מקורי

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif מקורי ../images/Emo122.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה: ספרו לי על סדר היום שלכם. סתם, באמת היו לי כמה וכמה שאלות על זה כבר, לא יודעת מה עבר עליי. ספרו לי מתי לאחרונה קניתם משהו שממש רציתם, ומה זה היה. יש לי ניחוש מה תגיד סיון

miss_t

New member
אממממ מקוריות

למה את לא מעלה צילום נוספים שלך, התמונות האלו מוכרות, תביאי חדשות! (אם זה אופטופיק את יכולה להעלות כמה חדשות, יש לך משהו עם טבע?) אמממ סדר יום- לקום בבוקר משעון מעורר ב7 לשים את השעון על נודניק ולהגיד לעצמי "אני אקום אחרי הנודניק" להתעורר ב7:10 מהנודניק ולשים שוב נודניק לכבות את הנודניק ב7:20 להתעורר ב9:30 ולהרגיש שאי אפשר לישון יותר- לקום לצחצח שיניים (מקלחת אם מתחשק) ארוחת בוקר- קורנפלקס של פיטנס או פיצי! לימודים בחדר מחשבים- פתירת תרגילי חזרה למבחן (המבחנים האלו פשוט לא נגמרים!) הפסקת צהריים ב13-14 ארוחה טעימה שיטוט בתפוז ובהודעות נבחרות המשך לימודים עד צאת הנשמה -צפייה בעונה ראשונה של האוס והתחלת התמכרות לסדרה- המשך לימודים ותרגולים בסביבות 21 להתייאש מלימודים, לאכול ארוחת ערב מקלחת (אם מתחשק), לקרוא ספר (כרגע יש 3 ספרים- "סופו של מיסטר Y", ועוד שני ספרים באנגלית על קסמים-לא זוכרת שמות) ללמוד עוד קצת ללכת לישון ב23, להרדם ב1-2 להתעורר בבוקר משעון מעורר ב7....

MiRi XD

New member
הארמ..

אז ככה--- לקום "בבוקר" בשעה 13:00 עד 15:00, לצחצח שיינים, להוציא ת'כלבה שלי( אם ההורים עוד לא הספיקו LOL) להאכיל את כלבתי(שוב, אם ההורים לא הספיקו) להאכיל את הדגים(פעם שלישית גלידה:]) לבדוק מה חדש במחשב(מייפל סטורי, פורומים קלאב פינגווין וכ"ו) לשחק במייפל סטורי תוך כדי חרישה על שירים מיוטיוב(במקום המוזיקה המעצבנת של מייפל סטורי, אני מקשיבה לשירים) לאכול ארוחת "בוקר" בשעה 17:00 בערך, לראות טלוויזיה, להתלונן על החום הזוועתי, לשחק עוד טיפה במייפל סטורי(שעה 20:00 בערך..) טלוויזיה(שעה 21:00 בערך) להוציא את כלבתי(ולהאכיל אותה) בערך בשעה 24:00 ללכת "לישון" ולהתחיל לחרוש על ערוץ yes stars real(ערוץ תוכניות הריאלטי) לקוות שקינט ווקיסן ינצחו בפרק הזה, ששאנה והשניה יהיו פחות סנוביות, להיות המומה מהתוכנית לרדת בגדול האמריקאית, לבדוק אם יש איזה סרט שפתחו לנו בטעות, לקרוא ספר בקיצר הבנתם ת'קטע><" וללכת לישון ב4 לפנות בוקר, אם בכלל:)

Hasselblad

New member
ואווווווווווו

קניתי מלא דברים (סתם לא המון אבל הרבה) לעצמי: שולחן אור קטן שתי מצלמות חדשות (אולגה ולומו) המון סרטי צילום ועוד כמה אביזרים קטנים שקשורים לצילום ולאחרים.... ואווו אתם בחיים לא תאמינו מה קניתי למשפחה.....עוד מעט אני אעלה תמונה

../images/Emo69.gif מחר אני מתחיל ללמוד!

תגידו משהו. :S וזה "כיתה" יג'... אמאאא בצפר חדש אנשים חדשים !#$#!@!@#$ חצילו! האמת שאני די אוהב את ההתרגשות
אבל שוב
אמאלה!

סוג של המשך לימודים

זה לא ממש כיתה אבל ככה קוראים לזה.. עוזר לתואר קצת, ולהשגת מקצוע טוב בצבא (נקווה!) .

MiRi XD

New member
דא..

ישך מושג באיזה אתרי העלאת קבצים תומכים בקובץ bmp?

ווינגז

New member
מה אתה מתכנן ללמוד?

בהצלחה! שיהיה לך יום טוב, שחק יפה עם הילדים.

למעלה