מפגשבועות

Yu vi

New member
ממש ממש ממש לא ../images/Emo3.gif|מוציאלשוווווןןןן|

רק התיקיה שלי נמחקה.
כל שאר השירים והדברים עדיין קיימים
ואפילו יותר
כי עכשיו יש תיקיית שיתוף בין המחשב שלי ושל אחותי, וישלי גם את כל השירים שלה D: שזה עוד 2000 שירים .. D:

Yu vi

New member
../images/Emo207.gif5 חודשים !!../images/Emo65.gif

חחחחח שמתי לב ששירשרתי לפה מלא הודעות XD לא נורא P= בכל מקרה , יש לי היום 5 חודשים בפורום !!! אוטוטו חצי שנה
אני מרגישה שאני מכירה אתכם כבר שנים !
אתם הפורום הכי מדהים בעולם
תודה לכם
בדיוק כשאני חוגגת 5 חודשים דברים מתחילים להסתדר
המחשב חזר אליי, הטלוויזיה חזרה אליי והיום בערך בחמש אחה"צ מחזירים לי את האורנג' שלי ! אז כנראה זה תאריך שהביא לי קצת מזל D: יאללה דיי לחפור
.

יובי../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif

לפני כמה ימים חגגתי 4 חודשים ובדיוק אז המחשב שלי הפסיק לעבוד..כנראה שהמזל שלי עבר אליך.... מזל טוב!

חלמתי על הפיג'מות../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif../images/Emo176.gif

בחלום גרתי בשכונה הישנה שלי, ישבתי בבור עם כמה חברים שלי ופירקנו אותו. משהו מוזר. אנשים עברו,נכנסו לבור והסתכלו עלינו..עד שהשלישייה גם עברו. ניסיתי לרוץ אחריהם אבל החברים שלי משכו אותי אחורה. בסוף השתחררתי ומצאתי אותם. הם ניסו לברוח ממני אבל נשארתי איתם הרבה זמן. ישבנו ודיברנו, עד שבאו ואמרו לי שאני חייבת לבוא לאודישן. באתי לאודישן ואז ברחתי ממנו כדי לחזור לשלישייה. ראיתי 2 חברות שלי משחקות משו עם חתיכות של מקלדת. ניסיתי למצוא את השלישייה אבל כל מה שראיתי זה חתיכות מקלדת

../images/Emo32.gif מפגשבועות

מנהלות-שרשרו הנה את כל הודעות האוף וההודעות של תפוז שמפוזרות כאן
מי שבא למפגש שבועות ועוד לא יודע מה הוא מביא שיפנה אל שרון במסר.

../images/Emo124.gifמי שרוצה לראות את ג'ן בפיג'מות

שידליק את הטלוויזיה עכשיו! ויראה את הפרק "הטברנה של גרי"

אוי נכון../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifתביאי תמונות../images/Emo2.gif

והכי חשוב!!!תביאי לי משם שקיות קטנות של מלח יש שם מלא אני אומרת לך

למעלה