עזרה בהכנת קופונים!
אוקיי אז ככה...לי ולחבר יהיה ב21.12 10 חודשים יחד. והוא יוצא הביתה ב10.12 וחוזר לצבא ב14.12 ויצא אחרי זה רק ב1.1 ... לכן אני מתכננת לתת לו את זה כבר בסופ"ש הקרוב שהוא חוזר הביתה(שזה יהיה הסופ"ש האחרון שהוא עושה 17-4 ולאח"כ שו"שים(לא קבועים). המתנה היא כזאת...אני לא מאלה שכל חודש מפציצים במתנות וכאלה אלה במשהו קטן בין אם זה חבילה קטנה או מכתב או פנקס קופונים(כמו עכשיו).. הכנתי 10 קופונים(שתכף אני אראה מה רשום בכל אחד) שכל אחת אני מגלגלת ושמה בשקית אורגנזה די קטנה ומתכננת לשים מן מתנה קטנה שתמחיש את הקופון. דוגמאות הקופונים: קופון ל... לצפות בשקיעה יחד-האמת שפה באמת אין לי שום מתנה לשים, האם למישהי יש רעיונות?מישהי בפורום מתנות הציעה תמונה שלנו יחד בשקיעה אבל אין לנו.. לשמוע אני אוהבת אותך-פה אני הולכת לכתוב מכתב עם 10 סיבות למה אני אוהבת אותו (10 סיבות כמספר החודשים). בילוי בחוף הים-חשבתי על לשים צדף.מישהי הציעה צדף בתוך צמיד חוטים אבל אין לי שמץ אייך לעשות את זה אלא אם מישהי כאן יודעת ומוכנה להסביר לי
. חיבוק דוב-או בובת דובי קטן או גומי דובונים , מה אתן אומרות? כל ספר שתרצה-מכיוון שהמטרה לא אמורה לבזבז הרבה כסף על הכנת הקופונים חשבתי להוסיף ספר תהילים קטן ולא גיפט כארד. ארוחה רומנטית לשניים-חשבתי אולי להוסיף את ההמבורגר/נקניקיה האלה מגומי כאילו סוג של ארוחה ארוחת בוקר מפנקת-אותו דבר בעניין...משהו מגומי מכיוון שזאת אמורה להיות מתנה קטנה(הכנת עוגיות לא תכנס לשם). לילה מתחת לכוכבים-כוכב מגומי/פנס/למישהי יש רעיון אחר? 3 משאלות-3 מתנות קטנות כאלה שמצאתי בהכל בדולר, זאת כאילו קופסה עטופה (ממש פיצפונית) שאי אפשר לפתוח אותה ואין בה כלום אבל זה מדגיש את המטרה. טיול בחיק הטבע-ראש דשא או דשא טבעי XD . האם למישהי יש רעיונות/הצעות/או סתם להגיב אני אשמח לשמוע

את הרעיון הכללי בעיקרון יש לי... ואם אתן רוצות שאני אצלם את החלק שכבר יש לי אני אשמח

סורי על החפירה הרצינית XD אני במשבר!