מישהי כאן?

תודה לכולן [עדכון+ שאלה לתתי]

אחרי שסופסוף הצלחתי לקודד את הטקסט [נכנסתי בדרך שונה לאימייל ואז זה כן הסתדר] גיליתי שהצבא מאפשר לי לדרג מחדש את העדיפויות שלי [כמו הדירוג שעשיתי כשקיבלתי את המנילה]. גם לכן שלחו כזה דבר? מה בעצם האינטרס של הצבא לאפשר לי לדרג מחדש את המנילה שלי אם אני כבר מיועדת לתפקיד במודיעין? [תתי, יש מצב שזה בגלל שלא עברתי את הראיון הסופי של התפקיד?]

little shorty

New member
../images/Emo32.gif מתנות גיוס

מה קניתן? מה קנו לכן? יש לי חברה שלא אוהבת כלום ואין לי רעיון. ואני צריכה לקנות לה 2 מתנות כי זה אחת ממני ואחת מכל הצוות של האולם. הכינוי שלה זה "סטלה" אז תכננתי לקנות לה מהכסף של כולם סט של גופיה ותחתון וכמה בקבוקים פיציים של כל מיני סוגים של וודקה ולארוז לה את זה יפה... שיהיה מצחיק וברכה לתלות כמובן מכולנו. אבל מה אני אקנה לה אישית? היא חברה ממש טובה שלי. והיא באמת לא אוהבת כלום. {לא תכשיטים, לא בגדים...}

greeneye

New member
אממ

תקני לה משהו שקשור בתפקיד שאליו היא מתגייסת! נגיד..אחד החברים הכי טובים שלי התגייס לחיל הרפואה וקניתי לו ערכת רופא כזאת של ילדים..

../images/Emo45.gifחברה שלי התגייסה לחיל הים

וקניתי לה ספינה קטנה חמודה כזו שהיא נורא התלהבה ממנה ><

K a y a 1989

New member
מכירות את זה שאחרי תקופת יובש

שאין אף אחד,פתאום רוצים אותכן הרבה בנים?. זה או כלום או בצרורות. סוף סוף מעניין קצת פה.

Fragile rose

New member
כ"כ מוכר

או שאחרי תקופת יושב שיש מישהו כל העולם ואמאשלו ואחותו נזכרים הכי מעצבן

K a y a 1989

New member
חח כן.

איזה נכה אני כתבתי "מעניין קצת פה " ,בקטנה. אין זה משגע ,אי אפשר להיות איפשהו באמצע בין יובש לבין יותר מדי ?.

shachari

New member
כ"כ מזדהה ,

ועם הבנים באות השאלות - עם מי להיות ? מה להגיד למי ? ואיך להתייחס . אוף /:

K a y a 1989

New member
תכלס,טוב נו

צרות של עשירים לגמרי.. אין לנו בכלל זכות לבכות . אבל זה באמת אחד המעצבנים :]

OverSharing

New member
לא, אבל..../images/Emo103.gif

[חח סורי, לא קורה לי!] אתמול [או היום? לא זוכרת] הייתי בשירותים והתסכלתי במראה ופתאום הזכרתי לעצמי אותך! חח מוזרה קצת אבל זה מאוד שימח אותי:) סתם שתדעי.

עוד שבועיים טרילילילייייי../images/Emo65.gif

איזה כייף לדבר איתו יום אחרי יום ;[ למרות ששמתי לב שכשאנחנו לא מדברים, משום מה, היום עובר לי יותר מהר... אבל אני אסתפק שהיום יעבור יותר לאט ונדבר כל יום... אחח איזה כייףףףף עוד 15 ימים (פחות אפילו, תכף 12!) הוא חוזרררררררר יואו אני מתרגשת

Small talk

New member
../images/Emo32.gif אז הייתה הפגישת בסוכנות היהודית

והיה קצת הרצאה ממנהל הפנימיה, ומזאת שאחראית בסוכנות היהודית... ואז ה'ילדים' נכנסו (כולם היו עולים מרוסיה מכיתה י' עד י"ב) וזה היה מין ספינדייטינג, בגלל שהיו 24 עולים ו5 משפחות העולים ישבו בקבוצות וכל פעם המשפחות הסתובב. וחלק היו ממש חמודים וחלק בקושי הוציאו מילה או עשו פרצופים כאילו הם לא באמת רוצים להיות שם (וזו אמורה להיות בחירה שלהם, כאילו אף אחד לא הכריח אותם לבוא). עכשיו הסתובבתי עם אחותי ואמא שלי הייתה בנפרד. ואז בקבוצה האחרונה היה אחד ממש חמוד שעוד לפני שהתיישבתי אמר שהוא דיבר עם אמא שלי כבר ושהיא ממש חמודה, וסיפר לי שיש לו חודש הבא צו ראשון ואז אמר לי 'מה הפרופיל שלך?' '97' 'נכון נכון אמא שלך סיפרה לי...' ולגמרה כבש אותי (חוץ מזה שהוא גם היה חתיך). וכשחזרנו הבייתה עשינו השוואות אני,אמא שלי ואחותי את מי אהבנו (בהמשך לסגנון הספידדייטינג אנחנו צריכים להגיד את מי אהבנו והם אומרים את מי הם אהבו ואם זה הדדי אז מחברים בניהם) ואמא שלי גם אמרה שאיוון ממש חמוד אבל היא לא התלהבה יותר מידי מזה שנאמץ בן. אבל ניסיתי לעשות לה ריגשי קצת. למרות שקצת עצוב לי כי הייתה אחת שאמרה לאמא שלי שהיא ממש רוצה להתחבר למשפחה ישראלית ושתהיה לה משפחה קצת ושהיא תלמד את השפה יותר... ולא יודעת, אוף אולי אני אצליח לשכנע אותה לקחת שניים. אני רוצה את איוון
.

משעשעת בגלל כל הקטע עם איוון ../images/Emo8.gif

זה ממש מעשה יפה מה שהמשפחה שלך ואת עושים, שתדעי שאני עוקבת מתחילת הסיפור :] בגדוד שלי היו הרבה חיילים בודדים, והמשפחות המאמצות היו ממש חשובות להם. [אני יודעת שלא בטוח שתאמצו חייל, אבל זה על אותו עקרון.]

למעלה