משחק חדש!!

kombinaizer

New member
למה לא?

מה מפריע לך? ככה הפורום תקבלי אותו כמו שהוא. גם אם זה גורם לך אפילפסיה ו90% מהשרשורים בדף הראשי הם הודעות שטותיות. בעיה שלך!

Alaithlos

New member
איזה כיף שכולם אוהבים וקוראים אחד לשני בשמות

חיבה, עלק. בואו בכנות נהיה קצת יותר ידידותיים, למרות המחלוקת הזו, כי אחת יהיה פה מאד לא נעים עוד מעט לכולנו..

מכושפת15

New member
אמ

"אין מה לעשות.. זה הפורום ותצטרך להתמודד עם זה.... לא מוצא חן בעיניך? יש לסינרגיה עוד פורומים.... אתה מוזמן להצטרף אליהם...." כן, זה מאוד ידידותי מצידך.

דורה17

New member
כן כי כשמעצבנים אותי אני לא ידידותי

ת כל כך מה לעשות.. גם הוא לא היה כל כך נחמד עם הגישה שלו... טוב נו מה זה עכשיו ויכוח על "מי ידידותי"? כן הנושא הזה הציק לי אז הגבתי לא כל כך יפה.. קורה. מה רצית שאני אגיד? "אוי איזה חמוד! אין בעיה! זה מציק לך? בכיף! יאללה כולם ביחד בואו נעשה מה שהוא מבקש! היפי היי!" לא חשבתי על זה... הגבתי לו בדיוק בטון שהוא דיבר. מצטערת שזה לא היה חברותי מספיק.

מכושפת15

New member
יחס גורר יחס..

אני מנסה להיות נחמדה והכל אבל דבר ראשון צריך לדעת לכבד דעות של אחרים, וכמה פה כנראה לא מסוגלים לעמוד בזה.

EliranMaor

New member
שרשורי ספאם?

בכל פורום יש מקום ל
מדי פעם כן, כאן זה טיפטיפה יותר מבפורומים אחרים אבל בינתיים מישו התלונן?

Alaithlos

New member
כן, היא והקומבינזייר...

שמעו, אני אישית נהנית מזה הרבה יותר ממה שהייתי נהנית להכנס לפורום בתקופה שהוא היה רק על סינרגיה. נחמד לי וטוב לי. מי שטוב לו, שישאר.. מי שלא טוב לו ככה לא חייב.. בסופו של דבר כל אחד פה בשביל להנות, ואם הפורום קצת התגבש וקיבל אופי יותר
י מטופיקי, זה לא בהכרח רע. הודעות ומידע על הלהקה יש גם באתר, וגם כאן. נכון, יותר קשה למצוא את זה עכשיו, אבל לדעתי עדיף ככה..

מכושפת15

New member
זאת הבעיה

שזה יותר מדי OFF אני לא אומרת שלא צריך להתגבש, אבל לפתוח שרשורים על כלום? אם כבר מדברים על משהו לעיניין, אבל לא, אתם פשוט מרכזים את כל השטויות והספאם בפורום אחד. אם הייתה תקופה יבשה עם הלהקה, ובאמת היה צריך משהו כדי לרענן את הפורום, אז זה היה מובן, אבל ברוך השם כל יום יש משהו חדש, אז למה סתם להעמיס? אני לא מצפה שכל הפורום יהיה סינרגיה, אבל אל תהפכו אותו לפורום שכולו שטויות.

דורה17

New member
תגידי מה את רוצה שיהיה פה שלא קורה?

לא באמת, אני מנסה להבין מה אתם רוצים.. מה בדיוק קורה עם הלהקה? מה? סבבה אז יום שישי הם יופיעו בזאפה או בבארבי או ב.. לא יודעת מה...אז נדבר על זה יום יומיים נתלהב, נראה תמונות ו... מה אז? נחכה להופעה הבאה שלהם ונתלהב שוב? או נחכה לאידיוט הבא שיבוא ויגיד שסינרגיה שרים עם פלייבק/מעתיקים/סתם חרא של להקה ונצעק עליו? או שנחכה שתתפרסם בעיתון תמונה שלהם וכל הבנות יתחילו לרייר על הופמן וגפן (ובנואה)? אם נחכה לכל זה יהיה פה משעמם ואנשים פשוט יעזבו... עם כמה שאני אוהבת אותם ואני באמת אוהבת הם בני אדם והם לא עד כדי כך מעניינים (בלי להעליב כן?) אי אפשר לדבר רק עליהם כל יום כל היום... הם לא מתעדכנים כל יום.. שוב.. וכבר אמרתי את זה.. זה לא איזה פורום על סידרת טלויזיה סתם לדוגמה "השיר שלנו" שמשודרת (הייתה) כל יום אז יש כל הזמן התפתחויות ועל מה לדבר ומעלים ספויילרים וזה ומעניין ובמקרה הזה זה באמת מעצבן שכותבים שטויות.. זה פורום של להקה, פורום פעיל ומגובש של להקה שאין מה לחדש עליה כל יום, את וקומבינייזר (או איך שלא קוראים לו) מתנהגים כאילו זה פורום רק של שטויות ושאנחנו לא מדברים פה בכלל על סינרגיה ולא אכפת לנו.. כן אכפת לנו וכל דבר שקורה עם הלהקה מגיע לפה..מה לעשות שיש פה אנשים נחמדים שרוצים לדבר גם מעבר? מה קרה? מת העולם? חוץ משניכם אני לא רואה פה אנשים מתלוננים... כבר אמרתי ואני אגיד שוב, אין מה לעשות אתם יכולים לקבל את זה ולנסות להנות מזה במקום להתלונן כל הזמן או ללכת לפורומים אחרים.. כבר הייתי בפורום של להקה שדיברו רק עליה והיה יבש ומשעמם ובסוף פשוט שכחתי מהפורום הזה.. פה לא.. כל הזמן צחוקים וזה.. כיף לי לבוא לפה.. למה אתם לא יכולה לפחות לנסות להנות מזה גם? וואו חפרתי....

מכושפת15

New member
אמרתי כבר

אין לי בעיה עם זה שהוא מגובש, אבל יש גבול. גם שרשור OFF אחד או שניים יספיקו לזה. לא צריך להעמיס את כל הפורום כדי שהוא יהיה מגובש. אבל תעשו מה שבראש שלכם

סינטטית

New member
אם זה בשרשור אחד או שניים

אז אנשים מתלוננים שזה שרשורים ארוכים שתוקעים להם את הפורום אם זה מחולק ליותר, אז לאנשים אחרים יש בעיות בקיצור, אף פעם לא כולם יהיו מרוצים.

דורה17

New member
נכון, ובגלל זה הולכים על עיקרון החלטת הרוב!

ארר אזרחות... יותר מידי עקרונות דמוקרטיים ליום אחד...

דורה17

New member
יש כאלה?? חחח טוב סבבע אז אני מוסיפה

לרייר על כל הלהקה בקיצר חחחח

למעלה