משהו ממש מגניב!

Bunny 5

New member
לא הבנתי כלוםםםםםם מזה! ../images/Emo28.gif

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה זה עושה ואיך עושים את זה?

dompi doo

New member
אני חולה ../images/Emo10.gif../images/Emo80.gif

כואב לי ראש הבטן והגרון ואני צריכה לשתות הרבה מים ואני לא רעבה מרוב מים!! כבר נימאס לי ממים.. וגם אח שלי חולה אז אנחנו היחידים בבית מאז הבוקר וכל מה שהו עושה זה לישון.. אוף משעמם לי..

THE ILLEGAL ONE

New member
תיהי בריאה

גם אצלי יש פאקים היום..בכליות..כנראה לא שתיתי מספיק אז ממש כואב לי רצח בגב למטה בצד שמאל

ושוב- הפורום חזר להיות פורום שאלות.../images/Emo60.gif

"עזרההה" "עזרה" "שאלה" "דחוףףף" אוח. מערכת הרבייה של העופות פחות משעממת. כמה לא צפוי. -_-"

B o B cat

New member
תראי...

פורום נועד לשאלות ותשבות.אבל הבנתי מה הבעיה...תנסחי את הבקשה בדרך אחרת.

Bachie

New member
אני דווקא בעד שהוא ככה...

זה בכל זאת פורום שאלות.. מלבד זאת, אני לא לגמרי מסכימה איתך.. יש בדף מספיק שירשורי אוף [אחד :]..

Dutty girl

New member
הילה הזקנה מתלוננת שיש יותר מדי שאלות.../images/Emo123.gif

אז ברוב חוצפתי, החלטתי להעמיס עוד קצת שאלות, בגלל שאני נורא אוהבת את הילה.
הינה שאלון [ארוךךךך
] לתפארת מדינה ישראל - כללי: שם: כינוי נוכחי: כל הכינויים שהיו לך בחיים: מין: גיל: מיקום: זהות מינית: צבע אהוב: השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם? רגישים? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים\רזים: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נריאים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי: האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוקים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר: יש לך חברים הומאים לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למות? אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? בן כמה הייתם רוצים ליהיות? יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארו את מקום החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים? (חייזרים) ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מה האוואי שלכם ב ICQ? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? להקה אהובה? זמר אהוב? שיר אהוב? מוזיקה אהובה? עם מי דיברתם לאחרונה? על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היכן הייתם לאחרונה? מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית.. חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה? זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? האם אתה רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? רוצה לגור במקום אחר? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? תהנו.
במיוחד הילה.

