מתי יגמר החום הזה?

Salt Lake City

New member
../images/Emo32.gif מתי יגמר החום הזה?

הקיץ - עונה מגעילה. חם מאוד. נמאס להזיע. מתי יגיע הסוף?

Salt Lake City

New member
../images/Emo26.gif

מתחיל להיות קריר יותר לקראת נובמבר. אבל זה בעוד חודשיים וחצי!!! -צריכים לסבול כל כך הרבה?

CMD

New member
למה להיות שלילי.. אני פשוט אוהב את החורף..

Salt Lake City

New member
כולנו מחכים לחורף

ומי שאוהב את הקיץ בארץ המדברית/לחה הזאת הוא בהכרח לא שפוי. אבל עד שיגיע החורף צריך לסבול את הקיץ.

Salt Lake City

New member
משהו באמת לא בסדר...

הקיץ זוועה פה. חם מאוד. ה"חורף" כיפי - זה בכלל לא חורף, אלא סוג של קיץ עם טמפרטורות יותר נעימות. בחורף, אם יש יום קצת קר (ויש יום-יומיים כאלה במשך כל ה"חורף") אז שמים מעיל. אבל מה עושים בקיץ??? -לפעמים צריך לצאת מהמכונית או מחלל ממוזג אחר ואז אין דרך להימלט מהחום. אין מזגן אישי שניתן ללכת איתו.

idansof

New member
נובמבר? לא צריך להגזים...

ניצוצות של שינוי אפשר לחוש כבר בספטמבר, הקרינה כבר פחות חזקה, הימים קצרים יותר, ולצד הבילות דלוחה יש גם ימי חום ויובש, ומידי פעם אף קרירות עננה - באוקטובר מזג האוויר סולידי למדי. כמובן שכל זה מתגמד ביחס ללילות הקרה של דצמבר, רוח מקפיאה של חודש ינואר, או מערכת שלגים נרחבה של תחילת פברואר, אבל כל דבר בעיתו

vanna

New member
../images/Emo31.gif

אני אוהבת קיץ!!! שונאת חורףף אני מעדיפה להזיע מאשר לירעוד מקור אוהבת יםם אוף ביגלל הפתוחה אין זמן לינסוע לים

Salt Lake City

New member
יש לך הפרעה נפשית

קיץ בארץ ישראל זה גועל נפש. להזיע זה לא דבר מהנה. לים אפשר ללכת גם בחורף. ובחורף כלל לא קר, אלא נעים. בשבדיה הטמפרטורה הממוצעת בשיא הקיץ - 15-17 מעלות - קר יותר מהחורף בישראל. והחורף בשבדיה באמת קר, לא כמו ה"כאילו" חורף שיש פה בארץ ישראל. לרעוד מקור בחורף פה? - הצחקת אותי.

123dagmaluach

New member
למה אוהבים לסבול

מצטרפת לכל מילה של vanna קיץ זה תענוג, יש אור עד מאוחר, נעים וחמים ושמש ושמח וים ועוד מלא דברים טובים. בחורף קר, רטוב, חשוך, סגרירי מדכא.... אני ילדה של קיץ

למעלה