מכובס

libaretor

New member
../images/Emo168.gif ספיישל David Bowie - מחר!!!

מסיבת ספיישל David Bowie לכבוד האלבום החדש ========================================== יום שני הקרוב 29/9 תתקיים במסגרת ליין ה-TrueBrit מסיבת ספיישל דיויד בואי. די.ג'יי. שי צפריר ו-DPS ינגנו ממיטב שירים מכל התקופות בשילוב עם להיטי בריטפופ ואייטיז. המסיבה תתקיים במועדון FREQ אלנבי 26 תל אביב החל מהשעה 22:00 עד 23:00 כניסה רק 15 ש"ח, אחרי 25 ש"ח או 60 ש"ח עם שתיה חופשית. לפרטים ניתן להתקשר ל 050-969868 שי. מקווים לראותכם. צוות TrueBrit

אגרול-קאוורים לרוק מתקדם בשישי הזה!

אגרול יתארחו הלילה בתכנית Deja vu עם בני תבורי ברדיו "אמצע הדרך" 90FM וישמיעו קלאסיקות רוק ורוק מתקדם מכל הזמנים. למידע על ההופעה ביום שישי(3/10) לחצו כאן

GingerBread Man

New member
נצלוש - פרידה

חברים אני עוזב אתכם לשבועיים. אני טס ללונדון ולסקוטלנד ואני אוהב אתכם הכי שבעולם. להתראות.

אחחחחחח... לונדון - גן עדן התקליטים

תהנה בלונדון (ואני מניח שגם בסקוטלנד
) אם אתה צריך חנויות דיסקים/תקליטים מומלצות תגיד לי. הייתי שם ביולי השנה...

noosh

New member
תהנה!!!

שבועיים.. כיף לך, גם אני רוצה תעשה חיים!

שנה טובה לכולם

אתם מוזמנים לשרשר שנות טובות לכאן. ובאמת שתיהיה אחלה שנה לכולם

Paranoid Y

New member
שנה טובה לכולםםם../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

שנה טובה קסומה ומוצלחת לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שנה טובה ../images/Emo24.gif

שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה עם המון מוסיקה.
אבל חוצמזה חרא חופש - גם ככה לא לומדים בשישי-שבת

ThePiper

New member
שנה טובה!

תאכלו הרבה תפוח בדבש! מאחלת לכולכם שנה קלה וכיפית, תמשיכו לשמוע מוזיקה ותהנו ממנה.

OzzzzzY

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שתיהיה לכולם שנה טובה ומבורכת
שהשנה הזאת תיהיה מולצחת לכולם בכל המובנים
והרבה מוזיקה טובה

קיר קמט

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם

שלא נדע עוד דברים כמו צוררים שמטיפים נגד מטאל. שלא נדע עוד דברים כמו אויבים מרים שמטיפים נגד מוריסון. שלא נדע עוד זוועות כמו אנשים שמעדיפים את פלאנט על מוריסון, אוי לאוזניים השומעות. שלא נדע עוד דברים כמו רמקולים שלא עובדים בצד אחד ואז כל הסטריאו נתקע ויוצא מוזיקה ספק אקספירימנטלית ספק אוונגרדית. שלא נדע עוד ענקי מוזיקה שילכו מאיתנו לעולם ספק טוב יותר. והכי חשוב - שבכל הטקסים שיהיו לנו בקרוב יהיה עוד רגע כמו הרגע הקסום של בריטני ומדונה, שכל הלהקות מעתה ועד עולם יחדלו מפופ מתקתק כמו סוכרית-על ויעשו רוק עצבני ובועט כמו רמי פורטיס, שלימור לבנת תתפטר ממשרד החינוך וביבי ירד לאמריקה כי אנחנו לא צריכים אנשים כמוהו כאן, וששרי אריסון לא תקח ללב ותחזיר את הקרן שלה. דחיל ראבאק, כואב לך לעזור לאנשים ?

אני מעדיפה את פלאנט על מוריסון../images/Emo3.gif

בלי לזלזל חס וחלילה במוריסון!

Miss CB

New member
שנה מעולה

ושתהיה במינימום טובה כמו הקודמת (לא מדינית חס וחלילה, שתהיה ה-ר-ב-ה יותר טובה במובן הזה)

noosh

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובהההה!!!

שנה מתוקה והכי הכי מקסימה שיכולה להיות!!! אני מקווה שלכולם יהיה הכי טוב שאפשר! והרבה הצלחה!! ומוזיקה, איך לא

למעלה