Dutty girl

New member
עונה לעצמי.../images/Emo9.gif

כללי: שם: זלדה >< כינוי נוכחי: Dutty girl כל הכינויים שהיו לך בחיים: קוק, קוקאין, קורקי, קורדי >< מין: נקבה. D: גיל: 15. מיקום: באת יאם. זהות מינית: סרגלית. צבע אהוב: כחול. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נעים!
מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן. היה נעים? לא. המילה האהובה עליכם: לא יודעת. מילה אחת שמאפיינת אתכם: עקיצה. ^^ מה מרגש אתכם? סרט עצובים/רומנטים ושירים עצובים
רגישים? כן. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בדר"כ כן. אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה. אתם יודעים מה אתם רוצים? כן. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בכיתה ד' ^^'' אתם לא יכולים בלעדיי: אוויר. השם הכי מוזר ששמעתם: ירוחם XD המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אנשים שאוכלים חולדות. טובים בלימודים: בערך. אוהבים לאכול: לא. שמנים\רזים: באמצע. מה התחביב שלכם: גראפיקה, צילום, כתיבה, ריקוד... מילה אהובה בת 4 אותיות: קורל
אוהבים שאלונים: כן. יש לכם חיה בבית: כן. האם הייתם מאוהבים פעם: לא. מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן.
האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: כן. פגשתם סלבריטאי: כן. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: כן. מאמינים באלוקים: חלקית. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: כן. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא. מאמינים בסנטה קלאוס: לא. XD יש לך חבר: משהו כזה. יש לך חברים הומאים לסביות: לא ממש "חברים", אבל מכרים. מי החבר הכי קרוב שלכם: יש מלא. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: כנ"ל. יש לכם סודות: לא. מי החבר הכי חתיך שלכם: חבר? אמין כמובן
החבר הכי חכם: לא יודעת, יש הרבה. אני לא מסתובבת עם אנשים טיפשים. הכי יוזם: בשמת. האם אתם מעשנים: חלילה. על סמים: חלילה וחס. בתולים: כן. התנשקתם צרפתית: לא. תכונה רעה שלכם: אני נוטה להיות קרציה לפעמים. D: תכונה טובה: ציניות ועוקצנות. אני אוהבת [: יש פירסינג: לא. קעקוע: לא. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "בום שאקה שאקה בום."
ים או בריכה: ים. עונה מועדפת בשנה: קיץ. טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל. את הארץ כבר ראיתי. טלפון או פלאפון: טלפון. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי משעמם לי טוסיק.
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך להתכונן למבחן בביו'. בא לכם למות? אם כן, למה? חלילה. אתם מפחדים מהמוות? לא. כמה מפחיד זה כבר יכול להיות? אתם משקרים? כמו כל בנאדם, כן, לפעמים. בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 19^%$@#& ! יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? "לכל דבר שקורה, יש סיבה." דברים שמעצבנים אתכם: צביעות, טיפשות והתנשאות. אתם הכי טובים ב: לחלום חלומות הזוים. [: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר. מה דעתכם על הארץ שלכם? אין כמו ארץ ישראל.
תתארו את מקום החלומות שלכם: מקום שכולל רק את האנשים שאני אוהבת. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם אמא שלי.
רוצים לחזור לילדות? לא. החיים קשים? אם כן, למה? כן, כי ככה. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא, וזה חוצנים. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין. מהו מספר המזל שלכם? 16. מה האוואי שלכם ב ICQ? אממ... *הולכתלבדוק* "Beat like drum ^_______^" זה מה שכתבתי. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? I love my BigBoss <3 על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? "לא נמצאת", סתם כי אני רגילה. להקה אהובה? בלו. זמר אהוב? שון פול. שיר אהוב? We be burnin', Beat like drum מוזיקה אהובה? רגאיי, דאנסהול. עם מי דיברתם לאחרונה? עם אור ^^ על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? במקרה היא לא דולקת. היכן הייתם לאחרונה? בבצפר. >< מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? אותו - ^________^ מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שנוא: לא שונאת אנשים. אהוב: אני.
תתמודדו. חסר תקט: לינוי וחן. מעצבן: התינוק של השכנים ממול. קיבינימט איתו, הוא צורח כל יום במשך שעתיים כמו טמבל! ><'' רגיש: אמין. אוהב אותך: לא יודעת, יש מלא. שונא אותך: לא יודעת. למדן: הכוונה לחרשן? אממ... ספיר מ., סיון, רעות ^^'' לא חסר. שקרן: לא יודעת. פטפטן: חן. אם היית.. חיה מה היית? דולפין. חפץ מה היית? מחשב. D: מאכל מה היית? שוקולד. ספר לימוד מה היית? מילון. מפורסם איזה היית? אני בכבודי ובעצמי. מכונית איזה היית? BMW Z4
סמלי מקלדת: אהוב? ^___________^ לא כל כך אהוב? .__. הכי יפה? ^^'' הכי מכוער? >< הכי חמוד? ^______^ הכי מצחיק? לא יודעת. הצרוף הכי יפה? לא יודעת. והכי מכוער? כנ"ל. והכי מצחיק? כנ"ל. והכי מתאים? כנ"ל אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? לא. האיקון לחיה הכי יפה? חופרים.
והכי לא? כנ"ל. האם אתה.. יפה? כן. חמוד? כן. חביב? כן. נדבק? לא. מפטפט? במידה.
*מצטדקת* מעצבן? לפעמים. מתווכח? כן. מאוהב? לא. חושב על העתיד? כן. ועל העבר? כן. ועל ההוה? כן. זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: כשלקחו אותי להסתפר בפעם הראשונה בגיל שנתיים ^^ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? כן [: האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן, פעם אחת. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כןלאשחורלבן. XD השיר האחרון ששרת: Beat like drum הדבר האחרון שצחקת בגללו: "אור, איזה חמאר אתה", -"למה אני חמאר?"
הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: פתיתים. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: טלוויזיה וDVD. סיפור ארוך. D: השיר האחרון ששממעת: Beat like drum הדיסק האחרון שקנית: The Trinity האוסף. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים מטורפים. הווה שיער נוכחי: אסוף בקליפס, רטוב. בגדים נוכחיים: ג'ינס קצר, גרביים לבנים, גופיית סבא. תמונת דסקטופ נוכחית: עץ נחמד כזה. חבר\ה? קרוב ל. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש יותר מדי ;[ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? כן. האם אתה רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אמין. ממה הכי נמאס לך? מהבצפר הדמיקולו הזה.
את מי היית רוצה להרוג? לא רוצה. הכי פחות מהנה? בצפר. עתיד חושב הרבה על העתיד? כן. מפחד ממנו? לא. רוצה לגור במקום אחר? לא. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? גרפיקאית/צלמת. איפה אתה הולך לגור? בישראל/ארה"ב. כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? BMW Z4
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בבית בבל אייר XD

