מכובס

רק רציתי לשתף אתכם בזה

שהפרסומות למעלה רומזות שלהיות שעיר זה לא טוב. "The Hairy Chicken, אומרים שאתה שעיר? יש פתרון". ההודעה מתאימה לפורום תפוז משוב, אבל זו גם ככה סוגייה מטופשת ביותר. מצטער שהטרדתי אתכם בדברים המפגרים שמעצבנים אותי... יום טוב

Katarzis

New member
../images/Emo124.gifLed Zeppelin בבארבי כפר סבא

להקת בלוזיק במופע מחווה ללד זפלין: אחרי החווייה המסעירה בפסטיבל בראשית, בלוזיק תקיים שוב מופע מחווה לאגדת הרוק לד זפלין. ביום חמישי ה2/9 בשעה 22:00 הלהקה תבצע את מיטב השירים, ביניהם: Whole Lotta Love Since I've been lovin you dazed and confused black dog ועוד רבים וטובים! בארבי כפר סבא, 2/9 בשעה 22:00, להתראות! "...Squeeze me baby, till the juice runs down my leg..."

ערב מחווה לאגדות הרוק ../images/Emo168.gif

פסטיבל מופעי רוק בבוסתן - צומת בית עובד מערב. Led Zepplin Pink Floyd The Beatles יום חמישי 9/10 בשעה 19:30 יש לי את מספרי הטלפון של המקום ולא אפרסם אותם כאן מפני שזה לא יראה טוב מה שכן יש להם אתר ומשום מה לא עולה לי. בכל מקרה תהנו ובמידה ומשהו מעוניין לקבל את מספרי הטלפון שישלח לי מסר. תהנו אמיר

GingerBread Man

New member
תהנו רומי קצב נוש ויואב

ומי שעוד שכחתי. מקווה שיהיה לכם כיף בבוסתן! אני אהיה באנגליה בינתיים. אני מקווה שגם לי יהיה כיף.

GingerBread Man

New member
אוי נכון. התבלבלתי.

שכחתי שרומי אמרה לי שאתם הולכים לאגרול. עכשיו אני נזכר שאמרתי לה שזה מקום מסוכן. בכל מקרה תהנו!

לו"ז-תפוז יום רביעי 1.10 ../images/Emo76.gif

בעוד שעה קלה מגיעה הגרפולוגית חנה קורן לפורום "להיות הורים" ותנתח את כתבי היד שלכם או ציורי הילדים. יהיה מעניין!
היום ב-18:00 יתארח בפורום לוד-רמלה גבי אסרף, המועמד לראשות עיריית לוד, שיענה לשאלות הגולשים והתושבים. רצוי להכין שאלות מראש. יהיה מאתגר!
המופע המרכזי שלנו יחל הערב בשעה 19:00: "תפוז Live” בהנחיית רועי יחזקאל וערן פרבשטיין מארח את ירדנה ארזי שמגיעה לאחל לאוהדיה שנה טובה, ולספר על המופע החדש והאיחוד של שוקולד מנטה מסטיק. יהיה מהמם!!!
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! האם דיידו תשאר שבוע נוסף במקום הראשון? והשבוע זוכים בסינגל ריקי מרטין...

למעלה