מישהי כאן?

Small talk

New member
זה לא חיילים

כאילו הם יהפכו אח"כ לחיילים אבל עכשיו זה ילדים בין כיתה י' לי"ב. זה פרויקט שקוראים לו נעל"ה - נוער עולה לפני הורים. והיום התקשרה זו שאחראית על הנושא שנגיד לה למי התחברנו, והיא אמרה שאיוון רוצה ללכת למשפחה עם חבר שלו, ואמא אמרה שלקחת 2 בנים על ההתחלה זה יותר מידי אז ירדנו מהנושא. אבל אמא כבר שיכנעה את דודים שלי לקחת (הם גרים קרוב אלינו) ואת הגננת של אחותי (שדוברת רוסית אז זה ממש מתאים). אבל דודים שלי לא ילכו לפגישה כמונו, אמא שלי ואחותי הראו להם את התמונות של העולים שצילמתי אתמול וסיפרו להם קצת על כאלה שהם דיברו איתם, והם בסוף החליטו על איזה בן חמוד שבי"א שאוהב את גנאז אנד רוזס
(שזה מתאים כי בת דודה שלי גם בי"א). ומחר זאת שאחראית על הנושא צריכה להתקשר ולהגיד מי מה3 בנות שאמרנו שהתחברנו גם התחברה אלינו וזה מי שתצא. עשית לי חיוך ואני מבטיחה לעדכן אותך
.

מה זה פה, שידוכים? ../images/Emo6.gif

סתם, אבל כל הרעיון עצמו ממש מגניב. והגיוני שאמא שלך לא תרצה בן, זה מרגיע להן את המצפון P:

Small talk

New member
חח את לא מבינה עד כמה...

אמא שלי התקשרה היום לזו שאחראית על זה בקשר למי נקבל אז היא אמרה שזה עדיין לא סגור אבל היא ספרה לה ששאלו אחד מהם למי הוא רוצה ללכת והוא אמר שהוא רוצה ללכת לחיילת. ולא הבינו על מי הוא מדבר כי לא היה שם אף חיילת ואז הם קלטו שהוא דיבר עליי שהוא רוצה ללכת לאיילת
. וכנראה שדודים שלי התלהבו ממנו (מהתמונות) אז הוא יבוא עליהם והם גרים לידנו
.

adiss90

New member
../images/Emo32.gif חח. אילאיל !!

נכון הלק צהוב-חלמון שקנית אז?? אז גם אני קניתי אותו
והוא מושלם!! זהו
אהה וגם AXE קטן ב-5 שקלים בסופרפארם :))

greeneye

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo53.gifבנות שבצבא!

אז..אני מתגייסת בעוד 8 ימים. כןכן. וקניתי מלאן טישרטים בצבע לבן לצבא, מסטוצ'י. קיצר, אמא שמה אותם בכביסה כדי שיהיה להם ריח של בית [
]. יש להדגיש שהיא כיבסה בהתאם להוראות הייצרן- אך אויה! החולצות התכווצו לאללה ועכשיו הן חולצות בטן!!1
מה אני עושה?! כאילו, אני אחזיר לסטוצ'י את הטישירטס אבל.. טוב, כאן באה השאלה החשובה- בנות שהתגייסו וזה, וקנו טישירטס לצבא וכיבסו אותן כבר והן עדיין טובות ולא נהפכו לחולצת בטן או חוסם עורקים, איפה קניתן?! זה.. די דחוף..

stink

New member
אוי

כל החולצות בצפר שלי היו מסטוצ'י והן הפכו לחולצות בטן , זה נורא . אני גם מתגייסת בקרוב וקניתי חולצות מ"בזאר שטראוס" לא יודעת אם יש את הרשת הזו גם במקומות אחרים בארץ או רק בחור שלנו , בכל מקרה , אחרי כביסה הן עדיין אייתנות!

לכי לחנויות שמוכרים חולצות בית ספר

אלה החולצות הכי טובות או דלתא, אבל זה יוצא ממש יקר כי את צריכה דיי הרבה חולצות

greeneye

New member
סטוצ'י זה חולצות בצפר..

