מישהי כאן?

חחחחח ../images/Emo6.gif -ענקית-

זה נראה שגם במצב הכי נורא שיהיה לך תמצאי את הטוב והמצחיק. אני פשוט הייתי בוכה. מה זה הקטע עם החונכות וכו'? הצמידו לך אחת שבודקת שאת לא שותה?
ומה נסגר בסוף עם אמא שלך, נרגעה קצת?

לא...../images/Emo7.gif

הצמידו לי 2 בחורות, עם כל אחת אני צריכה לבלות 3 שעות ביום אחר בשבוע. זוועה. אנחנו יושבות בצוותא ובוהות בחלל בלי סיבה מיוחדת, מנסות נואשות לגרד נושאים לשיחה שיעבירו את הזמן טוב יותר... חונכת 1: "אז עם איזו תחושה את באה לפה היום, אנה?" אנה: "רעה! מזעזעת! אני אנטי! אני רוצה הביתה! לכי מפה...
" אבל היא עוד בסדר. השנייה מתעקשת להתבדח איתי כל הזמן ולדבר על בעלה. חונכת 2: "חיחי, אוי, די, אני ארביץ לך..." *מצחקקת כמו אימבצילית* אנה: "רק תנסי. :|" ח': *בולעת רוק ושותקת באימה*

והן גם צריכות להסתכל עליי אוכלת.

שזה תמיד סימפטי. [אמא, אגב, לא נרגעה. היא נשארה פסיכוטית. זה נהיה משעשע/מטריד יותר מיום ליום, קשה לומר...]

greeneye

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גאד, חברים שלי צודקים. רק לי קורים הדברים ההזויים האלה. רק לי. אנחנו יושבים בסלון, רואים פספוסים וזה. פתאום אחשלי מגיע בריצה ואומר "מה?! יש אוטו עם מזרון על הגג מול הבית שלנו, ואנשים קופצים עליו!" ואני כבר חושבת על איזה סמים הוא וזה, אז אני עולה איתו לחדר של ההורים [שהוא למעלה] ואנחנו מסתכלים מהחלון לרחוב- והרי! ואן גדול חונה לנו ממש צמוד לחנייה, על הגג שלו מזרון עבה של מיטה- ועליו- איש עושה גילגולים!!1 נשפכתי מצחוק איזה חצי שעה עד שהם נסעו מפה..

greeneye

New member
חח לחלוטין,

אבל יותר מזה, זה אולי הזוי באיזו עיר הומת אדם, אבל זה יותר הזוי בישוב הנטושששש הזה, שכלב לא עובר בו בערב! אז ואן עם אנשים+מזרון?!

למעלה