משחק :)

Love Bem

New member
פחחח...../images/Emo6.gif

קרעת אותי עם זה: "ג'ר:טוב הולכים להרוג את סבתא, אולי עוד יצא לנו מזה קליפ"

אני

צלם:אני רוצה שכולם יעשו פוזה מאיימת למצלמה. בוב:אני מרגיש כמו איזה איש מוסד עם הכובע הזה פרנאק:אני לא רואה כלום. איפה כולם? ג'רארד:יו..אני אוהב לעשות פודות מאיימות ורציניות למצלמה מייקי:מעניין אם אני מצליח לעשות פרצוף מאיים כמו של ג'רארד ריי:איך הצלם הזה רוצה שאני יעשה פוזה מאיימת למצלמה?אני לא ג'רארד.. מה דעתכם?

rebel girl

New member
שלי:

ג'ר:בונא? מה אתה מסתכל יע עעעערס עחד!יעעעעללעעעההה טוס טוס מהחיים שלי!! מייקי:טוב מייקי,תתרכז,אתה תצליח,תחשוב על דברים חיוביים,רגע לא יותר מידי,תחשוב ...רצינית כן!רציני,פרצוף דרמטי...... ריי:השיער שלי עולה בלהבות?!אה זה רק המנורה ,חבל.... בוב:למה אני תמיד מאחור?אממאאאאאאאאאא!!!!!זה לא הוגן!תגידי להם! פרנקי:עזבו אותי אוקי!מה אתה מצלם,עוף לי מהפרצוף....יאללה שימו צנזורה!!!לא רוצה להצתלם!פרינציפ!בונעע מע 'תע עושה?!!אמרתי לך לא לצם!!!

marimarina

New member
XD

ג'ר- נו תחזירי לי את השלט אני מפסיד סטאר וורז מיקי- לא רק לא סטאר וורז! בוב- פראנקי אתה בקטע של סאדו? פראנק- WTF? אממ בוב לא עכשיו.. ריי- פה זה הפירסומת למיכנסי ג'ינס? ואו. יצא גרוע.. הידד

Diablo Girl

New member
חח שלייי

בוב: "בונא יא מנייאק! קבל חניקה! ככה אתה עושה לי?!??!?!?!" פראנק: "סעמקקקקקק מה יש לך?! אני אתבע אותך! ג'רארד: "בונא צלם יא מנייאק!!!! אמרתי לך כבר צלםםםםםם!!!!!! אני בא להרביץ לך!" מייקי: "כן יא אידיוט! אין לי יום שלם לבזבז על התמונה! ריי:"אני הומו! בהכחשה! ואתם חבורה של ערסיםםםם! דאאאאאאאאאאא"

MyMystery

New member
בא לי תמונה אחרת.

ג'רארד: סתם עוד פוזה לתמונה..אתם חושבים שאני נראה קשוח? *טוב אני מקווה שכן* פראנקי: ג'רארד תמיד גונב לי את התמונה וחושב שהוא כ"כ סקסי..אז זהו שגם אני רוצה להצטלם!! ג'רארד תזיז את הראש ואת השייעררררררר מייקי: אין לי כוח לריב איתם אח שלי תמיד נתקע במצלמה אז אני אשב לי כאן ואראה מגניב. ראי:אהה הצלם הזה מסתכל עליי בצורה מוזרה מה יש לי חרק על השיער? בוב: תזכירו לי מה אני עושה כאן? חחעחעחע לא היה לי ממש רעיונות

Love Bem

New member
גם לי יש רעיון

ג'רארד:"יש לכלוך על העדשה" פראנק:"תראה שניה" מאייקי:"לא אין כלום!" ריי:"טוב תסתום יש לך משקפיים!" בוב:"טוב מה זה משנה העדשה עכשיו יש לי פיפי באו נגמור עם זה!" סתם גרוע!

Diablo Girl

New member
../images/Emo187.gif

ג'רארד: "איייייי!! הצוואר! נתפסססס קבינימטטטטט!!!!" פראנק: "ואההההה *חש עייפות* אני הולך לישון.." בוב: "בו! תודו שנבהלתם!" מייקי: "מסכן ג'רארד הצוואר שלו! ריי תביא נשיקה!" ריי: "אני חש בגלים מוזרים שעוברים בגופי!"

kati666

New member
חע זה ממש דפוק.../images/Emo11.gif

לא משתפת פעולה.לא.לא.לא.לא. טוב,סתמו.
תמונה משלי.ככה. פראנק:'יאי אני ואנבי גינגי כמו קטקט.' ריי:'באלי מלפפון'(העא?) מייק:'אפילו ששופכים לו רדבול לאוזון הוא חמוד.' ג'ר:'יופי עכשיו יש לי פאקינג רד בול באוזון.ממש פאקינג מצחיק. ... ... רד בול
' איש לא מזוהה*או שסתם לא באלי לזהות אותו*:*סטייל באטמן* *חושק במייקי* 'חע.' סתמו. באמת שמשעמם לי.נע נע נע.:p

Diablo Girl

New member
אני!!!

ג'רארד: "אני הצעקה 4! אההההההההההה" פראנק: "מה אתה חש?! קבל בקבוק לפנים!" מייקי: "ג'רארד! מה אתה עושה?! זה הפרצוף של אמא שהיא קמה מהשינה!" ריי: "אני חש מפגר! אה אה!! יופיייייי........."

GUILTY

New member
המשחק יצא משליטה..........

אמורים לשים תמונה אחת וכולם אמורים לכתוב על אותה תמונה ולא לשים מלא תמונות.

MyMystery

New member
חעחעחע יאללה בלאגן!!אני מרגישה

בהופעה שך מיי כמיקל..כולם משתגעים חחחחחחחחח

למעלה