דה!
A Anastacia 4 ever New member 20/5/06 #26 אה../images/Emo6.gif פשוט אני יודעת שיש- בס"ד ב"ה ועכשיו גם ב"ע
A adii1201 New member 20/5/06 #28 חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif לא שמתי לב... אוקע המצאה חדשה שלי בע"ה כי יעני שמתי את הב' ואז רשמתי ע"ה אויש אני כזו סתומה
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif לא שמתי לב... אוקע המצאה חדשה שלי בע"ה כי יעני שמתי את הב' ואז רשמתי ע"ה אויש אני כזו סתומה
A Anastacia 4 ever New member 20/5/06 #29 אז מה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif זה חכם... זה לא מראה שאת סתומה בגלל שלא חשבתי שיכול להיות ב"ע וזה מגניב זה גם בשפת הע' במקום ב"ה--ב"ע וגם תמיד אני אומרת בעעעע אז זה בעזרת השם חחח
אז מה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif זה חכם... זה לא מראה שאת סתומה בגלל שלא חשבתי שיכול להיות ב"ע וזה מגניב זה גם בשפת הע' במקום ב"ה--ב"ע וגם תמיד אני אומרת בעעעע אז זה בעזרת השם חחח
A adii1201 New member 20/5/06 #30 לא אבל לא הבנת אותי ../images/Emo3.gif לא כתבתי ב"ע כתבתי בע"ה ז"א שמתי מה- בעזרת השם גם את הב' וגם את הע'
לא אבל לא הבנת אותי ../images/Emo3.gif לא כתבתי ב"ע כתבתי בע"ה ז"א שמתי מה- בעזרת השם גם את הב' וגם את הע'
A Ana Lyn Newkirk New member 20/5/06 #21 עדי? התחלת להעריץ את אנסטסיה? מאיפה מצאת את הפורום הזה? דרך הכרטיס האישי של שרית? איזה קטע: עכשיו יש לנו כאן שלוש עד'יות
עדי? התחלת להעריץ את אנסטסיה? מאיפה מצאת את הפורום הזה? דרך הכרטיס האישי של שרית? איזה קטע: עכשיו יש לנו כאן שלוש עד'יות
A Ana Lyn Newkirk New member 20/5/06 #23 זה לא היה מכוון אלייך וגם לא לקיווי, אלא ל-dark warrior, עדי מפורום תשוקות וכז"ב