נדלקתי על O= Rogue

מבטיח להתחזק באמונה

אם כי לא בהשי"ת (מה ראשי התיבות מציינים בכלל?)... לא, אל תתחילו בכלל לשאול במה... אין לי כוח שוב להיכנס לתיאולוגיה הפרטית שלי

באלה שמאמינים ../images/Emo4.gif

מומלץ להישמר מזלזול בדתו\אמונתו של אדם.... אף פעם אין לדעת איך זה יתפרש :-

edlessme

New member
כמה סיבות:

1) יכולים להיות פה אנשים דתיים\מסורתיים 2) אנשים שמאמינים שאלוהים קיים 3) אנשים שנפגעים מקללות (היי... יש כאלה... האמריקאים ממש קנאים בנושא...) 4) בישות העליונה... אבל היא תחזיר לך בעיתה היא... ואני לא חושב שאתה יכול להגיד שזה הכל בולשיט... דתות למיניהן הן אחד מהדברים הראשונים שקבעו את המוסר, את הקודים ההתנהגותיים... ו... אין לי כוח להמשיך בשטויות האלה...

Peace 0n Earth

New member
אוקי שיהיה...

אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע ממה שרשמתי
למרות שאני לא רואה שום סיבה להיפגע מזה..אבל אם אתם אומרים

לעולם אין לדעת מה יפגע באדם...

אם אני אאיים לשלוח לך וירוס (for example) אתה תצחק ובמקסימום תדאג לעדכן את האנטי וירוס שלך... אם אתה אפילו תעלה את האופציה של לשלוח אלי וירוס.... טוב... סביר להניח שאני קודם אעדכן את האנטי-וירוס אבל אחרי זה אני אמצא אותך (פיזית) ואכה אותך מכות נמרצות כדי שלעולם לא תעז עוד לאיים על המחשב שלי... לעומת זאת אם מישהו פה ידבר עלי או אפילו על ההורים שלי אני לא אניד עפעף (אבל כן אמחק כי זה בניגוד לתקנון של תפוז לקלל את ההורים של דמוקטטורים
) וזאת בניגוד למרבית האנשים...
A man's (or woman's) [or ZOGian's] pressure points are never simple as they may look

למעלה