[אצלנו לפחות] והן הפכו לחולצת בטן תוך כביסה אחת..

GaloshiT

New member
זה תמיד קורה עם החולצות שלהם..

תנסי אולי בTNT יש שם טישרטים חלקים כמו בסטוצ'י עולים 40 שקלים אבל הן ממש טובים

Immortality

New member
האנגר

11 שקל לחולצה, נשארו לבנות, התכווצו באיזה 3 סנטימטר בלמטה אבל ברוחב לא. 100 אחוז כותנה, אחלה של דבר [קחי גם 2 חולצות בצבע זית למטווחים]

קניתי 4 בדלתא ולבשתי בינתיים אחת...

ואני שלושה חודשים (צעירה צעירה, אבל לפנייך
) והיא הייתה מצוינת... אבל איכשהו בגלל הקית הזה יצא שהרבה יותר נח היה לי להיות עם גופיות לבנות (למדייקים - האלה של גאפ עם החזייה בילט אין) ופעם אחת קבלתי שעה ביציאה כיי היתיגם גאפ פסים והמפקדת שלי ראתה את זה דרך המדי א'... אאוץ'
בהצלחה

Oo The Gush Oo

New member
תקשיבי,

לטירונות עדיף חולצות קצרות. (וה-4 שאת מקבלת בבקו"ם הכי טובות שיש!) אבל בסדיר אני מעדיפה לך להשתמש בגופיות סבא, הכי נוח והכי נעים. בחורף כמובן את הארוכות (שגם הן משום מה תמיד מתכווצות).

greeneye

New member
מוצ. [+שאלה]

טוב, הבעיה היא כזאת- כמעט בשום מקום אי אפשר להשיג חולצות קצרות. עשיתי סבב חנויות אתמול ויצאתי מבואסת רצח. אני לא רוצה שזה יהיה צמוד כי זה לא נוח, אבל אם זה ענק עליי ואני שוחה בזה זה עוד יותר לא נוח. אז..בדלתא מצאתי רק חולצות ארוכות, סוף סוף מקום עם טישרטס עם מידות ולא ואן סייז! אז לקחתי קצת יותר גדול ממני ש..אם זה יתכווץ זה לא היה נורא, ולא לא אז גם. קצרות לא היה שם, רק לבנים. אז מדדתי סמול של בנים ואני יכולה להקים שם התנחלות. לא כיף. אז..לבכות? לוידעת מה יהיה. ונראה לי שאני חולה ואני מתגייסת עוד 6 ימים אז..באסה. אני לא רוצה גופיות בלי שרוול כי..עיגולי זיעה אנד שיט ועוד עם בנות שאני לא מכירה זה הכי לא נעים לי בעולם. ואל תגידו לי את כל ה-"תיהי כלכך מסריחה ועייפה שלא יהיה לך איכפת" כי זה לא נכון, וגם ככה אני מנסה להרגיע את עצמי לפני שלב המקלחות המשותפות, אז אני לא אתהלך עוטה עיגולי זיעה. וזה טוב ויפה שמקבלים 4 טובות בבקום, אבל..הטירונות שלי הולכת להיות 17 יום בלי יציאות. [יש שמועה גם שבלי ביקורים אבל זה נשמע לי קצת לא הגיוני..] אז..4 חולצות זה לא מספיק.. עכשיו..יש לי עוד שאלה! מקבלים נעליים בבקום, נכון? ו..זה לתמיד? או רק לטירונות ואז אני צריכה להחזיר אותן? או..אפילו לא לטירונות? ו..צריך לקנות נעליים או משהו? אם כן, איזה נעליים נחשבות לתקניות? ד"ר מרטינס וזה? פוף אין לי שמץ מה אני צריכה להביא בכלל
כל עניין הצבא מבלבל אותי רצח.. אין רשימת ציוד מסודרת, אני לא יודעת מה אני אמורה להביא, מה מותר, מה אסור.. יש רשימות ציוד הזויות וכל אחת סותרת את השניה ולא מובנת לי ובא לי לדפוק את הראש בקיר קצת.

