מחשבה..

veybybv

New member
../images/Emo32.gif מחשבה..

אני ואבא שלי אוספים בולים מהארץ, ואנחנו מקבלים מדי כמה זמן בולים חדשים שיוצאים בארץ, אתמול סידרנו את אוסף הבולים באלבום והעליתי שאלה מעניינת -שמתי לב שלפני כמה שנים יצאו כמה בולים שעוסקים בפטריות (מוזר..), אז למה שלא יצא בול של אלביס בארץ אחרי הכל עשו על פטריות! בדקתי באתר לבדוק אם יצא בול, וכנראה שלא יצא אני אישית מאוכזבת, רציתי לדעת מה אתם חושבים בקשר לעניין (אם זה מעניין אתכם)..

A m i r א

New member
תמיד מנסים להדחיק כל מה שקשור לאלביס בארץ

תמיד הוא יחשב שמן, מסומם, וחקיינים שעושים צחוק מעצמם שנראים כמו ליצנים בתחפושת פורים ופלצנים. הם אילה שמרחיקים את הקהל המעריצים לכאן כדי שלא יצחקו גם עליהם. מה דעתכם

YGep

New member
כמה שאתם צודקים../images/Emo45.gif

אני יגיד את האמת לפני הפורום אם היתי אומרת לאנשים שאני אוהבת את אלויס זה היה בלי ביטחון ואחרי שאני פה ואני יודעת עליו ככ הרבה דברים בגלל האנשים שכותבים פה ובגלל שאני לא לבד(כי זה מה שהיה לפני) אני עם הרבה ביטחון ואם מישהו מעקם גבה אני ישר יוצאת להגנה על אלויס ומספרת עליו ועל אנשים שכמוני עוד לא נולדו בכלל שאלויס מת!!! ואני מרגישה הכי קרוב אליו ולא אכפת לי!! אבל אני חושבת שאין יותר מדי מה לעשות לא כל אחד אוהב את המוזיקה לא כל אחד מתעניין במוזיקה פשוט צריך לקבל את הדברים! אנשים שאוהבים את אלויס וכאלה שלא אכפת להם אני שמחה שאני כן!

veybybv

New member
יש גם, הרבה

אנשים שלא ממש מכירים את המוזיקה או שלא אכפת להם, אני תמיד אהבתי מוזיקה, והרבה סוגים אבל יש לי כמה חברות שבכלל לא.. אחת שבאה איתי היום למופע לא הכירה אותו לפני זה היא רק יודעת שההורים שלה מכירים אותו.. (היא באה כדי להכיר וללמוד עוד קצת עליו היום ונראה לי שהיא תאהב את זה)

mommy4two

New member
../images/Emo207.gif אפרופו חוסר פירגון

אני ממש לא מאמינה לגועל נפש של אנשים המתיימרים להיות כתבים "אובייקטיבים" שימו לב לזה: http://e.walla.co.il/?w=/272/1155091 זו כתבה בוואלה

Jen74

New member
גם בכתבה שהייתה לפני כמה ימים ב"ישראלי"

הכתבת, שברור לי שהיא ביקרה בפורום ולקחה מידע על אלביס מגולשים כאן בפורום ולדעתי בלי לספר שהדברים יירשמו בכתבה, אותה כתבת נתנה כתבה כל כך לא אובייקטיבית על אלביס והייתה נימה מאוד מלגלגת על המעריצים.

mommy4two

New member
היא כנארה לא מבינה משהו שאין לכל אומן

היום כל אחד חושב שהוא "כוכב נולד" אבל לרוב זה תופעה חולפת מעריציו של המלך נשארים נאמנים לו ולא רק זה צצים מעריצים חדשים וצעירים שלא הכירו אותו כלל בגילאים שונים מגוונים כמוני למשל מגיל 11.5 אני מעריצה אותו וכיום אני כמעט בת 30...

