ממהר, אההה!

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif ממהר, אההה! ../images/Emo67.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה הדאיג אתכם לאחרונה...

Guid

New member
מודאג בגלל הלימודים.

יותר נכון- מודאג מזה שאני אעשה בחירה שגויה או החלטה לא נכונה... זה מחרפן אותי.. T__T

ReallyWrong

New member
מבחנים, מבחנים, מבחנים.

וחברה שלי שעלתה לארץ מאנגליה, לפעמים היא נראית לי ממש עצובה וגם לפי מה שהבנתי נורא רע לה פה וזה ממש כזה..
אני לא יודעת מה לעשות כדי לגרום לה להרגיש יותר טוב פה.

ReallyWrong

New member
וווווווואו התחרפן לי המחשב.

אמאלה רגע אחד אני זה רגע אחד אני זה ולא נגעתי בכלום

לבנדר א

New member
לפעמים השאלות שלך מה זה לוחצות לי על הנקודה

אז ככה. |השפיכתלב| אני מדאיגה את עצמי, פיזית ונפשית. כן, אני יודעת, אני אגואיסטית וחרא של בנאדם ובכלל לא מגיע לי לחיות. וזה העניין. בערך. אני לא יודעת לעשות עם עצמי ולמה אני כאן ומה לעשות והאם אני אשמה במה שקורה לי, או במה שלא קורה לי, או בדברים אחרים. ואני לא יודעת למה אני מזניחה את עצמי ודופקת לעצמי את החיים אבל גם לא יודעת למה לא לעשות את זה. העתיד מדאיג אותי וההווה מדאיג אותי והעבר מדאיג אותי והמחשבות שלי מדאיגות אותי. אני חושבת. אבל לפעמים נראה לי שאני רק משחקת דמות וקשה לי למצוא איפה אני ואיפה מה שאני מרגישה ואיפה מה שאני רוצה להיות. וכואבות לי העיניים ואני פוחדת שתידפק לי הראייה ואני אצטרך משקפיים. ואין לי מטרה לחיים. אין לי בשביל מה לקום בבוקר אז אני לא קמה בבוקר. אני חיה מהסחת דעת אחת להסחת דעת שנייה וכשאני עוצרת אני לא יודעת אם אני חושבת או שוקעת ברחמים עצמיים, ובעצם אולי אין הבדל. |סשפיכתלב| אוי, אני כזאת נקבה.

Hasselblad

New member
אותי מדאיג העתיד...

שנה אחרונה ללימודים... ולא בא לי לסיים, לא מרגישה מוכנה... מפחדת שאחרי זה כבר לא יהיה לי את התירוץ של שאני סטודנטית..

Guid

New member
מה את לומדת? D:

והעתיד מדאיג את כולנו. ואני בכלל מתחיל עכשיו לימודים חדשים (כנראה פורש מהלימודי הוראה) ואני מפחד לקחת צעד שגוי...

Hasselblad

New member
לומדת צילום

וממש לא מרגישה שסיימת ללמוד... לא מרגישה מוכנה לצאת לעולם המסחרי, מדאיג אותי לפעמים לחשוב שכמה שאני אוהבת את המקצוע שבחרתי הסיכוי שלי להצליח בו בתחום המסחרי או האומנותי הוא לא גבוהה... ולפי הספר הקלות הבלתי נתפסת של הקיום אין דבר כזה החלטה שגויה..

Guid

New member
צילום זה כיף~

ואל תדאגי, תמיד מרגישים שיש עוד משהו לעשות לפני שיוצאים D:

deisy

New member
המשפחה

המורחבת, המצומצת, הילדים.... כנראה שעוד לא הפנמתי שהכתפיים שלי לא כאלה רחבות

icy woman

New member
אותי-

עד כמה אני באמת נותנת מקום להתפתחות ייחודית של הילדים שלי. אני יודעת שזה נשמע מפוצץ, אבל לא פעם אני תופסת את עצמי יותר מראה את הכיוון שאני חושבת שהוא נכון, במקום לתת להם את הכילים לבחור את הנכון שלה.

Guid

New member
אבל הכוונה את חייבת לתת. D:

לא מנסיון, פשוט מדעה אישית... XD

icy woman

New member
אבל הדיעה שלי

באה מניסיוני ו/או מאופיי שלאו דווקא מתאימה לאופיים או לדרכם.. מסובך הקטע הזה...

למעלה