נדלקתי על O= Rogue

snooPPiT

New member
../images/Emo32.gif נדלקתי על O= Rogue

=OOO מחיה קצת את הסופשבוע. סתם סתם מרשה לך למחוק.

../images/Emo12.gif The curse of the ZOGian

למה תמיד אני מדליק בחורות? האם יש לזה קשר לעובדה שאני בן אחד ממזלות האש? וביתר רצינות, מה גרם לך להידלק?

snooPPiT

New member
I like baD BoyS .....=))))

Call it a fifth-life infatuation crisis . וביתר רצינות יש בך משהו סקסי . מקפלת כביסה נקייה בפומבי. ככה הולך המשפט הזה ? =OOO

snooPPiT

New member
I am ready 4 a duel if you are ../images/Emo46.gif

Bring It On ..!!! מעולם לא הפסדתי בקרב =).

יאללה מכות ../images/Emo8.gif

אבל Snoop, אל תשכחי ששרון הולכת להחליף אותי לשבוע בפברואר (אני נוסע לטורקיה קצת) אז תזכרי שבעתיד הקרוב היא עשויה להשתמש בסמכויותיו של הדמוקטטור... ושרון, בפומבי אני אומר "Don't do anything I wouldn't do"... במחשבה שניה, "Don't do anything I would"

../images/Emo12.gif רגע אחד...

אם היית אומר שאני מופקר בגלל שאני נותן לבנות חמודות לריב פה... מילא אם היית אומר שאני מופקר כי אני לא מונוגמיסט - נגיד ש... אם היית אומר שאני מופקר כי אני נותן את המפתחות של הפורום לשרון - הייתי מרביץ לך אבל להגיד שאני מופקר כי אני נוסע לבלות בטורקיה???? מה רע בקצת Sight-seeing בסתם-בול?

Athaclena

New member
לא יזיק לך להתבגר ../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

אפשר לחשוב שכל מה שאתה רוצה בחיים זה לראות בנות הולכות מכות... איזה שירשור מצחיק

snooPPiT

New member
אפשר לארגן משהו.

מה לא עושים כדי לרצות את הדמוקטטור. =O

Another Girl

New member
מראיינים את חברי הביטלס ../images/Emo15.gif

(מצטערת להפריע לצ'יק פייט שמתחולל כאן
) תמיד רציתם לשאול ג'ון איך לעשות שלום? את ג'ורג' איך זה להיות בצל האחים הגדולים? או בכלל איך זה להיות רינגו? בפרוייקט הראיונות הוירטואליים של פורום הביטלס תוכלו לקבל לכל שאלה תשובה...

למעלה