תהיה בריא
° ° w a v e ° New member 28/2/05 #20 בואנה בואנה!! תיזהר לפתוח פה על ה"חנבצים" שלי!! חנבץ דניאלע ואני חנבציות גאות!! נכון דניאלע?
א אוהבת את אסי New member 3/3/05 #36 מי זאת המצחיקולית הזאת../images/Emo35.gif מי זאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ?
S Skicker New member 28/2/05 #8 ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gifלא בטוח בעיקרון אני בפנימיה ופול פעמים אני מבריז לדוגמא היום הייתי ב2 שיעורים מתוך 11 אז זה מגיע לי על אוטומט וגם אני ממהר להדרכה מחר מצד שני מה זה עצבניים עלי בבי"ס רוצים להעיף אותי אז אני לא יודע
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gifלא בטוח בעיקרון אני בפנימיה ופול פעמים אני מבריז לדוגמא היום הייתי ב2 שיעורים מתוך 11 אז זה מגיע לי על אוטומט וגם אני ממהר להדרכה מחר מצד שני מה זה עצבניים עלי בבי"ס רוצים להעיף אותי אז אני לא יודע
מ מוכר סימס New member 1/3/05 #32 עידו, בפנים שלך!! כנס לווינט שניה ותראה את הכתבה... אלפי תלמידים מכל הארץ לא הגיע היום ללימודים.. קח את זה!!! חחח
עידו, בפנים שלך!! כנס לווינט שניה ותראה את הכתבה... אלפי תלמידים מכל הארץ לא הגיע היום ללימודים.. קח את זה!!! חחח