Jen74

New member
לא קראתי את כל הכתבה שהבאת בקישור

אבל ניסיתי לצאת מתוך העמדה של מעריצה שרופה של אלביס שמגנה על שמו בחירוף ונפש ולנסות להבין את זה מהצד. היה מאוד קשה, חייבת לציין. גם לא קראתי את הכל אבל הפסקה האחרונה, דווקא אהבתי וזאת בעצם השורה התחתונה של הכתבה: אלביס ב"Fever" הוא חתול. רמת ההבנה שלו את הטקסט נוטף התשוקה היא עילאית, מה שמסביר את הקורולציה בינו, לבין העיבוד וההגשה. הוא לוחש מיילל, מתפתל, מפתה, מרמז ונוגס. מאחוריו יש רק קונטרבאס וכלי הקשה, שעוזרים לו לספר את סיפורי הזימה הקטנים על רומיאו ויוליה או קפטיין סמית' ופוקהונטאס והופכים אותו לנקודת רתיחה ממנה אין חזרה. מוזיקה לא יכולה לחרמן יותר מזה. רק כאן הבנתי למה קוראים לו המלך.

דניבויss

New member
עצבנו אותי בוואלה והתקפתי

תגובה מאת: דניאל- פה במופע חזרה לקראת המופע הראשון בעולם ששודר לכמיליארד צופים בשדור לווין ישיר ,הכבוד נפל בחלקו של המלך . בשיר זה אלביס שר גם עדין ,גם נותן במה למקהלה המדהימה שלו ,שכל אחד מהם יכול לתת נוק אאוט לזמרים של היום .ולבסוף מסיים עם עוצמה ויכולת כמעט כחצי זמר אופראי ,זה היה המלך -אלביס ,איש במה וזמר ענק וכריזמתי בצורה טוטאלית ,,גם בתוכניתה של אופרה ווינפרי גם היא וכולל אנשי במה ומיקצוע גדולים בעולם ציינו שזה היה אחד הקולות המדהימים ביותר בעולם הפופ . http://www.youtube.com/watch?v=IabGyOv_jgc&mode=related&search= כל מה שכתוב שזה מאת דניאל זה אני ,,,,,

דניבויss

New member
פה אני יורד על הכתבים

תגובה מאת: דניאל אלביס השתמש במשכחי כאבים ובנוסף בכדורים שונים בגלל בעיות של לחץ דם בעיות של התכווצויות במעיים שגם מזה הוא סבל וגם מבעית גלאוקומה בעיניים ,לכל אלה תצרפו כדורי מרץ וכדורי שינה וחומרים חזקים נגד כאבים ,וחיים מטורפים עם שעות מטורפות והרגלי אכילה משוגעים ואוכל לא בריא ,וכל הקוקטייל המטורף הזה עם אורח חיים לאורך הרבה שנים נתנו את המחיר האולטימטיבי מאלביס -את חייו ,,המערכות לא עמדו בהתעללותהאין סופית לאורך הרבה שנים וליבו נדם . ושוב אציין שאני מאוד אשמח לתת שיעורים לכל כתב שחושב שהוא מבין בתחום הביצוע הקולי וטכניקה של שירה ובכלל מה זה קול מכל בחינה שהיא , בוא אליי כתב קטן ואלמד אותך

Jen74

New member
לדעתי התקשורת מחפשת את הבולט והגרוטסקי

והחקיינים השמנים הזייפנים שלא יודעים לשיר ולרקוד ומופיעים בנצנצים וחליפות לבנות ושהם גם חולי ורודפי תקשורת, מספקים לתקשורת בדיוק את מה שהיא מחפשת. כשסוף סוף מגיעים לתקשורת אנשים שלא מתיימרים להיות אלביס והם פשוט אוהבים לאסוף פריטים או סרטים או כל מה שלא יהיה, זה לא מספיק עסיסי לתקשורת ולכן מציגים את המעריצים באור הכי שלילי כמו שזוכרים לאלביס רק את ימיו האחרונים ושוכחים את כל עשרים השנים שהיו לפני כן. שוכחים לו את השירות הצבאי, שוכחים לו את המהפכה במוסיקה ובאופנה. כל מה שמזכירים פה בארץ זה פאות לחיים עבות - רק לידע כללי למי שלא יודע - אלביס עבר בשלושת העשורים שהיה מוכר בעולם תספורות שונות ולא תמיד היה עם פאות לחיים. מזכירים את החליפה הלבנה - אלביס היה בעל טעם ייחודי לתקופתו בלבוש והחליפות שלבש בשנות השבעים כולל הלבנה המפורסמת ביותר, הקדימו את זמנן כמו הרבה דברים אחרים שאלביס עשה, שהקדים את זמנו. אלביס לבש חליפות גברים יפהפיות ולא היה לו לבוש אחד ואחיד והיה מחליף תלבושות מהופעה להופעה. אבל החליטו להידבק פה בארץ לאיש השמן עם העיניים העייפות והחליפה הלבנה ולשכוח לו את כל העבר המפואר שלו. ואז עוד מתפלאים ולא מבינים למה 30 שנה אחרי שהבן אדם מת עדיין בכל העולם מבכים את מותו. אולי במקום לרוץ ולחפש חקיינים זייפנים בחליפות לבנות, יתחילו לפנות לאספנים ולאנשים שיודעים באמת יותר מדבר וחצי על אלביס כמו למשל ליאור שלנו כאן שהוא ממש אנציקלופדיה ועוד כמה אנשים ששמעתי עליהם אבל טרם נפגשנו, אולי אז סוף סוף יתייחסו לאלביס בארץ בכבוד הראוי והמגיע לו.