CherryBlossom1

New member
מוזר שאף אחד לא עונה../images/Emo54.gif

כללי: שם: צ'יר. כינוי נוכחי: בתפוז? CherryBlossom כל הכינויים שהיו לך בחיים: בתפוז או סתם כינויים? בתפוז היה פעם Arise וסתם כינויים[רובם של הילה. כל השאר הקיימים הם כל מיני כינויי אמא שלי. והם מפחידים. מאוד.]- צ'יר, שאייר [וסטלגיה], תקווה [למרות שאני לא משתפת פעולה עם זה], ה/עצמות [פשוט אל תשאלו] ועוד כלמיני עיוותי הילה מוזרים וחד פעמים של השם שלי כמו שירושקין או משהו כזה. מין:
גירל פאוור! או שלא... גיל: עוד כ-3 חודשים 14. מיקום: החדר שלי. הבית שלי. ראשל"צ. זהות מינית:o_O צבע אהוב:סגול, ורוד, ירוק, כתום, תכלת. זה בעיקר, אבל אני אוהבת הרבה צבעים. זה די תלוי איך הצבע נראה בדיוק. יש גם סוגים של ירוק שאני שונאת. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מיכל או מאיה. מתי הקאתם בפעם האחרונה?לא זוכרת. היה נעים? תנחשו. המילה האהובה עליכם: חמוד. מילה אחת שמאפיינת אתכם:לא רוצה. שתיים- ביישנות ופיגור [במובן הטוב
]. מה מרגש אתכם?המ... רגישים?יאפ
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? הממ... תלוי באיזה הקשר. אין בעד מה או יש בעד מה?יש בעד מה. אתם יודעים מה אתם רוצים? לא. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בוא נחשוב.... אתם לא יכולים בלעדיי: לא יודעת. השם הכי מוזר ששמעתם:קסם. איכ. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: עוף בביסלי [בהחלט] טובים בלימודים: כן. אוהבים לאכול: תלוי מה. שמנים\רזים: ממתי אני רבים? רזה למדי. מה התחביב שלכם:איזה שאלה מפגרת. מילה אהובה בת 4 אותיות: אמרתי כבר. חמוד. אוהבים שאלונים:כן. יש לכם חיה בבית: אוגרת רצחנית. האם הייתם מאוהבים פעם: אני לא בטוחה. מאמינים באהבה ממבט ראשון: אולי. תלוי. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: יכול להיות. לפעמים. [איזה תשובות יש לי]. האם פעם התחילו איתכם: לא שידוע לי. האם הייתם בטלויזיה: לא [סוף סוף תשובה חד משמעית]. פגשתם סלבריטאי:לא. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: דמיינו אותי הולכת לאחד ההומאים בכיתה שלי ואומרת לו: "היי רון. אני נראת טוב?" מאמינים באלוקים: בערך. לא באחד שת התנ"ך. אחד אחר. מאמינים בקסם:לא ממש. מאמינים במזל: כן. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): כן. מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא בדיוק בצורה שרוב האנשים אומרים, אבל אני מאמינה שיש משהו. מאמינים בסנטה קלאוס: לא. יש לך חבר: לא. יש לך חברים הומאים לסביות: לא. מי החבר הכי קרוב שלכם: לא יודעת. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: הממ...תלוי מבחינת מה. אני חושבת שהילה ומאיה יודעות די הרבה. יש לכם סודות: לא ממש. מי החבר הכי חתיך שלכם: הממ... תנו לי לחשוב. החבר הכי חכם: הילה די חכמה. וגם מאיה. הכי יוזם: יש אחת, אבל אני לא מי יודע מה חברה שלה. האם אתם מעשנים:לא. על סמים:לא. בתולים:כן. התנשקתם צרפתית: לא. תכונה רעה שלכם:שאלה מפגרת. תכונה טובה:כנ"ל. יש פירסינג: רק לובים
קעקוע: נופ. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: האמצע עם נטייה לכיוון השיעמום. זה די תלוי את מי. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: לא יודעת [זה היה שם הסרט]. טוב, זה לא נותן לי לכתוב יותר מידי תווים, אז החצי השני בקרוב.

