Lady in red2
New member
../images/Emo32.gif מכושפות
אני מצטערת שלא שרשרתי את זה לשרשור OFF למטה... התאריך שלו רחוק מדי להקפצה ולא מצאתי שרשור לנצל"ש.
אתן מוזמנות לשרשר את זה למקום אחר... פשוט ממש נהניתי מהדיון שהתפתח כאן לפני כמה זמן על הסדרה, ורציתי לשתף בחוויותיי מצפייה בפעם הראשונה בסוף הסדרה.
למי שלא ראה: למרות הקישטיות הרבה, היה פרק אחרון בהחלט טוב. מה לעשות, אני אוהבת סופים טובים... אם יש פרקים שהם טרגיים, מעדיפה שישימו אותם כסוף עונה ולא כסוף סדרה. פחדתי שישאירו את פייפר לבד בעולם, והיא תמשיך את המורשת עם המשפחה הפרטית שלה, אבל טוב שזה לא קרה בסוף. קצת הלכו רחוק מדי עם הקטע שהראו את פייפר וליאו כזקנים, אבל לא נורא. מה שהיה יותר מבאס, זה שלא הצליחו/רצו להביא את פרו לפחות להופעת אורח קצרה... אבל הבנתי שהיו בעיות עם השחקנית.
גם חשבתי שאולי יביאו את קול, אבל מצד שני, מאחר ולפיבי יש אהבה חדשה ואמיתית, הוא כנראה היה מיותר בפרק (קול הכוונה). זה עוד עניין שהפריע לי - קופ דמות ממש חמודה והוא אפילו חתיך. אבל... הבכירים שלחו אותו להתאהב בפיבי והוא באמת מתאהב בה? זה לא נראה שהאהבה שלו מזויפת ומכוונת, ומצד שני - מוזר שאומרים לו "תתאהב" והוא באמת מתאהב בה. מה שגם היא התאהבה בו די מהר בלי סימנים מקדימים, וכל העניין קרה מאוד מהר. הייתי מצפה שיספר לה שהוא אמר לה את המילים שאמר הבחור מהעבודה מתחת למרפסת, ואז יתחיל תהליך התאהבות מצידה. זה ממש נוגד את סיפור קול שהיה כ"כ משמעותי והתפתח יפה לאורך זמן. עד כמה שאהבתי את קופ והרעיון שפיבי תתאהב בקופידון באמת נחמד, לדעתי המצב האידיאלי היה אם קול היה מת כשהרגו אותו כ"המקור", וחוזר לפיבי בפרק האחרון, ללא המריחות שהיו עם הדמות שלו בפרקים הבאים. או אתם יודעים מה? שהיו משאירים את המצב כמו שהוא, ומאריכים יותר את הסיפור עם קופ. אותו דבר קרה עם פייג', העניין עם הנרי קרה כ"כ מהר (ג'יל
). אין מה להשוות בין התפתחות 2 הזוגות האלה, להתפתחות של זוגות אחרים בסדרה - אפילו ללא פיבי-קול. אה, ועוד משהו לגבי פיבי - היה לי ממש מוזר לאחר הפרקים עם דקס (אחד השחקנים היפים אי פעם שראיתי), שפתאום הוא לא "האחד", אחרי שהדגישו לנו את זה כ"כ הרבה פעמים, ועכשיו כשאני חושבת על זה, לא זכורה לי סצינה סופית שסיימה את מערכת היחסים הזאת...? בחזרה לפרק האחרון - אהבתי את האיחוד המשפחתי מכל הדורות, תיארתי לעצמי שיביאו את וויאט וכריס כבוגרים. רק חבל שהם קצת הסתבכו עם עצמם עם עלילת המסעות בזמן (וויאט אומר שאיבד ככה פתאום את הכוחות שלו, בעוד שאם הוא איבד אותם בתור תינוק ע"י בילי וכריסטי, הוא לא אמור להיות בעל כוחות כשהוא גדל). גם שאפשר להציל את פיבי ופייג', אבל אי אפשר להציל את פרו. או את פאטי/גראמס. טוב, אני מניחה שההסבר לזה מבחינת הסדרה, הוא שכך הגורל כיוון. באופן כללי על עונה 8 - היא טובה בהרבה מהסיפור עם האוואטרים בעונה 7 - הרעיון שמכשפות יעמדו נגד המכושפות במקום עוד שד/שוב המקור, היה חדש ומתאים כקרב אחרון. רק שגם בעלילה הזאת נראה שמיהרו - אחרי שכ"כ הרבה התמקדו בחיפושים של בילי אחרי קריסטי, בכלל לא הראו את ההברחה של קריסטי ע"י בילי, את רגע האמת בחלק הראשון של העלילה שלהן. סה"כ למרות חורים בעלילה ו/או דברים שהפריעו, הסדרה מאוד מהנה וחבל שנגמר.
אני מצטערת שלא שרשרתי את זה לשרשור OFF למטה... התאריך שלו רחוק מדי להקפצה ולא מצאתי שרשור לנצל"ש.