משחק :)

../images/Emo32.gif משחק :)

אוקי..אז ראיתי בכמה פורומים (ע"ע הארי פוטר-הספר) מחשק מגניב, בו כל פעם לוקחים תמונה וכל אחד כותב את הסיטואצייה שעולה לו בראש, או מחשבות מהתמונה. אז זה מה שקורה לדעתי בתמונה: בוב: "אני אחנוק את בוב עכשיו! הוא לקח לי את ג'ירארד! לעזאזל איתו! לעזאזל עם כולם!!!!!!" פרנק: "לעזאזל, בוב גילה..
אני אעשה פרצוף תמים..כן..אני חושב שזה מצליח" ג'ירארד *סתם לא קשור, הוא חושב שזה פוזה של תמונה, תמים שכמותו* מייקי: "אני חושב שאני אעשה מה שג'ירארד עושה..אם הוא נראה מגניב ככה, אולי גמני..*מהרהר*" ריי: "מעניין איך השיער שלי נראה..ממ..הפוזה הזו בסדר...כן...נראה לי..." תהיו יצירתיים

יאצוק

New member
אהמ. מנסה. תהיו נחמדים.../images/Emo122.gif

בוב: "הוו, אני כה קאשוח ואפל, אני חונק את חברי ללהקה.
" פראנק: "למה יש לי הרגשה שבוב *שוב* מנסה לחנוק אותי?
" ג'רארד: "אני אהיה כה קשוח ואפל אם הושיט ידי בפוזה קשוחה." מייק: *שמע את ג'רארד* "אני מכחיש הכל. אנחנו תאומים [או שלא]. מותר לנו!" ריי: "פאק פאק פאק שכחתי לסדר את השיער אני נראה כמו אריה!!!!!11 שלא יפרסמו את התמונה הזו, אומאגאד השיער שלי!!!!!11111" תהיו נחמדים.

Love Bem

New member
ניסיתי להיות יצירתית (לא ממש עבד!)

בוב:"מה את אומר אל החוט החושני שלי?" פראנק:"אדיר אבל אכפת לך להוריד לי את זה מהגרון זה לא ניראה טוב!" ג'רארד:"שמתי לק! חושני ושחור!" מייקי:"גם אני אבל מחקתי פחחחח" רייי:"אני לא מכיר אותם אני פה בשביל הקרדיט!"

keisamit

New member
יאי! ../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif

מימין לשמאל
: ריי- "אוף. תראו את כולם, יש להם כלכך הרבה סטייל. רק אני עלוב עם השיער הזה שלי שניראה כמו רעמה של אריה שחווה יום שיער רע. אני צריך להשיג קרם לחות. ואולי כמה קליפסים." בוב- "חע! איזה קטע. לג'רארד יש חיפושית על השיער. מגיע לו. כי תמיד עליו מסתכלים כאליל, עלי רק מסתכלים כעל המתופף הקשועח עם הפרצוף העגלגל. ~הבעה:
~" מייקי- "מעניין אם פרענק צודק כשהוא אומר שאם אני עוצם את העיניים אני נראה קסום." ג'רארד- "Just look cool, Gee. Just look cool." פרענק- "אוי, אני כלכך עייף. אני חייב להפסיק לראות "תככי הגויאבה" עד כלכך מאוחר, זה ממסטל." עלוב, אני יודעת. אבל מה לעשות.

Love Bem

New member
גם אני רוצה!(משמעמם מה?!)

ריי:"מאיפה המשקפיים ממאדים?" בוב:"מאיפה אתה יודע? מייקי אמרתי לך לא להגיד!" מייקי:"אני לא אמרתי |פיהוק| פראנק בגללך נשארנו עד מאוחר עם הסידרה שלך" ג'רארד:"תגיד צלמוס מה השעה?" פראנק:"צלאמי מאמי מה אתה אומר על החיוך שלי?"

שלי לתמונה הזו

ריי: "ידעתי שהייתי צריך להישאר בבית" בוב: "
מי זאת הכוסע הזו שם?
" מייקי:*מייקי מהרהר על דברים לא קשורים*: "אוקי..אז המטלות שלי למחר הן כאלה- לשטוף את הכלים, לקנות לאמא את התרופה נגד עצירות שהיא רצתה. ואחר כך אני צריך לשאוב אבק, ולצאת עם הכלב של השכנה...." ג'רארד: "*שלג (של הטלוויזיות*) ביפפפפפפפ" (זה כי הוא לא חושב כלום) פרנק: "וואלה...הכוסע שבוב ראה שווה. לא! פרנק! אסור לך! אני מאורס! חייב..להתנגד......מוח..תגיד לעיניים לא לזוז...יפה..עכשיו פה...תחייך..וואי היא שווה..."

