מישהו צם ?

Alice funeral

New member
לא צמה

אני ממילא לא אוכלת כמעט כלום שלושה ימים בשבוע... ואף יותר מזאת, אני אתאסטית. חג אידיוטי

Mortisia

New member
כל הקטע הזה באמת מטומטם

לא צריך לבקש סליחה ביום כיפור דווקא! אומרים מתי שצריך!

taya

New member
כן, אני.

אני אנסה, ובטוח אני אצליח. התאמנתי על זה כבר שבוע. אבל אני לא הולכת לבקש סליחות, כי לא נראה לי שפגעתי במישהו השנה ועדיין לא ביקשתי סליחה (ואם כן - אני מצטערת). וגם להתחבר לאינטרנט אין לי בעיה. וחופש יש. יום כיפור הזה חיובי מכל הבחינות. אתמול הלכתי לקולנוע עצמאי שיש כאן. חשבתי שיהיו שם אנשים אינטילגנטים כאלה, זה כיף לפגוש אינטיליגנטים. בכל מקרה, זה לא מה שהיה שם. זה היה מן פריק שואו, היו שם כל מיני אנשים עם גבה אחת כחולה ואחת אדומה. עד לסרט שרציתי לראות היתה עוד חצי שעה. אז ישבתי שם והזמנתי קפה (שהיה דיי נומרלי, לשם שינוי), ודיברתי עם העובדים של הקולנוע שהתבטלו בנתיים. הם היו שלושה, והם היו האנשים הכי מוזרים שפגשתי. היו להם כל מיני אביזרים, אני לא אתחיל לפרט בכלל.. בכל מקרה, המבטא הגרוע שלי הסגיר אותי, והם שאלו אותי מאיפה אני. אז אמרתי ישראל, כמובן. ואז זה שנראה הכי חמוד מכולם אומר עם מבט חכם " Israel.... . it´s near Germany, isn´t it ?". והוא היה לגמרי רציני. אז חבר שלו שישב לידו תוקע לו מרפק בבטן. זה היה מצחיק. חסל סדר סיפורים.

כולכם פריקים כופרים

אתם מביישים את הדת ואת המדינה
סתאאאם... מי שרוצה שיצום מי שלא אז לא...(אני צם ביום כיפור אני מוציא מהתפריט גמדי גינה...אתם לא יודעים איזה ויתור זה בשבילי...)

.Metal_F

New member
צמתי שנה שעברה....בשביל האתגר

וזה היה קשה לאללה...פתאם כל המחשבות סובבות סביב אוכל. ומה הדבר הראשון שאכלתי אחרי הצום? סלט כרוב אדום...יאק!...וזה נראה לי כזה מעדן אז. אז לא, השנה אני לא צמה. איך אפשר לראות את כל הסרטים בלי פופקורן?

epitaph

New member
תחזיקי מעמד,זה רק עוד שעתיים...

בד"כ השעות האחרונות הן הקשות ביותר,תקשיבי למוזיקה זה יעסיק אותך.

taya

New member
לא קשה לי כל כך.

לפני חצי שנה צמתי ארבעה ימים רצוף. אבל שתית הרבה מיץ תפוזים סמיך כזה. וגם קולה. אז זה לא ממש נחשב.

metal head

New member
תגידו לי מה נותן לכם הצום הזה?

אם אתם צמים למה שלא תלכו תמיד לבית כנסת ותחגגו כל חג ותצומו כל פעם שצריך.. הרי זה הכל אותו דבר....

לא! זה טפשי...

או שאת עושה את זה עד הסוף,או שאל תעשי את זה בכלל...(אלא אם אתה רוצה להרזות בלי קשר ליום כיפור...)

taya

New member
לא נכון.

זה לא הכל או כלום. זה לא שחור או לבן. אני אפור, זה מה שאני. אנשים שמרעיבים את עצמם בשביל להרזות הם חולים.

ניסיתי, אבל...

נשברתי ושתיתי קרוב לליטר מים אחרי הליכה מפרכת בשמש הקופחת מצורן לתל מונד.

למעלה