מישהו צם ?

sOrCeReSs

New member
אממממ

למה לצחוק? אין שום דבר מצחיק ביום הזה.. רק כייף לאכול מול העיניים של אנשים שצמים..

epitaph

New member
אולי זה כיף...

אבל אם היית עושה את זה לידי היית חוטפת מכות,בלי להעליב או לפגוע
.

Blossom

New member
כרגיל - שני צדדים למטבע...

לך לא אכפת לפגוע ברגשות של הדתיים כשאתה אוכל להם מול הפרצוף ביום כיפור או כשאתה אוכל פיתה עם שווארמה בפסח אבל לך נ ו ר א מזיז ומפריע כשיש אנשים דתיים (חרדים ליתר דיוק) שלא עומדים בצפירה בימי זיכרון. אז למה שכשמצלמים בעיתון אנשים חילוניים אוכלים ומבלים בערב תשעה באב (אם יש לכם בכלל מושג מה זה אומר) או אנשים שאוכלים חמץ בפסח זה נחשב חופש ביטוי וכשהם לא עומדים בצפירה רוצים להרוג אותם????!!!! תסבירו לי אתם. כי לי זה נראה סתם כמו צביעות......... נקודה למחשבה........

taya

New member
אין מה להשוות.

החילונים אולי לא מכבדים את הדת היהודית, אבל החרדים לא מכבדים את זכרם של חיילים שנהרגו בשביל להגן עליהם. וזה הרבה יותר חמור. אישית, ישראלי יהודי שלא עומד בצפירה ביום הזיכרון לחייל צה"ל או לנספי השואה, מגעיל אותי. וכמה שזה נשמע קיצוני, צריך לגרש את האנשים האלה מהארץ.

a_duck

New member
זאת הנקודת מבט שלך...

אבל מישהו שגר בארץ יהודית ומקדיש את החיים לדת ורואה מישהו כמוכם שאוכלים לו מול הפנים יש לו חשק לזרוק לכם אבן לפנים ולגרש אותכם מהארץ גם...תסמכי עלי שהם נעלבים מזה לא פחות ממה שאת נעלבת שלא עומדים בצפירה...

taya

New member
אוקיי, כי זה קטע של סדר עדיפויות.

ואני לא אוכלת לאף אחד מול הפרצוף ביום כיפור.

a_duck

New member
אז...

בשביל הדתיים הקטע של מוסר וכבוד לדת יותר חשוב מחיילים...ואני לא יכול לחליט בעצמי מה יותר דפוק לא לאכול לאנשים מול הפנים או לא לעמוד בצפירה...את לא מאמינה בדת אז את חושבת שלא לעמוד בצפירה יותר חמור...אם היית דתיה והיו לך קצת ערכים היית רואה הכל מנקודת מבט אחרת...

wiz

New member
צודקת !

לא צריך לעשות דווקא, ולאכול לאנשים מול הפרצוף, אבל מהצד השני, זה בכלל לא אותו הדבר כמו לא לעמוד בצפירה, או בעצם לא לכבד את היום והמעמד... הפעולות של החרדים (ולא כולם, אני לא מכליל) בקטעים האלה מכעיסות, חצופות, מתגרות ופוגעות בכל אותם אנשים שסבלו באיזשהי דרך במלחמות או בשואה... אנשים שבזכותם או בזכות היקרים להם יש לנו היום מדינה. החוסר-כבוד והחוצפה הזאת של אותם אנשים פשוט מרתיח, והורס את כל הכוונות הטובות לסובלנות ובלה בלה... אם כל הכבוד, אני מעדיף בנאדם שאוכל ביום כיפור ברחוב, מאשר בנאדם שמזלזל בימי זיכרון, ובמולדת שלו. אבל זה כבר עניין לפורום אחר... wiz

sOrCeReSs

New member
מה?!

אני לא אוכלת מול חרדים או דתים מול העיניים ביום כיפור ( אני לא לוקחת סיכון..) התכוונתי לחבר´ה שלי.. ויש הבדל גדול בין לאכול ביום כיפור או לאכול חמץ בפסח מאשר לא לעמוד בצפירה.

Chot

New member
ההבדל בין

לא לעמוד בצפירה בימי זיכרון לבין לזרוק אבנים על שוטרים שכן עומדים בצפירה באותם ימים הוא תהומי. אני מכירה כמה אנשים חילונים שלא עומדים בצפירה בדום מתוח. לא כזה ביג דיל. זה לא מפריע לאף אחד. והמקרה שהזכרתי בתחילת ההודעה, תועד, ושודר בחדשות ערוץ 2.

לא רק שאני לא צם....

אלה אני גם לא עליתי אפילו לתורה ,בכלל ש"ס המאיסו את הדת עם כל הטימטום שלהם והנצלנות שלהם ואני גם פעיל בנוער שינוי

ילדון עם חולצת שינוי שמחרטט לך במוח

על כפייה דתית זה מעצבן לא פחות מחרדי לבוש שחורים שמבקש ממך להניח תפילין. החרדי לפחות אומר לך "שבת שלום" גם אם לא תניח (אבל למה להניח תפילין ביום שישי בצהריים עדיין לא הבנתי)

לפחות ....

אני עושה משהו לגבי הכפיה המשתוללת זה שהם לקחו לך את הפורנו לא אכפת לך ???? זה שהם גונבים לך לא אכפת לך? כנראה שלא אז אל תתלונן שאני עושה משהו כשאתה רק יושב ומקטר בגלל בורות בנושא או סתם אי-אכפתיות

למעלה