Diablo Girl

New member
שליייייי :)

ריי: "וואלה איזה מזל! היום הליפה יצאה לי טוב! היי הנה אמא! פדיחות לנופף לה!" בוב:"היי! הנה אמא של ריי! פאק! מה היא עושה?! לאאאאא אל תחשפי את ה#!@#!" מייקי:"אוףף שונא את זה! עומדים שעה בשביל תמונה אחת מסכנה ורק ג'רארד יוצא בה טוב..." =/ ג'רארד: "שיוו איך אני חתיך! אמאלה! עכשיו פוזה עדינה ויפה" פראנק:"בונא אמא של ריי החליקה על השכל. אני מעדיף להסתכל לכיוון השני!"

../images/Emo125.gif../images/Emo186.gifמשעשע, אבל אני לא חושבת

שאני מקורית מספיק
וואל, הנה נסיון: ריי: "ככה זה פסדר? ככה רואים עד כמה אני שקסי? או, מצוין, אני אשאר ככה." מייקי (בהשראת הארי פוטר, אם כבר בזה עסקינן): "אציו עוזרת צלם כוסית!" ג'ר: "אציו צלם חתיך!" (הייתי חייבת
) פראנק: "הו יופי, מצטלמים, זה יעקב את בוב קצת מלחנוק אותי.. הוא יירגע, עד שהתמונה תהיה מצולמת הוא יבין שאני לא לקחתי לו את הלאק השחור בכוונה.. אני חשבתי שזה שלי!! באמת!!!" בוב: "
אחרי התמונה פראנק יבין שלא מתעסקים על הלאק שלי..."

Love Bem

New member
גם אני יעשה תמונה חושנית!

פחח.. ניראה לי! בוב:"לא רואים שקיבלתי מכה בראש נכון" פראק:"|בלחש|פסס..ג'ר איזה בלותה מייקי עשה לו.." ג'רארד:"חכה חכה אני יוציא לו את שתי העיינים" מייקי:"ניראה לי ששלך הולכים לצאת קודם" ריי:"מה אני עושה פה? אני מרגיש לא קשור"

Love Bem

New member
ועוד תמונה כדי שאני לא ירגיש לבד!

לא להתייכס לכותרת! (וגם לא לשגיאות!) בוב:"צלמוס תעשה לי ילד!" ג'רארד:"אחי יש לך אדשה חושנית ביותר!" פראנק:"מה השעה? בן כמה אני? מאיפה אני? מה התאריך היום?" מייקי:"צלמי מה את אומר אל הפוזה הזאת חושנית? לא לא ורגע אל זאת? שניה אל זאת?" ריי:"צלם לא רציתי להגיד את זה אבל החנות שלך פתוחה וזה מה שעסיק אותי כול היום!" מסכנה:"אח.... משעמם לי!"

Diablo Girl

New member
../images/Emo122.gif ועכשיו תורי......

ג'רארד: "אאוף! אני תמיד באמצע! אני שונא להיות באמצע! ברוגזזזזז!!!!!" מייקי: "הוא צודק! למה אני לא באמצע?! בקושי רואים חצי ממני! ברוגז!" ריי: "אממ תגידו תודה שלכם אין ליפה על הראש!" בוב: "חכה חכה... אתה לא יודע מה יש לי מתחת לכובע!!!" פראנק: "רואים אותי?! לא רואים אותי! רואים אותי?! אה!! לא רואים! בעצם.. רק עין אחת!"

l u d

New member
אוקיי אני לא יצירתית ../images/Emo122.gif

פרנקי: סבתא בשלה דייסה, נתנה לפרנק, נתנה לבוב נתנה לריי ורק לאחים ווי לא נשאר בוב: איזה מניאקית! לכם היא נותנת דייסה ולי היא נתנה אחת לראש מייקי: מייקי רוצה דייסה! *מתייפח* ג'ר:טוב הולכים להרוג את סבתא, אולי עוד יצא לנו מזה קליפ ריי: לא! אני היחיד שסבתא אוהבת לא חבל?חבל! אגב, שמתם לב שריי נראה פה טיפה כמו חתול?
זה נראה כאילו ציירו לו אוזניים לבנות ושפם

למעלה