משעמם לי

dandi99

New member
תודה תודה :)

עכשיו אני צריכה למצוא דרך להעסיק את עצמי.

GrowingMadness

New member
ת"א זאת עיר אדירה D:

נסעתי עם החבר לשם בשישי בבוקר, הסתובבנו באלנבי ובשוק הכרמל ובשינקין ובקינג ג'ורג'.. ראיתי כלכך הרבה אנשים הזויים והיה כלכך כייף D: אין, בשביל אחת כמוני שבאה מהצפון וכל החיים שלה נמצאת בחיפה, ת"א זה אשכרה חו"ל. יש דברים שיש רק שם פשוט.
לא הייתי מתנגדת לגור שם איזה שנתיים-שלוש

dandi99

New member
עוד מעט אני עוברת לשם :)

לא בדיוק לאלנבי...אבל לרמת אביב^^ את מוזמנת לבוא לבקר:) ברגע שאני אעבור (עוד חודש^^)

dandi99

New member
עם המשפחה :)

ואני רצינית...את מוזמנת:] (רק חכי שאני אעבור קודם XD)

חחח

חחחחחח בתאכלס זאת אחלה עיר, יש שם חנויות מגניבות ונחמד להסתובב שם פעם (שהייתי קטנה) גרתי בצפון, עכשיו קשה לי לדמיין את עצמי חוזרת לשם.. זה רחוק מהכל

חחח

ליד טבריה, אבל זה לא ממש נחשב, רק עד כיתה ג' :p בכל מקרה, היום זה נראה לי מוזר לגור שם חח

dandi99

New member
רק עכשיו ראיתי את החתימה שלך...

חחחחחחחחחחחחחחחח.... הרגת אותי :)

dandi99

New member
עזרה בהכנת קופונים!

אוקיי אז ככה...לי ולחבר יהיה ב21.12 10 חודשים יחד. והוא יוצא הביתה ב10.12 וחוזר לצבא ב14.12 ויצא אחרי זה רק ב1.1 ... לכן אני מתכננת לתת לו את זה כבר בסופ"ש הקרוב שהוא חוזר הביתה(שזה יהיה הסופ"ש האחרון שהוא עושה 17-4 ולאח"כ שו"שים(לא קבועים). המתנה היא כזאת...אני לא מאלה שכל חודש מפציצים במתנות וכאלה אלה במשהו קטן בין אם זה חבילה קטנה או מכתב או פנקס קופונים(כמו עכשיו).. הכנתי 10 קופונים(שתכף אני אראה מה רשום בכל אחד) שכל אחת אני מגלגלת ושמה בשקית אורגנזה די קטנה ומתכננת לשים מן מתנה קטנה שתמחיש את הקופון. דוגמאות הקופונים: קופון ל... לצפות בשקיעה יחד-האמת שפה באמת אין לי שום מתנה לשים, האם למישהי יש רעיונות?מישהי בפורום מתנות הציעה תמונה שלנו יחד בשקיעה אבל אין לנו.. לשמוע אני אוהבת אותך-פה אני הולכת לכתוב מכתב עם 10 סיבות למה אני אוהבת אותו (10 סיבות כמספר החודשים). בילוי בחוף הים-חשבתי על לשים צדף.מישהי הציעה צדף בתוך צמיד חוטים אבל אין לי שמץ אייך לעשות את זה אלא אם מישהי כאן יודעת ומוכנה להסביר לי
. חיבוק דוב-או בובת דובי קטן או גומי דובונים , מה אתן אומרות? כל ספר שתרצה-מכיוון שהמטרה לא אמורה לבזבז הרבה כסף על הכנת הקופונים חשבתי להוסיף ספר תהילים קטן ולא גיפט כארד. ארוחה רומנטית לשניים-חשבתי אולי להוסיף את ההמבורגר/נקניקיה האלה מגומי כאילו סוג של ארוחה ארוחת בוקר מפנקת-אותו דבר בעניין...משהו מגומי מכיוון שזאת אמורה להיות מתנה קטנה(הכנת עוגיות לא תכנס לשם). לילה מתחת לכוכבים-כוכב מגומי/פנס/למישהי יש רעיון אחר? 3 משאלות-3 מתנות קטנות כאלה שמצאתי בהכל בדולר, זאת כאילו קופסה עטופה (ממש פיצפונית) שאי אפשר לפתוח אותה ואין בה כלום אבל זה מדגיש את המטרה. טיול בחיק הטבע-ראש דשא או דשא טבעי XD . האם למישהי יש רעיונות/הצעות/או סתם להגיב אני אשמח לשמוע:) את הרעיון הכללי בעיקרון יש לי... ואם אתן רוצות שאני אצלם את החלק שכבר יש לי אני אשמח :) סורי על החפירה הרצינית XD אני במשבר!

בעיקרון

נראה לי שבפורום מתנות יעזרו לך ויתנו לך רעיונות ממש טובים, ניסית שם? בכל אופן.. נראה לי שבמקום לשים בכמה קופונים גומי תנסי לשים דברים אחרים, נגיד בחיבוק דוב תשימי בובה במקום גומי ורק בארוחת בוקר או בארוחה רומנטית או בלילה מתחת לכוכבים תשימי גומי (אין לי ממש רעיונות למשהו במקום) הייתי מציעה לך לבחור את אחד הדברים ולעשות אותו בתור מתנה באמת, נגיד הארוחה רומנטית- שתצאו לאנשהו לאכול אם יש לכם אפשרות, או הלילה מתחת לכוכבים- שתצאו לאנשהו ותשבו שם..

dandi99

New member
יאפ..כבר חיפשתי שם..

המטרה של הקופונים היא לא לבזבז יותר מדי כסף. אלא שמתחשק לו משהו אז הוא בעצם מוציא את זה. בארוחת בוקר או משהו כזה אני יכולה להכין גם בעצמי אבל שהוא יבחר מתי זה יהיה. בחיבוק דוב באמת חשבתי על בובה קטנה וגם רשמתי את זה. ולאחרים גם אני לא מצאתי. לשקיעה - חברה שלי הציעה לצייר את השקיעה אז גם עם זה סיימתי. ובלילה מתחת לכוכבים אפשר נגיד את המדבקות של הזוהרים בחושך שגם את זה היא הציעה. בעיקרון יש לי להכל,אני רק בודקת אפשרויות אחרות.

למעלה