CherryBlossom1

New member
המשך

ים או בריכה: גם וגם. עונה מועדפת בשנה: עונת מעבר כלשהי. טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל. למרות שזה די תלוי. אני מעדיפה ליסוע למטולה מאשר לטוס לאפגניסטן. טלפון או פלאפון: טלפון. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה:כי משעמם לי. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אבל הוא לא נגמר! יש עוד המשך ענק! בא לכם למות? אם כן, למה?לא. אתם מפחדים מהמוות? כן. אתם משקרים? לא. בן כמה הייתם רוצים ליהיות? מה שאני עכשיו. יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אם אתה שונא משהו, תאהב אותו. תאהב את הכל. דברים שמעצבנים אתכם:אנשים דוחים שעושים הכל רק בשביל "מה יחשבו". אתם הכי טובים ב: איזה שאלה מוזרה. מה עדיף, מסנג'ר או ICQ?מסנג'ר. מה דעתכם על הארץ שלכם? הארץ עצמה חביבה אבל המדינה מפגרת לגמרי. תתארו את מקום החלומות שלכם:מקום עם עצים עם צורה חמודה, עגולים כאלה, ואולי בית חמוד, ואולי עוד כמה דברים, לא משנה מה, והכל מכוסה בהמון שלג. שכבה ענקית כזאת שכשדורכים הרגל שוקעת והשלג מגיע עד הברכיים. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? מיכל. רוצים לחזור לילדות?לא. החיים קשים? אם כן, למה? לא הם לא קשים. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) יכול להיות שיש עוד חיים כלשהם. ראיתם פעם שדים או רוחות?הממ..... מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע. מהו מספר המזל שלכם? אין, אבל 5 זה מספר יפה. מה האוואי שלכם ב ICQ?כרגע אין. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? כנ"ל. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר/ נמצא/ איך שלא קוראים לזה. להקה אהובה? אין. בזמן האחרון שאני די אוהבת את Oasis אבל זה ממש לא קבוע. זמר אהוב? לא יודעת. שיר אהוב? לא יודעת. מוזיקה אהובה?כלמיני. עם מי דיברתם לאחרונה? אחותי. על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?היא כבויה. היכן הייתם לאחרונה? אצל חברה שלי. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים וסקרים. האדם הכי... שנוא: אני שונאת שאלות כאלה. אני מדלגת על כולם. אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית.. חיה מה היית? חתול זבל. חפץ מה היית? מנורה שלא משתמשים בה הרבה. מאכל מה היית?גבינה. ספר לימוד מה היית?אם הייתי ספר לימוד הייתי מתאבדת [משהו כאן לא הגיוני]. מפורסם איזה היית?לא יודעת. מכונית איזה היית?לא משנה איזה, אבל היא צבועה בצורה מיוחדת ביותר מצבע אחד. סמלי מקלדת: הא? מה זה סמלי מקלדת? כאלה :( :) ._. o_O ? אהוב? ._. לא כל כך אהוב? לא יודעת. הכי יפה? הכי מכוער? *.* הכי חמוד?^.^ הכי מצחיק?;; הצרוף הכי יפה? הא? והכי מכוער?כנ"ל והכי מצחיק?כנ"ל והכי מתאים?כנ"ל אתה מזדהה עם אייקון כלשהו?לא XD האיקון לחיה הכי יפה?
והכי לא?
