מישהי כאן?

עדיב4

New member
../images/Emo3.gif

מה נשמע?
אה ויש לך שם ממש יפה :], (לא, לא קוראים לי יעל
) אבל לאמא שלי קוראים יעל ובלי קשר אני סתם אוהבת את השם:]

אם כבר ../images/Emo32.gif

אני דיי בטוחה שכבר שאלתי, אבל .. מאכלים מגניבים לפיקניקים? ואם זה מסובך אז תנו גם הסבר
מישי יודעת להכין לימונדה?>: כאילו, יחס וכאלה[?] בין הרכיבים ופונץ? ורעיונות לדברים לעשות בפיקניק? משחקים\דברים כאלה להעביר תזמן קיצר עזרו לי>:

stink

New member
סוחטת לימון אחד

מרתיחה מים <בערך 0.7 ליטר> קוטפת כמה עלי נענע , שמה עליהם מים רותחים , ואז מוסיפה את מה שסחטת..וסוכר לפי הטעם . יוצא יאמי . חוצמזה אני לא משו במתכונים , כך שהפיקניקים שלי מסתכמים בטוסטים וחטיפים . אני בטוחה שעוגות פאי למיניהם יתקבלו בברכה . משחקים? אני מעריצה מושבעת של המשחק ההוא , ששמים לכל אחד פתק על המצח עם דמות מסויימת והוא צריך לנחש מי הוא < אבל לא יודעת עד כמה זה יהיה פרקטי בפיקניק , אם את לא מתפדחת מאנשים שעוברים ורואים חבורה עם פתקים על הראש , אז זה סבבה > וחוצמזה , תהנו!!

NoFaRi1

New member
../images/Emo32.gifהשיר הזה עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש

Runaway love Runaway love Runaway love Runaway love Runaway love Runaway love Runaway love Runaway love [Verse 1 - Ludacris] Now little Lisa is only 9 years old She's trying to figure out why the world is so cold Why she's all all alone and they never met her family Mama's always gone and she never met her daddy Part of her is missing and nobody will listen Mama is on drugs getting high up in the kitchen Bringing home men at different hours of the night Starting with some laughs -- usually ending in a fight Sneak into her room while her mama's knocked out Trying to have his way and little Lisa says 'ouch' She tries to resist but then all he does is beat her Tries to tell her mom but her mama don't believe her Lisa is stuck up in the world on her own Forced to think that hell is a place called home Nothing else to do but get her clothes and pack She says she's 'bout to run away and never come back. [Hook - Mary J. Blige] Runaway love [x8] [Verse 2 - Ludacris] Little Nicole is only 10 years old She's steady trying to figure why the world is so cold Why she's not pretty and nobody seems to like her Alcoholic step-dad always wanna strike her Yells and abuses, leaves her with some bruises Teachers ask questions she making up excuses Bleeding on the inside, crying on the out It's only one girl really knows what she about Her name is lil Stacy and they become friends Promise that they always be tight 'til the end Until one day lil Stacy gets shot A drive by bullet went stray up on her block Now Nicole stuck up in the world on her own Forced to think that hell is a place called home Nothing else to do but get some clothes and pack She says she's 'bout to run away and never come back. [Hook - Mary J. Blige] Runaway love [x8] [Verse 3 - Ludacris] Little Erica is eleven years old She's steady trying to figure why the world is so cold So she pops x to get rid of all the pain 'Cause she's having sex with a boy who's sixteen Emotions run deep and she thinks she's in love So there's no protection he's using no glove Never thinking 'bout the consequences of her actions Living for today and not tomorrow's satisfaction The days go by and her belly gets big The father bails out he ain't ready for a kid Knowing her mama will blow it all outta proportion Plus she lives poor so no money for abortion Erica is stuck up in the world on her own Forced to think that hell is a place called home Nothing else to do but get her clothes and pack She say she's about to run away and never come back.

../images/Emo32.gifזה כמו שפיות, רק להפך...

