בהצלחה:-)
ר ר ו ו נ י New member 21/5/07 #35 ): עוד פעם לא הלך טוב... קפצתי על הרגל הלא נכונה.. אז עשיתי תוצאה ממש גרועה.. עדיף שלא תדעו.. זה התחרות האחרונה השנה ניראלי..:S אוףףףףף
): עוד פעם לא הלך טוב... קפצתי על הרגל הלא נכונה.. אז עשיתי תוצאה ממש גרועה.. עדיף שלא תדעו.. זה התחרות האחרונה השנה ניראלי..:S אוףףףףף
S shaharrr53 New member 22/5/07 #51 זאת הרגל שקובעת איך את קופצת. כאילו הרגל הראשונה שאת דורכת איתה על הקרש. תשאלי מורה לספורט,הוא יסביר לך
זאת הרגל שקובעת איך את קופצת. כאילו הרגל הראשונה שאת דורכת איתה על הקרש. תשאלי מורה לספורט,הוא יסביר לך
ר ר ו ו נ י New member 22/5/07 #77 וואלה?.. טוב שאמרת לי.. אני יודעת שאני צריכה לנתר ברגל שמאל.. אבל לפי הצעדים יוצא שאני מנתרת על רגל ימין ואם אני אנתר מרגל שמאל אז אני אהיה ממש רחוקה מהקרש אז היה עדיף לי כבר לנתר ברגל ימין..
וואלה?.. טוב שאמרת לי.. אני יודעת שאני צריכה לנתר ברגל שמאל.. אבל לפי הצעדים יוצא שאני מנתרת על רגל ימין ואם אני אנתר מרגל שמאל אז אני אהיה ממש רחוקה מהקרש אז היה עדיף לי כבר לנתר ברגל ימין..
O OOתמי OO4 New member 21/5/07 #30 אברי באדי לצ'אט!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif פלורנטין 5 לא לשכוח!!
ד דנה 74 New member 21/5/07 #33 ../images/Emo171.gifהיי אני כותבת מהמחשב של אח שלי [עד שהוא הרשה ליייי]. כמה דברים מתעדכנים;] גמאני התעדכנתי אולי לרעה... יש לי משקפיים[ללא מסגרת[יאאייי]] ביי=]
../images/Emo171.gifהיי אני כותבת מהמחשב של אח שלי [עד שהוא הרשה ליייי]. כמה דברים מתעדכנים;] גמאני התעדכנתי אולי לרעה... יש לי משקפיים[ללא מסגרת[יאאייי]] ביי=]
Y Yu vi New member 21/5/07 #38 המחשב שלי חזררררררררררררררררר../images/Emo65.gif סופסוף !!!! אחריי יותר משבוע שהוא לא פועל טוב 1!! וגם החזירו לי את הטלוויזיות שנלקחו לתיקון XD אבל .. כל התיקייה שלי נמחקה שאר הדברים במחשב לא נמחקו .. רק התיקייה שלי והיו בה מיליון דברים
המחשב שלי חזררררררררררררררררר../images/Emo65.gif סופסוף !!!! אחריי יותר משבוע שהוא לא פועל טוב 1!! וגם החזירו לי את הטלוויזיות שנלקחו לתיקון XD אבל .. כל התיקייה שלי נמחקה שאר הדברים במחשב לא נמחקו .. רק התיקייה שלי והיו בה מיליון דברים
ז זאתי בפיגמה New member 21/5/07 #40 ../images/Emo65.gif../images/Emo12.gifכל הדברים שלך נמחקו??../images/Emo201.gif../images/Emo176.gif
Y Yu vi New member 21/5/07 #47 לא הכל...רק התיקייה שלי../images/Emo4.gif העיקר שיש מחשב../images/Emo13.gif