מי עברה תאוריה???

adii1201

New member
../images/Emo32.gif מי עברה תאוריה???

נכון אני
ולמי לא נכבה האוטו?!?!?!
נכון לי
ומי עשתה חנייה ברוורס??? אניייייייייייי
אחחח כפרעליי
*חשתי צורך להתלהב
*

Ana Lyn Newkirk

New member
ומי ניגש על 92 למודול E?

אחרי שקיבל 81 במתכונת
לכו תסבירו את התופעה הזו
פשוט כפרעלהמורהשלילאנגלית! בגלל שהיה לי ציון גבוה בפרוג'קט ובשאר המבחנים, והמורה שלי היא מאלה שאוהבות להגיש על גבוה, אני בסוף דווקא אגש על ציון בכלל לא רע
ואגב, עדיד, מזל"ט, וטוב שלא עשית את הטעות שאני עשיתי (לגשת לתיאוריה אחרי גיל 17)

adii1201

New member
משו מצחיק...

אני הלכתי לישון בגלל שבלילה לא ישנתי הכי טוב (בגלל השן
) וקמתי ב-6:30 בשביל התאוריה... בקיצור אמרתי לאמא שלי שתעיר אותי ונרדמתי ממש חזק ואז הטלפון צלצל ולא עניתי כי זה חלק נכנס לי לחלום וחלק לא היה לי כוח לענות וחשבת שמישו אחר יענה... הקטע הוא שהייתי לבד בבית, וידעתי שאני לבד בבית
אחרי איזה כמה צלצולים אני פתאום שומעת את אמא שלי במשיבון (אין לנו תא קולי יש לנו משיבון כזה שכשמשאירים הודעה שומעים את זה כזה...) אומרת לי שאני צריכה לקום... בקיצור אני עודלא קלטתי ולקחתי ת'טלפון ואמרתי הלו הלו והוא בכלל היה סגור
דיי אני יכולה להיות כזו אהבלה כשאני עייפה
אגב שכחתי לספר שחלמתי על אנסטסיה, אני לא ממש זוכרת מה אבל אני כן זוכרת שחלמתי עליה
אבל עווד משו, לא זוכרת אם זה היה ב-POAD או ב- ANASTACIA אבל כתוב שם דואר (לא אימייל דואר דואר) של מישי שאולי יכולה לקשר בין אנסטסיה לבין הפורום שלנו ותעזור לנו להוציא לפועל את עניין המכתבים האלה

חח איזה מצחיקולה../images/Emo3.gif

נו בטח שתחלמי על אנסטסיה ושלא תתעוררי כי זה כל כך כייף...
גם שאני עייפה אני עושה שטויות..
לפעמים זה לא רק אני עם עצמי זה עם עוד אנשים..וזה מביך! פעם אמרתי לחברה שלי שהייתי עייפה בואי למיטה ולמי שיש ראש כחול ישר יחשוב נו,אתם יודעים,אבל אני התכוונתי להגיד בואי לכיתה אבל חשבתי על מיטה כי הייתי עייפה ואז הם התחילו להתפקע אז שאלתי "מה???"אז הם אמרו שאמרתי מיטה במקום כיתה.. ופעם קראתי למורה שלי "אמא.."ולמורה אחרת בשם של מורה אחרת.. חחח וכנרה שזה בPOAD כי אני לא יודעת איפה זה בANASTACIA אני לא מוצאת...

עדי../images/Emo35.gif

יו-הו
קראת את ההודעות
אני מחכה בקוצר רוח לתשובה
כי אני באנסטסיה לא מצאתי...ויש לך את POAD לא

adii1201

New member
חחחח עוד פעם שכחתי להגיב ../images/Emo6.gif

*הסניליות הורגת*
אמממ אני דווקא חושבת שזה כן היה ב-ANASTACIA בסוף החוברת...

adii1201

New member
לא.... כדי להוציא רישיון

צריך לעבור קודם כל תאוריה שזה מבחן עיוני על כל חוקי התעבורה. אח"כ צריך לקחת מינימום 28 שיעורי נהיגה ואז ניתן לגשת לטסט

Ana Lyn Newkirk

New member
מה שזה אומר

היא נצאת בערך במצב שאני הייתי בפברואר (כשעברתי תיאוריה) אבל מה שכן אני בטוח שהיא תיגש כבר לטסט אחרי הרבה פחות מ-70 שיעורים, כך שלדעתי תוך שלושה-ארבעה חודשים גג היא כבר תתחיל לדון איתנו על ענייני הסטס שלה (בתקופה שלי בטח עדיין לא יהיה רשיון
)

למעלה