משהו ממש מגניב!

simsimit

New member
אז לכי?!../images/Emo192.gif

אממ, הלו! תסתכלי בעשרים דפים האחרונים ותראי ששלוש ההודעות שכתבתי עכשיו הן שלי, יותר מזה לא כתבתי פה כלום, אני נכנסת לפה פעמיים בחודש, וגם זה בקושי. סתם כפויי טובה פה

hili האחת

New member
אני נוסעת לטורקיה היום../images/Emo79.gif

נסיעה נעימה לי! (?) נקווה שתגישו את המשימות שלכם כבר, כל המתחרים של L.O.V.E.

שלוםםם../images/Emo78.gif

הייי יווו איזה שבועיים שלא הייתי פה...וואיי קיצור פירמטו לי את המחשב אז אין לי סימס...חיחיחי(לא מצחיק) אני לא הולכת היום לבצפר כי אתמול היה לי טיול שנתי והיינו אמוים להתחיל ב10 ואז אמא שלי אמרה לי שלא כדאי לי ללכת כי אין טעם ללמוד רק שעתיים...

dompi doo

New member
גם אני לא הלכתי לבית ספר כי אני חולה ../images/Emo10.gif../images/Emo80.gif

איפה טיילתם? ואיך היה?

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifגמאני לא הלכתי לביצפר..

אבל סתם כי לא התחשק לי

קודם כל...../images/Emo78.gif

תרגישי טוב
וטיילנו ליד לבנון...עשיתי פיפי בלבנון...לא שמתי לב שאני חוצה את הגבול!...XD בהזדמנות אני אפרט אין לי כוח עכשיו... יום טוב ונעים לכולם!...

B o B cat

New member
בואו משחק

מי שמתחתי או משהו... אוי בדיוק עלה לי רעיון! מי אני: נגיד ואני אשלח נגיד למישהו מסר "יש לי חתול, מי אני?" או משהו דומה [כדאי דברים מצחיקים שאנחנו יודעים עליכם] והוא יכתוב כאן באוף הזה את השאלה וצריך לנחש מי זה? זה כמה מי שמעלי או מתחתי רק שלא יודעים מי. וזה גם דרך להכיר אחד ת'שני. פששש....חשבתי על זה עכשיו...

CherryBlossom1

New member
הממ....../images/Emo54.gif

לא הבנתי. את יכולה להסביר יותר ברור? הכוונה היא שאני בוחרת מישהו מהפורום ואומרת עליו משהו מצלחיק, ואז מי שאחרי מנחש מי זה וכותב אחד חדש? או שצריך להגיד משהו על עצמך? ואם צריך להגיד על עצמך אז מה הקטע? כי הדוגמא שהבאת זה משהו על עצמך. אוף לא הבנתי.

B o B cat

New member
שיר שיר שיר...

1. אדם 1 שולח במסר לאדם 2 עובדה על עצמו. לדוגמא: את, שיר, שולחת לי, מיכל, למסר שלי "יש לי שיער מתולתל, מי אני?" 2. אדם 2 כותב הודעה עם העובדה והשאלה ששלח לו אדם 1 על עצמו וחברי הפורום צריכים לנחש מי זה. דוגמא: אני, מיכל, שולחת לפרום הנוכחי, 577, את השאלה "יש לי שיער מתולתל, מי אני?" ואז חברי הפורום, שאין לי כוח להגיד את כל שמותיהם, מנחשים מי זה.

13daniel13

New member
../images/Emo10.gif אני לא אהיה פה

לכל אהובי ויקיריי, אני הולכת לחופשה, של מספר ימים.. אז אני לא אהיה פה... [אני יוצאת עוד היום..] תזכרו: לעשות לי ילדים, כי זה שולט >: אני אוהבת את כולכםםםם
ביי כפרעותתת שלי [פאקצה מהגינהום. מועהעחהחהח.]

Keep Holding On

New member
למדתי עכשיו לקח חשוב מאוד.

אם מערבבים מים, עגבניות, חלב, קפה ומלח מקבלים משהו בכלל לא טעים.

למעלה