גם אנוכי סקרן!!
נ נעמושמוש New member 25/2/03 #1 אולי אתם תדעו מה מספר הטלפון של הוצאת הספרים של בני גורן? לא מצליחה למצוא בשום מקום תודה מראש
F freedom rider New member 25/2/03 #2 אפשר למשל * לצלצל ל-144. * לשלוח מכתב להוצאה במקום טלפון. * לשאול בחנות הספרים השכונתית את המוכר החביב איך הוא יוצר קשר איתם כדי להזמין את הספרים.
אפשר למשל * לצלצל ל-144. * לשלוח מכתב להוצאה במקום טלפון. * לשאול בחנות הספרים השכונתית את המוכר החביב איך הוא יוצר קשר איתם כדי להזמין את הספרים.
F Fingertip New member 27/2/03 #5 יש לי משהו חמוד להראות לכם, אבל... אין לי סורק... אם למישהו יש סורק ועותק של "הארץ" של היום, האם הוא יכול לסרוק את הכתבונת שנמצאת בעמוד האחורי, זו על העירוב בלונדון? בתודה מראש, אהד.
יש לי משהו חמוד להראות לכם, אבל... אין לי סורק... אם למישהו יש סורק ועותק של "הארץ" של היום, האם הוא יכול לסרוק את הכתבונת שנמצאת בעמוד האחורי, זו על העירוב בלונדון? בתודה מראש, אהד.
F freedom rider New member 27/2/03 #7 טוב, יש לינק וצריך להרשם לאתר של הארץ, למי שעדיין לא נרשם (וגם ההודעה הזו תועבר לשרשור )
L liransa New member 27/2/03 #8 קצת עוד קריקטואות לגלריה לתשומת לב המנהל http://www.caricatures.up.co.il/shonot_1.htm