האינטרנט לא עובד כרגע [2:00 לפנות בוקר], אבל הרגשתי צורך לכתוב בכל זאת, ולפרסם את ההודעה מתי שאוכל. ככה זה כשאני נופלת למצב רוח שיתופי. זה כמו ליפול לאלכוהול, רק מייגע יותר, ויש יותר נפגעים בנפש. אני עייפה קצת, אבל אין סיבה מיוחדת. זה היה עוד אחד מאותם ימים איומים של התבטלות במכון הגמילה ע"ש אמא שלי בהרצליה, שבוזבז כולו על קריאת מגזינים אוויליים ואכילת ארטיקים דלי-קלוריות. אני חוששת שאני עומדת להשתגע סופית. אתמול אמא אישרה לי, לראשונה מאז אותו אינסידנט קסום בתחילת השבוע, לבקר בדירה שלי. טעות, כך מתברר. בתמימות וחוסר מחשבה אופייניים הנחתי לה לעלות איתי למעלה, מה שנגמר בקרשנדו מופלא של בקבוקי בירה מעופפים וקללות בערבית. אין לה גבולות, לבחורה. מתברר שהשותפים לא השכילו להיפטר מכל בקבוקי הבירה הריקים, בהם אנו נוהגים להשתמש כתשלום בקיוסק של הפסיכוטי עם הרטייה, וחרפה שכזו בהחלט לא מקובלת עליה. "אני לא אתן שהבת שלי תגור בדיר חזירים כזה!!!" היא זעקה, תוך הנפת ידיה אל-על כזמרת אופרה בעיצומה של אריית נקמה קורעת לב, ואף הקפידה להעיף מדרכה מס' ספלים בלהט הרגע "זו סביבה מדרדרת! מושחתת! לא מוסרית!!". אני משוכנעת שבכל הזדמנות אחרת יכל שותפי, הלא-רהוט-במיוחד גם בימים כתיקונם, להגיב באופן מתקבל על הדעת, אבל מאחר והערנו אותו משנתו הוא הסתפק בעמידה קפואה ובהייה נוכחה בחלל. מסכן, הוא עוד לא למד להכיר את אמא שלי. "מה זה?!" היא צווחה בעת שנתקלה בבקבוק יין אטום במקרר, מלא כמעט לחלוטין, שהשותפה קיבלה במתנה מעבודתה בפסח שעבר ומאז לא נגענו בו "יין על הבוקר?!". ואז תפסה את הבקבוק המנומנם בידיה הגסות והחלה שופכת את תכולתו לכיור תוך קללות נמרצות. "זה בסדר, זה בסדר, הוא כבר ריק..." ניסה להרגיע אותה השותף המפוחד, שעה שהיא ניסתה לשבור את הבקבוק על דפנות השיש, ככל הנראה כדי לדקור בו מי מאיתנו. מובן שהבקבוק לא נשבר, יען והוא בטח התאבן כבר מרוב חודשים נטושים במקרר, אבל לא נראה שזה עניין אותה. ואני כמובן לא יכולתי להפנות את תשומת לבה לעניין באותם רגעים, כיוון שהייתי מכווצת בתנוחה עוברית על הספה ומיררתי בבכי כבוש. משם היא עברה לבחינה מדוקדקת של כל פינה ופינה בדירה, בחיפוש אחר שאריות בירה וחשיש, ואיימה כי תתקשר למשטרה ביום ראשון בבוקר כדי שיבואו עם הכלבים ויאסרו את כולם. "ושלא תיכנס לפה שוב הגרמניה הזונה הזאת!" היא סיכמה את סיור משמר הצניעות וטרקה אחריה את הדלת. לא ברור לי אם מדובר בזכרון היסטורי ארוך וגזעני במיוחד, חוסר-חיבה בסיסי למאניות-דיפרסיביות מטופלות בכדורים, הומופוביה נסתרת או הסקת מסקנות מופרכות לחלוטין מסרטי פורנו מהזן הנחות- אבל נחמד זה בטח לא היה. לעזאזל, היא אפילו לא דור שני. שאר היום, לפחות, עבר בנעימים. ועכשיו אני שוב כאן. מוכנה ליום עמוס במיוחד מחר, שכולל בעיקר 3 שעות של בילוי ושיגועים עם החונכת שהוצמדה לי ע"י העמותה. שותפות-גורל קסומה שתלווה אותי גם מחרתיים, וביום רביעי, ובחמישי שוב, כמובן. רק את יום שלישי הותירו לי נטול-חונכות או פגישות עם פסיכולוגים מכל סוג שהוא. אבל זה בסדר, כי יש לי פגישת מעקב עם הפסיכיאטר החיצוני. שחלילה לא אשתגע משעמום. ואני לבד עכשיו. ומשעמם לי. אז נראה לי שאני אלך לישון. לילה/בוקר טוב לכן... ותשאירו איזו תגובה מדי פעם, הא? שלא ארגיש לגמרי מנותקת מהציוויליזציה...

זה בטח אינאפרופריאייט, אבל

LOL! את כותבת מקסים! יש לך ציניקניות-אפריים-קישונית כזאת [שאני תמיד מנסה לאמץ ללא הצלחה], זורמת וקלילה. ו... מקווה שהמצב יסתדר, אה?..

קראתי, אני אוהבת את איך שאת כותבת.

אני באותו מצב כמוך כרגע, איך שורדים את זה?

../images/Emo32.gif אני צריכה עזרה, וזה די חשוב ;[ ../images/Emo42.gif

לפני כמה דקות קיבלתי אימייל מהאתר "עולים על מדים". אבל מה? הוא כולו בג'בריש ולא משנה איך ניסיתי לקודד את העמוד, עדיין זה בלתי קריא. הדבר היחידי שכן הצלחתי לקרוא היה תאריך (26/10/07) ואני מניחה שזה תאריך ייעד למשהו. מה אני עושה במקרה כזה?

NoWords

New member
תנסי בקידוד לעשות

Unidcode שזה קורא הכל. (לפעמים הקידודים של העברית לא באמת עובדים)

little shorty

New member
אממ תנסי

להיכנס באתר לקיוסק המידע שלך... אם זה זימון לאנשהו או תאריך גיוס אמור להיות רשום שם.

למעלה