דתיים, אם אני לא טועה.(:
C cohen shir New member 29/12/07 #17 כמו שיש מחזורים בבית ספר... מחזור א' זה מחזור מספר 1 מחזור ב' מחזור מספר 2..... וכך הלאה... שנה שעברה היה נ"ד, משמע 54 והשנה מתקיימת המועצה הנ"ה בגימטריה זה 55.
כמו שיש מחזורים בבית ספר... מחזור א' זה מחזור מספר 1 מחזור ב' מחזור מספר 2..... וכך הלאה... שנה שעברה היה נ"ד, משמע 54 והשנה מתקיימת המועצה הנ"ה בגימטריה זה 55.
Y yo yoel New member 29/12/07 #19 קבלו משהו נחמד המחזור שסיים שנה שעברה בבצפר שלנו היה מחזור נ"ה.. הבצפר קיים שנה יותר מתנועת הצופים העבריים בישראל!
קבלו משהו נחמד המחזור שסיים שנה שעברה בבצפר שלנו היה מחזור נ"ה.. הבצפר קיים שנה יותר מתנועת הצופים העבריים בישראל!
C cohen shir New member 29/12/07 #20 קבל תיקון מטורף! נ"ה זה לא מספר השנים שקיימת תנועת הצופים העבריים, נ"ה זה מספר המחזורים של מועצת תנועה שהיו. ואם כבר מתלהבים, אני מחזור ע' וזה מגה מגניב!
קבל תיקון מטורף! נ"ה זה לא מספר השנים שקיימת תנועת הצופים העבריים, נ"ה זה מספר המחזורים של מועצת תנועה שהיו. ואם כבר מתלהבים, אני מחזור ע' וזה מגה מגניב!
Y yo yoel New member 29/12/07 #22 מועצת התנועה קיימת מאז בעצם הקמתה המסודרת של תנועת הצופים העבריים.. באמאשלי.
C cohen shir New member 29/12/07 #28 תנועת הצופים העולמית קיימת 100 שנים ותנועת הצופים בישראל קיימת משנת 1919.
C cohen shir New member 30/12/07 #30 חבל ככה להגיד באמאשלך כשאתה לא באמת יודע כמו שכבר אמרתי כבר ללירון אם שמת לב תנועת הצופים העבריים בישראל הוקמה בשנת 1919 בחיפה.
חבל ככה להגיד באמאשלך כשאתה לא באמת יודע כמו שכבר אמרתי כבר ללירון אם שמת לב תנועת הצופים העבריים בישראל הוקמה בשנת 1919 בחיפה.
F freshlama New member 30/12/07 #33 הסבר קצר במשך השנים היו קפיצות בשנים. כלומר, יכול להיות שמועצת תנועה זה מאז הקמת התנועה, אבל לדוגמא מ2001 ועד 2006 לא הייתה מועצת תנועה אז ב2001 זה היה הנ"ב וזה קפץ חמש שנים והיה הנ"ג
הסבר קצר במשך השנים היו קפיצות בשנים. כלומר, יכול להיות שמועצת תנועה זה מאז הקמת התנועה, אבל לדוגמא מ2001 ועד 2006 לא הייתה מועצת תנועה אז ב2001 זה היה הנ"ב וזה קפץ חמש שנים והיה הנ"ג
C cohen shir New member 30/12/07 #35 על פי התקנון של התנועה מועצת התנועה מתקיימת.. פעם בשנתיים, כלומר שנה כן ושנה לא.... מאז 2006 החליטו שיהיה נחמד לקיים אותה כל שנה.
על פי התקנון של התנועה מועצת התנועה מתקיימת.. פעם בשנתיים, כלומר שנה כן ושנה לא.... מאז 2006 החליטו שיהיה נחמד לקיים אותה כל שנה.
T trigotrigo New member 30/12/07 #37 ובכל זאת, מכיתה ט' ועד שהייתי בשנת שירות, לא שמעתי על מועצת תנועה שמתקיימת. רק באמצע שנת השירות שלי היתה המועצה הנ"ג.
ובכל זאת, מכיתה ט' ועד שהייתי בשנת שירות, לא שמעתי על מועצת תנועה שמתקיימת. רק באמצע שנת השירות שלי היתה המועצה הנ"ג.
C cohen shir New member 31/12/07 #45 אתה קטן בשנתיים מהמדריכת שכבה שלי והיא אמרה שהיא ריכזה את השבט (משמע בשמינית שלה) הייתה המועצה הנ"ב... משמע אתה היית בשישית שלך הייתה מועצה. שזה היה כשאני הייתי בכיתה ח'.
אתה קטן בשנתיים מהמדריכת שכבה שלי והיא אמרה שהיא ריכזה את השבט (משמע בשמינית שלה) הייתה המועצה הנ"ב... משמע אתה היית בשישית שלך הייתה מועצה. שזה היה כשאני הייתי בכיתה ח'.
T trigotrigo New member 31/12/07 #47 משמע היא לא היתה תנועתית, כי בשני השבטים שהייתי בהם, בשתי הנהגות שונות, לא פירסמו כלום
C cohen shir New member 31/12/07 #48 אני לא רוצה לרמוז על כלום אז אני פשוט אגיד... כנראה שהיית בשבטים מעפ-עפנים. והפירסום והחשיבות של המועצת תנועה עלו רק בשנים האחרונות שהחליטו לקיים אותה כל שנה.
אני לא רוצה לרמוז על כלום אז אני פשוט אגיד... כנראה שהיית בשבטים מעפ-עפנים. והפירסום והחשיבות של המועצת תנועה עלו רק בשנים האחרונות שהחליטו לקיים אותה כל שנה.