עונה לעצמי.../images/Emo9.gif
כללי: שם: זלדה >< כינוי נוכחי: Dutty girl כל הכינויים שהיו לך בחיים: קוק, קוקאין, קורקי, קורדי >< מין: נקבה. D: גיל: 15. מיקום: באת יאם. זהות מינית: סרגלית. צבע אהוב: כחול. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נעים!
מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן. היה נעים? לא. המילה האהובה עליכם: לא יודעת. מילה אחת שמאפיינת אתכם: עקיצה. ^^ מה מרגש אתכם? סרט עצובים/רומנטים ושירים עצובים
רגישים? כן. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בדר"כ כן. אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה. אתם יודעים מה אתם רוצים? כן. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בכיתה ד' ^^'' אתם לא יכולים בלעדיי: אוויר. השם הכי מוזר ששמעתם: ירוחם XD המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אנשים שאוכלים חולדות. טובים בלימודים: בערך. אוהבים לאכול: לא. שמנים\רזים: באמצע. מה התחביב שלכם: גראפיקה, צילום, כתיבה, ריקוד... מילה אהובה בת 4 אותיות: קורל
אוהבים שאלונים: כן. יש לכם חיה בבית: כן. האם הייתם מאוהבים פעם: לא. מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן.
האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: כן. פגשתם סלבריטאי: כן. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כן. מאמינים באלוקים: חלקית. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: כן. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא. מאמינים בסנטה קלאוס: לא. XD יש לך חבר: משהו כזה. יש לך חברים הומאים לסביות: לא ממש "חברים", אבל מכרים. מי החבר הכי קרוב שלכם: יש מלא. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: כנ"ל. יש לכם סודות: לא. מי החבר הכי חתיך שלכם: חבר? אמין כמובן
החבר הכי חכם: לא יודעת, יש הרבה. אני לא מסתובבת עם אנשים טיפשים. הכי יוזם: בשמת. האם אתם מעשנים: חלילה. על סמים: חלילה וחס. בתולים: כן. התנשקתם צרפתית: לא. תכונה רעה שלכם: אני נוטה להיות קרציה לפעמים. D: תכונה טובה: ציניות ועוקצנות. אני אוהבת [: יש פירסינג: לא. קעקוע: לא. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "בום שאקה שאקה בום."
ים או בריכה: ים. עונה מועדפת בשנה: קיץ. טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל. את הארץ כבר ראיתי. טלפון או פלאפון: טלפון. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי טוסיק.
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך להתכונן למבחן בביו'. בא לכם למות? אם כן, למה? חלילה. אתם מפחדים מהמוות? לא. כמה מפחיד זה כבר יכול להיות? אתם משקרים? כמו כל בנאדם, כן, לפעמים. בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 19^%$@#& ! יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? "לכל דבר שקורה, יש סיבה." דברים שמעצבנים אתכם: צביעות, טיפשות והתנשאות. אתם הכי טובים ב: לחלום חלומות הזוים. [: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר. מה דעתכם על הארץ שלכם? אין כמו ארץ ישראל.
תתארו את מקום החלומות שלכם: מקום שכולל רק את האנשים שאני אוהבת. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם אמא שלי.
רוצים לחזור לילדות? לא. החיים קשים? אם כן, למה? כן, כי ככה. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא, וזה חוצנים. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין. מהו מספר המזל שלכם? 16. מה האוואי שלכם ב ICQ? אממ... *הולכתלבדוק* "Beat like drum ^_______^" זה מה שכתבתי. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? I love my BigBoss <3 על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? "לא נמצאת", סתם כי אני רגילה. להקה אהובה? בלו. זמר אהוב? שון פול. שיר אהוב? We be burnin', Beat like drum מוזיקה אהובה? רגאיי, דאנסהול. עם מי דיברתם לאחרונה? עם אור ^^ על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? במקרה היא לא דולקת. היכן הייתם לאחרונה? בבצפר. >< מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? אותו - ^________^ מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שנוא: לא שונאת אנשים. אהוב: אני.
תתמודדו. חסר תקט: לינוי וחן. מעצבן: התינוק של השכנים ממול. קיבינימט איתו, הוא צורח כל יום במשך שעתיים כמו טמבל! ><'' רגיש: אמין. אוהב אותך: לא יודעת, יש מלא. שונא אותך: לא יודעת. למדן: הכוונה לחרשן? אממ... ספיר מ., סיון, רעות ^^'' לא חסר. שקרן: לא יודעת. פטפטן: חן. אם היית.. חיה מה היית? דולפין. חפץ מה היית? מחשב. D: מאכל מה היית? שוקולד. ספר לימוד מה היית? מילון. מפורסם איזה היית? אני בכבודי ובעצמי. מכונית איזה היית? BMW Z4
סמלי מקלדת: אהוב? ^___________^ לא כל כך אהוב? .__. הכי יפה? ^^'' הכי מכוער? >< הכי חמוד? ^______^ הכי מצחיק? לא יודעת. הצרוף הכי יפה? לא יודעת. והכי מכוער? כנ"ל. והכי מצחיק? כנ"ל. והכי מתאים? כנ"ל אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא. האיקון לחיה הכי יפה? חופרים.
והכי לא? כנ"ל. האם אתה.. יפה? כן. חמוד? כן. חביב? כן. נדבק? לא. מפטפט? במידה.
*מצטדקת* מעצבן? לפעמים. מתווכח? כן. מאוהב? לא. חושב על העתיד? כן. ועל העבר? כן. ועל ההוה? כן. זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: כשלקחו אותי להסתפר בפעם הראשונה בגיל שנתיים ^^ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? כן [: האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן, פעם אחת. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כןלאשחורלבן. XD השיר האחרון ששרת: Beat like drum הדבר האחרון שצחקת בגללו: "אור, איזה חמאר אתה", -"למה אני חמאר?"
הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: פתיתים. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: טלוויזיה וDVD. סיפור ארוך. D: השיר האחרון ששממעת: Beat like drum הדיסק האחרון שקנית: The Trinity האוסף. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים מטורפים. הווה שיער נוכחי: אסוף בקליפס, רטוב. בגדים נוכחיים: ג'ינס קצר, גרביים לבנים, גופיית סבא. תמונת דסקטופ נוכחית: עץ נחמד כזה. חבר\ה? קרוב ל. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש יותר מדי ;[ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? כן. האם אתה רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אמין. ממה הכי נמאס לך? מהבצפר הדמיקולו הזה.
את מי היית רוצה להרוג? לא רוצה. הכי פחות מהנה? בצפר. עתיד חושב הרבה על העתיד? כן. מפחד ממנו? לא. רוצה לגור במקום אחר? לא. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? גרפיקאית/צלמת. איפה אתה הולך לגור? בישראל/ארה"ב. כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? BMW Z4
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בבית בבל אייר XD