משחק חדש!!

שלומיתת

New member
מה זה?../images/Emo12.gif

התכוונתי שמחר כשתהיה את התכנית בערוץ 5 שמישו יצלם בוידיאו ויעלה לאינטרנט..
אבל תודה על הגפן

דורה17

New member
אויש איזה מותק זכרת את השירים?

אני גם חושבת שאני צודקת! חחח סתם.. דוגרי תנו קצת שקט פה... מחר בטח כל הבנות "אהה הופמן היה כזה חתיך!!!" "ראיתם את גפן?! אין אין אני פשוט חולה עליו!! גפן תעשה לי ילד!!" וכל הבנים "וואלה איזה משחק היה.. וסינרגיה היו אחלה!" חחחחח זה יהיה מצחיק לראות את התגובות... באיזה ערוץ זה בכלל (למי שיש יס- חיחי זה קשה להגיד את זה) ובקשר לשירים חיחי איזה מותק שזכרת! אפילו אני כבר שכחתי מהם חחח לא היה לי זמן בגלל אזרחות... המלצות תמיד התקבלו בברכה! הורדתי את ברייקינג בנג'מין ועוד קצת לינקין פארק ו.. מה שאמרת לי פעם שעברה שאני לא זוכרת בדיוק מה חחחח אם יש לך עוד המלצות אני אשמח מאוד! (אפילו שירים בעברית קצת ישנים כאלה או סתם שירים יפים לא חייב להיות רוק..) וואו חפרתי ממש!! ערב נפלא

הטולי26

New member
חחחח פתחת תיבת פנדורה...

דיברת על המלצות לשירים, דיברת עליי, איך אני לא עורכת שירים ברדיו רק אלוהים יודע... והרי המלצותיי החמות: u2-one depeche mode- in your room coldplay- in my place red hot chiili prppers-othereside extreme-more than words texas-halo rem-losing my religioun prince-purple rain foo fighters-learn to fly greenday-bvd of broken dreams travis- sing יואו חפרתי..... אלו הפייבוריטים שלי, חוצמזה כל שיר של יו2 ודפש זה סבבה, פשוט לא היה לי מקום/כח לכתוב עוד.... לגבי השידור, זה בערוץ הספורט גם ביס, תשאלי אבא/אח/חבר.... תבלי מותק

דורה17

New member
מי שטוב לו ושמח כף ימחא!חחח

גם אני חושבת ככה.. לכי תסבירי את זה לאנשים... נשבעת לך שבחיים לא נכנסתי כל כך הרבה פעמים ביום לפורום וגם אם נכנסתי מלא פעמים, באף פורום לא היה כזה מעניין חחח דוגרי כיף פה =]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה מגניב..../images/Emo45.gif

אבל באחרון שבדקת חסר משהו מהשני..

למעלה