האם אתה.. יפה? לפעמים כן. חמוד? די. חביב? אולי. נדבק? לא שידוע לי. מפטפט? עם אנשים מסויימים. מעצבן?לפעמים. מתווכח? עם הילה המון. מאוהב? אני לא בטוחה. חושב על העתיד? כן. ועל העבר?כן. ועל ההוה? כן. זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: אני זוכרת שאני עומדת בחדר שלי בבית החדש [זה שאני גרה בו עכשיו] ויש איש אחד שאני לא מכירה שיושב ליד המיטה שלי ומחבר שם משהו. אולי זה היה איזה מוביל או משהו. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אולי. לא נראה לי. המקצוע האחרון שנכשלת בו: בוחן בהיסטוריה [שאמרו לי שלא ייחשב לי כי לא הייתיD:] האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן, מבת ים לראשון. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אוף. השיר האחרון ששרת: שחכתי XD הדבר האחרון שצחקת בגללו: העובדה שאני דפוקה. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת. האדם האחרון שראית: אמא שלי. הדבר האחרון שאמרת: טוב. הדבר האחרון שאכלת: חביתה. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: המממ... כשאני חושבת על זה, המון זמן לא קניתי שום דבר! נראה לי שהדבר האחרון הוא צבעי מים. השיר האחרון ששממעת: וונדרוול של אווסיס. הדיסק האחרון שקנית: --- הפעם האחרונה שעזרת לאמא:בצהריים. הדבר הכי מטורף שעשית: מטורף? אני? מטורף? הווה שיער נוכחי: מתולתל חום, ואם מאוד נוחכי אז עם קוקיה קטנה בצד. בגדים נוכחיים:ג'ינס חמוד שהצבע שלו קצת נוטה לטורקיז, ולא כחול רגיל של ג'ינס, וגופיה עם פסים בכל מיני גוונים של סגול וורוד. תמונת דסקטופ נוכחית: פרחים כאלה ליד הבית של בת דודה שלי. תמונה ממש חמודה. חבר\ה? --- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: זה שאני רוצה שיהיה כתוב בשעלה שלמעלה. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. האם אתה עייף? לא. האם אתה רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא יודעת. ממה הכי נמאס לך? מישהי. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? הממ.. עתיד חושב הרבה על העתיד? כן. הרבה מאוד. מפחד ממנו? לא וכן. רוצה לגור במקום אחר?כן. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות?אין-לי-מושג. איפה אתה הולך לגור? אולי במטולה, או בצפת כי יורד שם שלג. כמה ילדים אתה רוצה?2. באיזה סוג של מכונית תנהג? מכונית יפה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? באוויר מעל משטח ההחלקה של מרכז קנדה, באמצע סיבוב- קפצה כזה. אבל אני יודעת שזה לא יקרה.

simsimit

New member
ושוב, הפורום משעמם../images/Emo4.gif

שום דבר לא הפעיל אותו, אותו שיעמום מעפן

dompi doo

New member
תפתחי תחרות או משחקון..../images/Emo80.gif

להיות מנהלת של תחרות זה לא משעמם.. אבל זה מעצבן שלא כולם מגישים עבודות..

simsimit

New member
אני לא מתכוונת לעשות משהו בשביל הפורום ה..

אנוכי,אגואיסטי,מגעיל,משעמם,ודוחה. כל מה שעשיתי למענו בשנתיים האלה ומה שאני מקבלת, זה עלוב, מאז שנוספו לכאן כמה אנשים וגם כחולים [אני מאוד מקווה שמבינים רמזים], הפורום ירד לשפל המדרגה, בעצם, הוא כבר הגיע עד למרתף! ואם כל מי ומה שיש פה אני לא מופתעת בכלל שהוא נהיה כזה

dompi doo

New member
אם כל כך מפריע לך פה אז לכי!../images/Emo80.gif

ובמקום להתלונן את יכולה לפנות למנהלים ולרשום רעיונות לשיפור הפורום.

למעלה