מי שובת מחר???

FunkyGiraffe

New member
אתה קיבוצניק סתום ת'פה

והייתי שובת בכיף אם לא היה לי מבחן במתמטיקה

אוי בוהו... בוא כולנו נבכה...

תאמין לי, אם דוח דוברת יתקיים, מבחן מתמטיקה יהיה הדבר האחרון בראש שלך.... ואני קיבוצניק? אתה זייניק!

טיפקסית

New member
קיבוצניקים רולז אני אוהבת להיות

קיבוצניקית אנחנו ממוסטלים באופן טבעי לא צריכים חומרים מיוחדים קיבוצניקים זה רולז! נחנחים רולז

הופה!!!

נפתחנו!!! כל הכבוד, קיבוץ = שליטה!!! הכי מעצבן אותי שאנשים מתכחשים לקיבוצניקיות שבהם... קיבות זה לא רק מקום שנולדים בו, זה דרך חיים!!! (כן אה, באמת סמים!!!)

טיפקסית

New member
מי מתכחש האמת גם אנחנו בדרך

לשינוי הגדרה לא מספיק שכבר יותר מ-13 שנים שאין רפת ובלול יש רק תרנגולי הודו ולא משנה שיש איזה חמישה או שישה מגרשי חנייה ענקיים עם תריליארד רמזורים בדרך ,וזיליון שלטי הפנייה לכל מקום. ויש קאנטרי עם חדר כושר ושתי בריכות וג'קוזי וספא ומרכז טיפולים הוליסטיים וקפיטריה,ומתקנים מתנפחים,ואפילו משכירים את זה לאנשים מבחוץ [וואו] אפילו שמות יש לשכונות אגב אני גרה בשכונת הצפון, כי לא מצאנו שם מקורי יותר ורוב הדברים אצלינו מופרטים [הרוב לא כולם] אבל יש לנו שדות עם גידולים,ויש מפעל מצליח מה חסר לי בחיים? הכל מממנים לי אבל אכן דרך חיים איפה הימים שהאוכל היה בחינם, איפה הימים שהכל היה משותף באמת לכולם אבל עדיין אין כמו חיי הקיבוץ אנחנו חיים בבועה אני גאה להיות קיבוצניקית יאללה קיבוצניקים תעשו פה קצת רעש I wanna here you I can't here you Make some noise קיבוצניקים-שליטה מלאה

אז זהו... שהקיבוץ שלי הוא הכי בועה!

אוכלים ביחד, לא משלמים על הכל, כזה קיבוץ סנוב... אוי איזה כיף

טיפקסית

New member
תגיד תודה ותהיה יפה

Crap תהיה יפה ותסגור את פיך חח סתאם אחי כיף לכם בקרוב אצליכם כנראה מי בא לבקר אותי ביום חמישי בת"א? תבואו אני בגולדסטאר זאפה תבואו לבקר אותי

skwooshi

New member
התלהבת חמוד

סתום תפה כבר אני לומדת בבצפר קיבוצי זה אחלה דבר והכל אבל התלהבת=] שתוק תפה שלך על עידו שלי לפני שתקבל איזה כאפה=]חוצניקים שולטים=]

רגיעה... חחחחחח...

איזה שולט, כמעט אפחד אצלנו לא נסע לבית ספר וכמעט כל מי שנסע לא נכנס לשיעורים וחזר אחרי שעתיים... חחח... אמרו לי שהמנהל השתגע...

RESTO

New member
לא באת להלויה?!

של המילה הזאת? "נחנחים" פחחח שלחו לי היום שוב לינק על השביתה ונזכרתי שקיבלתי את זה לפני כמה שבועות...

למעלה