mommy4two

New member
../images/Emo45.gif כמה שאת צודקת

והדבר הכי מעצבן בכתבה הזו זה שה"כתב" הזה נדבק לסטיגמות כל כך מיושנות ולא נכונות כאילו שהמטרה היחידה שלו היא להוציא אצ אלויס ליצן. לא היתה התיחסות אחת לקול המדהים שלו אלא רק לדברים שהתקשורת הוציאה בצורה גרוטסקית. ומבחינת המראה הוא היה אחד האנשים היפים ביותר שאי פעם התהלכו על פני כדוה"א ורק בסוף בין השנים 75-77 לערך היתה ההשמנה המוגזמת שלו.

Jen74

New member
לגבי המראה של אלביס נכתב פעם

הוא היה ALL AMERICAN BOY נולד למשפחה שנחשבת היל-בילי, משפחה ענייה. מצד אבא שלו כמה דורות אחורה היגרו מאירלנד לאמריקה. מצד אמא שלו היו במשפחה שלה איניאנית ויהודיה. שילוב מדהים של כל מיני לאומים בילד אחד הביאו אותו לגדול כנער בלונדיני דחוי חברתית שכל הזמן הציקו לו. לימים הפך להיות האדם המבוקש ביותר בכל ארה"ב ובעולם כולו.

דניבויss

New member
עכשיו אני לוקח פסק זמן ,ומתחיל להתאמן

תרגילי דקציה ,תרגילי נשימה ,תרגילי שירה ,,,ביי בינתיים ,רוצה להיות נהדר בערב .

../images/Emo4.gif מוזר לגלות

שאלויס היה נער עם בעיה חברתית
הוא דווקא נראה אחד שבטוח הסתובב כל היום עם החבר'ה מהשכונה. כח היום נפגש ויצא לדייטים עם כל מיני בנות. חח כמה שהמראה והתדמית של הבן-אדם יכולה להטעות את קהל האנשים שצופים ומכירים אותו. פשוט אי-אפשר לתאר אלויס עם בעיה חברתית...קשה !

נכון שירי, מסכים בהחלט עם ג'ני, כל...

כל מה שג'ני כתבה הוא אכן כך...לצערי...זו בעיה רצינית עם הכתבים חסרי הידע הנכון...וכל התקשורת...אני עובד כל כך קשה על מנת להגיע אליהם אבל הם לא חוזרים אליי או שלא מעוניינים כי הם בעצמם ליצנים...ולא רציניים. לא מבינים דבר וחצי דבר באלביס האמיתי ובמוסיקה של ה-50'-60' ליאור

Jen74

New member
כל הכתבים והתקשורת שהיו אתמול בפונדק

וצילמו וראיינו בהתלהבות את החקיינים בחליפות קיבלו הזמנות להגיע גם למופע הרציני באשדוד ואף אחד לא בא. כשניגשו מעריצים לתקשורת לבקש להתראיין ישר נשאלו אם יש להם חליפה אלביס וכל מי שלא הגיע בחליפת אלביס לא קיבל שום יחס מהתקשורת. התקשורת מחפשת לצלם את הבולט והשונה.

sam54

New member
דווקא

אותי ראיינו לרשת ב'...אבל עוד לא שמעתי את זה...זה בטח כבר שודר...

למעלה