיע לכם ומי יתן והשיער יתארך מהר
ותמסור ד"ש לחברתך (אני מקווה שאתם עדין יחד..
) וד"ש לשחר הסולן... חמוד!!
טוב נו.. כל השאר אני יכולה לדבר איתך האיי סי קיו כי התחלתי לדבר עם עינב בטלפון והיא קטעה אותי.. אני כבר לא זוכרת מה אני רוצה להגיד בהצלחה חומד! אפרת

efratushke

New member
אוי...... אני מצטערת... באמת!

כי אם היית רואה את הסולן היתי ממש מתלהבת ומתרגשת בשבילך! נשבעת לך! הוא... יש לו אחלה אופי.. אם אתם מבינים למה אני מתכוונת

למעלה