Bitch47Percents

New member
../images/Emo32.gifקצת ג'יפה לי

אין לי תאבון, ואין לי כלכך מצברוח המצב הזה עם הבחור מתסכל אותי ופתאום, אחרי שהרגשתי רצויה ובמקום ונוח, אני מרגישה הכי לא רצויה בעולם. וזה נוראי. ומגעיל לי, לעזאזל. מגעיל לי כלכך. אני שונאת שהחיים שלי תלויים בכלמיני גורמים חיצוניים ואני שונאת שאני מתמסרת כלכך בקלות בכלל אין לי מה להתפלא שאני כלכך פגועה ומתוסבכת, אני מתעללת בעצמי.

../images/Emo32.gifמפניני הפסיכולוג...

סצינה #1: פסיכולוג: "אז למה בעצם את כ"כ לא רוצה חונכות? אני באמת מאמין שזה יכול רק לעזור לך..." אנה: "לא רוצה וזהו." פ': "אבל למה? איך את חושבת שהן יהיו?..." אנה: "לא יודעת...חמודות כאלה...נחמדות מדי...חייכניות וחנפניות מדי...זה מגעיל אותי. :/" פ': "הא..." *כעבור שעה, מגיע בריצה* פ': "אנהאנה! מצאנו לך את החונכות הכי פחות נחמדות שיש!!" [כעבור יומיים: פ': "אז איך הייתה החונכת?" אנה: "אעע, לא יודעת. בסדר. נחמדה כזאת." פ': *משפיל עיניו באכזבה* "אוף, כ"כ השתדלנו..."] סצינה #2: *אחרי שהוא ביקש לקרוא הודעה מהפורום, ונתתי לו את אחת ההודעות האחרונות, בה פירטתי עד כמה אלכוהול כבר לא רומנטי בשבילי* פ': "אז גם ראיתי שציינת אותי שם, ו.." אנה: *קוטעת אותו* "נו, הרגשת חשוב?
" פ': *בהפתעה* "אעע, כן..." *מסמיק, משפיל עיניים, ומצחקק דקות ארוכות כמו תיכוניסטית בת 16* סצינה #3: אנה: "קראתי באיזה עיתון ראיון עם מוזיקאי מהסיקסטיז, שפחד שבלי אלכוהול הוא לא יוכל לכתוב. אז יום אחד חבר שלו ביקש ממנו לכתוב לו שיר, והוא החליט לבדוק את הסוגיה הזו... הוא הכין לעצמו כוס תה...אתה יודע, בריטי... התיישב מול הפסנתר וכתב איזה משהו. אחרי כמה הוא ימים הוא קיבל מכתב: 'מצטער, אבל זה לא מה שחיפשתי...' אז אני קצת מפחדת, אתה מבין? אולי גם אני ככה?" פ': "את מדברת על רוברט וואייט?" אנה: *מופתעת* "כן!" פ': "את שמעת בכלל פעם את הדבר הזה...אעע, המוזיקה הזאת שהוא עושה?!" אנה: "היי! הוא אחד המוזיקאים האהובים עליי!!" פ': "האא...אז גם במוזיקה את פלצנית..." אני שונאת את העמותה הזאת, בחיי. אבל הפסיכולוג כה חמוד.
[הפסיכיאטר שיש לי פגישת מעקב איתו היום, לעומת זאת, קצת פחות סימפטי. "אז מה, איך זה שאת לא מקבלת מחזור? אולי את בהריון? בטוחה? שכבת עם מישהו?... רגע, כן או לא? למה את נבוכה? ואיך זה שלא היה לך חבר, בעצם? לא מתחילים איתך?... זה נשמע לי מאוד מוזר. את בחורה נאה מאוד, אנה. למה את לא מסתכלת לי בעיניים? אני מלחיץ אותך?..." אתיקה! אתיקה!!]

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

את גדולה, שפכת אותי מצחוק.. הכי חייכתי לי מהקטע עם הקטע מהפורום..
אני משום מה מדמיינת אותו כמו ד"ר סטן ממתחילות מחדש

למעלה